• kurýr na bajku

Zničil sem úspěšně ložiska v klikách FSA V-drive MEGAEXO po dvou tis. km, stejně jako všichni moji kolegové (alivio by vydrželo 100× déle). Po měsíci sem proseděl na zadku windtex kalhoty NORTHWAVE (2600,–), ačkoliv sem je jezdil jen v kraťasech a konkurenční BIEME vydržely 3 roky. MoŸná i vám se poslední dobou podařilo něco podezřele rychåe zničit…

0 0
    • enjoy  

ja prakticky pokazdy neco zmasakruju jak na kolo sahnu,takze ted uz se bojim sahnout i na kolecko u razeni.. asi takhle.

0 0
    • Gatier  

znicit som neznicil tak ako ty nic.. akurat som sklamany zo shimano zimnych tretier. poti sa v nich noha a velmi rychlo premokaju. vlastne este ma napada, ze som si kupil Gore capaky z windstopper a po troch tyzdnoch sa celkom rozodrala nit na sve medzi nohami, po kontakte so sedlom. a este su prikratke. preco robia take kratke zimne capaky, kde sa clovek snazi zakryt kazdy cm tela??

0 0
    • Pekáček  

O těch ložiskách už jsem slyšel, asi fakt vydrží málo. Jsou kompatibilní ze Shimanem? Kdyby jo, kup si XTčkový, mě chodí v poho i na zimáku.

0 0
      • kurýr na bajku  

Myslim že sou kompatibilní, ale kdyby se daly sehnat RACE FACE, tak bych jim věřil o malinko víc ;-)

0 0
    • SavaH  

Po 2 letech se m rozpadly kratasy od Pearl I. za 6t. Ty od Decathlonu za 300 kc mam 6 let… Jinak moooc spatna zkusenost s Moira ski ponozkama. Poti se v nich noha, nevetra to a je v nich jeste vetsi zima, nez ve vlnenejch ponozkach od babci.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.