• jaski

videl sem na nejakejch vidlich co nemely navarky ze tam pridelali takovy dve objimky a najednou tam kotoucovka byla:) dela se neco takovyho i na zadek?popripade nejakej link.nedalo mi tokdyz sem videl tu fotku v sekci komponenty od Mcblacky:) jo a historii sem neprohledaval protoze fakt nevim co bych mel zadat.

0 0
    • McBlacky  

jenže já mám CrMo rám, což je fakt rozdíl oproti al :)

0 0
      • jaski  

no to me napadlo ja taky nemluvim o vareni patek ale o takovejch co sedaj proste pridelat.na tech vidlich musely bejt nejak nasroubovany ci co.podle me to bude neco jako ty svorky na potrubi.

0 0
        • bolekkrutor  

adaptér dělá Point,je to uchycený za čep „V“ a na ose náby,nevím jak je to přesně chytlý u té náby,ale každopádně k tomu je i delší rychoupínák,tuším je to zevnitř doražený na patce a musí se trošku roztáhnout patky,ale jen v rámci pružnosti,je to jen pár mm…

0 0
    • Honzzyx  

Jo, tak tenhle problám budu možná taky řešit. Koukni třeba na tohle www.cykloprofi.cz/katalog.php?… Maj tam i katalog ke stažení a vněm je i fotka, jak je to tam přidělaný.

0 0
      • jaski  

ja spis myslel ze bych to nejak vyrobil protozeuz sem delal jednou adapter na vidli kde sem davakl zadni kotoucovku dopredu a ted semudelal adapter z postmount na is.takze jenom takova zkouska.

0 0
    • Neil100  

No já osobně mam Rockmachina Flash z roku,jeden ze starších a ten je „jen“ na Včka.Přestupuju na kotouče a než prznit nějakejma „rádoby adapterama“,pod kterejma se ta zadní stavba pak kroutí a rupne(nemůže to jinak dopadnout,když na to není dimenzovaná),tak pořídim radši frejm,kterej je patkama vybavenej… P.S.:Nevim o žádný rekaci,která by to vychvalovala.

howk

0 0
    • Vilém  

Pokud jsi kutil,tak hura do toho www.execulink.com/

0 0
      • jaski  

no prave ze sem viz jine nastavce ktery semsi vyrobil:)

0 0
    • Pá-dlista1  

Treba „adapter“..... bože to je material :/ www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…

0 0
    • MARIN  

Myslis neco takovyho?

0 0
      • MARIN  

Nebo treba takhle?

0 0
      • náčelník  

Tady bych se bál, že by mohla brzda tu nezpevněnou zadní stavbu urvat.

0 0
      • Vilém  

Vyborne,dobra prace,skoda ze jsem odkaz na tyto a dalsi fotky dal hned na zacatku diskuse a pak to tu bylo jeste 2× zopakovano:)

0 0
        • MARIN  

No jo holt jsem si precetl jen zacatek a pak to jen v rychlosti proletl a zjistil ze se vlastne resi neco jinyho (vyhledavani,­.....)tak je to tady holt po3 :)

0 0
        • Pá-dlista1  

Sam bych to lip nedokazal :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.