Cau, shanim predni naboj na pevnou 20mm osu. Nevedeli byste o nejakym levnym tak do 2 tis., co ale vydrzi? Priplatil jsem si za vidlici a ted uz na DT holt neni :) Diky…
Cau, shanim predni naboj na pevnou 20mm osu. Nevedeli byste o nejakym levnym tak do 2 tis., co ale vydrzi? Priplatil jsem si za vidlici a ted uz na DT holt neni :) Diky…
Hledej v historii smudlo… :o) Ja budu brat DaBomb. Pak neni spatny este Novatec prej a este par znacek, ale nespomenu si.
DaBomb
No nevim, ja jeste koukal na Krutor-pokud se nemylim, bude to patrit i k tomu podomacku postavenemu kolu…delaji prej i komponenty, ale tam zas nevim, jak to bude s vydrzi :/
Vydrz asi nebude spana, ale nelibi se mi tam ty dve distancni podlozky zvlast. Slysel sem u nab podobneho typu stiznosti na montaz…
Ja zas slysel, ze dostavaj vakl – proste tam ne dost dobre sedej… kouknu jeste po tech Novatech. Mimochodem nevite na jaky strance by se dali sehnat? Myslim e-shop…
Nevim, ale jestli je nekde sezenes, tak to sem napis. A proc nechces ten DaBomb?
Me se moc nelibi :) ale jeste uvidim, nemuzu si prece jen moc vybirat
Kdyz sezenu nebo uvidim… – napisu
tak ty naby Novatech na: frbikes.cz
tak ted nevim no :/ vsechno je to cenove stejny – jak Novatech, tak Krutor, tak DaBomb… nemuzu se rozhodnout
Mám krutora asi měsíc, zatím bez problémů, (prd jsem ale najezdil), dělaj to našinci, někde vod Brna, tak proč bych podporoval ty „kurvy šikmovoké“ :-)
Treba se ozve Bolekkrutor ,ten by ti asi rekl vic:)
… o tom proc si koupit lehci, lepsi a levnejsi taiwanskou seriovku. :-D
tak jsem zde…o čem je přední nába?-o ložiscích-Peťa tam rve obří ZKL,za ty by se nemusel stydět ani buldozer,takže z tohoto hlediska má Krutonába výhodu,další je příznivá cena těhle ložisek-negativa vyšší váha-že distančky nejsou na pevno,je to problém?
Problem – spis to neni pozitivum…ne? :)