• Acoustic

Mohl byste mi, prosím, někdo vysvětlit, jak to pracuje a k čemu to je???

0 0
    • fousac  

jak to vidi manitou // Infinite Travel nastavení zdvihu

IT je náš doposud nejlehčí vzduchový pružící systém pracující na principu přepouštění vzduchu z pozitivní do negativní komory. Pro snížení zdvihu pomocí páčky na řídítkách do potřebné míry stačí na vidlici zatlačit, po odjištění páčky se vidlice vrátí zpět k plnému zdvihu. Vše probíhá beze změny tvrdosti pružení. //

0 0
      • mawerick  

čili taková kopie (myslím co do funkce) RS U-Turn…

0 0
        • Acoustic  

A v jakém funguje rozsahu (zdvihu) např. u Blacka Patinum nebo R7 super?? Vyrábí se R7 na V-brake?? Podle katalogu by se měla, ale jinak na netu se jinde o tom nepíše a všude jsou obrázky bez V-brake.

0 0
        • vlk  

Jo i ne,snižování zdvihu mají společné.Nedávno na toto téma probíhala diskuze. Jinak se mrkni na Minanovi stránky má tam grafy charakteristik it a rtwd/u-turn to lecos napoví.

0 0
        • Venda  

Spíš si myslím že to funguje jako Eta.

0 0
        • goofy  

Akorat, ze se pak vyrazne meni charakteristiky pruzeni, a vidle je prej hodne mneka. Nechce se mi to hledat, ale nekde na foru uz se tady o tom bavili. O tenhle system se nejak nezajimam, bo mne vubec neuchvatil…

0 0
    • 100kg  

Zmáčkneš páčku, vidle spadne o 120 na dno, s brutálně změněnou geometrií vyjedeš krpál, nahoře nadhodíš kolo a zmáčkneš páčku, vidle vyjede do původní polohy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.