• sir_mike1

Cau, shanim predni naboj na pevnou 20mm osu. Nevedeli byste o nejakym levnym tak do 2 tis., co ale vydrzi? Priplatil jsem si za vidlici a ted uz na DT holt neni :) Diky…

0 0
    • goofy  

Hledej v historii smudlo… :o) Ja budu brat DaBomb. Pak neni spatny este Novatec prej a este par znacek, ale nespomenu si.

0 0
    • Manas  

DaBomb

0 0
      • sir_mike1  

No nevim, ja jeste koukal na Krutor-pokud se nemylim, bude to patrit i k tomu podomacku postavenemu kolu…delaji prej i komponenty, ale tam zas nevim, jak to bude s vydrzi :/

0 0
        • goofy  

Vydrz asi nebude spana, ale nelibi se mi tam ty dve distancni podlozky zvlast. Slysel sem u nab podobneho typu stiznosti na montaz…

0 0
    • Karlos009  

Mám krutora asi měsíc, zatím bez problémů, (prd jsem ale najezdil), dělaj to našinci, někde vod Brna, tak proč bych podporoval ty „kurvy šikmovoké“ :-)

0 0
      • Vilém  

Treba se ozve Bolekkrutor ,ten by ti asi rekl vic:)

0 0
        • Pá-dlista1  

… o tom proc si koupit lehci, lepsi a levnejsi taiwanskou seriovku. :-D

0 0
          • bolekkrutor  

tak jsem zde…o čem je přední nába?-o ložiscích-Peťa tam rve obří ZKL,za ty by se nemusel stydět ani buldozer,takže z tohoto hlediska má Krutonába výhodu,další je příznivá cena těhle ložisek-negativa vyšší váha-že distančky nejsou na pevno,je to problém?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.