• beetle

Jak se vám líbí? www.nakole.cz/…/clanek.php3?… Je tam k němu i soutěž.

0 0
    • jaski  

sama silnicka:(

0 0
    • BOREK  

za 1000,– a jen silnicky..hmm

0 0
    • Meesha  

me se fakt libi. Sem ho chtel, kdyz este v CR nebyl, tak sem psal tomu dodavateli, ale kdyz mi pak napsal cenu kolem 39€ tak me to nejak odradilo :-/

0 0
      • DW6  

Jo je pěknej,ale tícka je moje 3měsíční kapesné,tak na to kašlu.

0 0
        • karboflex  

uz sem ho videl i za 580,– po sleve nekde na netu! jeden mi uz visi v pokojiku a mam jeste jeden co sem dostal jako darek:-(

0 0
      • karboflex  

zrovna jeden doma mám:-) a nevyužitej:-)

0 0
    • Radek Broz  

Tak za 1000 si jich z vlastnich fotek vytisknu nekolik… a nejaky kamaradky bych do toho rozhodne uvrtal;-)

0 0
      • fousac  

doufam, ze uz si zacal fotit.. ;))

0 0
      • Meesha  

souhlas s Fousacem – mas na starosti B-F kalendar na pristi rok. Vybrat par biku se z Nasich biku a ohnout pres ne par kamaradek… :-D

0 0
    • wbiker  

Ty dvě poslední fotky už zavání lehkým fetišem.:-)

0 0
      • jecnak  

To si myslim o vsech.

0 0
        • Medunka  

ano, je to nechutne a neporalni. Neprodavat, a vubec ani nevyrabet

0 0
          • jecnak  

Necestne a nesportovni. Nevim proste bych si to na zed nedal. Mozna tak do garaze.

0 0
            • rb  

Nehledě na to,že maji ty slečny zbytečně moc oblečení :o)

0 0
            • Medunka  

a jeste by jsi premyslel, zda si o nej oprit kolo ci ne ;-) Je mi to naprosto jasne

0 0
              • jecnak  

No u zimaka bych nevahal, ale zavodaka nevim nevim. Ne vazne. Prijde mi to stejne jako kalendar, kde jsou vyvinuty nahotinky plazici se po kapotach sportovnich aut.

0 0
                • Medunka  

nebo motorek.. ale to k tomu patri. A mozna zacina doba, kdy krasne zeny nejsou jen ozdobou krasnych, rychlych aut a motorek, ale i biku a silnicek ;-)

0 0
                  • jecnak  

Aha, tak az si budu kupovat motorku, tak si nejakou ozdobu necham pribalit. Ozdoby, no fuj, jak nejaka holka neco takovyho muze vypustit z ust.

0 0
                    • Medunka  

nejakou hezkou, v kratky kozeny sukence… po ni budou ostatni vic koukat nez po ty motorce, to muzes mit rovnou fechtla, to si nikdo nevsimne ;-) taky nejsem holka

0 0
                      • jecnak  

To vis ze jo, jeste by mi ji nejaka Medunka prebrala ;-) Tu bych si nechal na dlouhe zimni vecery. Mimochodem v kratky kozeny sukence se na motorce jezdi dost blbe.

Nepovidej.

0 0
                        • Medunka  

Si me prokouk, teda… to bylo asi moc okate co jsem s ni chtela provadet. Kratka sukenka jen tak na trajdani kolem dokola, na vyjizdku hezky sexy uple kozene kalhoty

Nepovidam ;-)

0 0
                          • enjoy  

tak na to bych se zeptal Selmiry:-).kdyz ji nekdy vidim,tak nezapomene kozeny kalhoty.na biku dost drsny:-)).

0 0
    • Marry  

nektery kousky sou moc pekny......hodné svezení

0 0
    • Elwing  

za hezkej kalendář bych litr klidně dala, nojo ale co já s ženskejma na zdi :)

0 0
    • Flake_von_Pilsen  

A pak že velký duály u shimana jsou k ničemu, koukněte na tu březnovou blondýnku, jak je nespokojená s velikostí campy…:o)))

0 0
    • Darkson  

nelíbí. mne tyhle čouhající kosti potažený kůží nějak neberou;

0 0
      • Medunka  

ze jo, jeste se dopracujeme k tomu, ze moje spicky jsou ty nejvice sexy na bike foru

0 0
    • Vision  

k tak drahým kolum a tak laciný holky :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.