• Stará Blažková

Ahoj Dotaz na vas, co mate kolo zaveseny na strope „naplocho“, tedy tak, aby se pod nim dalo chodit. Jak to mate udelany? Za co ho vesite? Kolik asi tak zabere vyskove prostoru (sirku riditek?) Jjak ho tam vesite? Potrebujete si kvuli tomu stoupnout na zidli, nebo mate nejaky kladkostroj? Je to prakticky mit ho takhle poveseny?

0 0
    • KArlos1  

jo tak to by neměl být problém udělej to tak aby kolo vyselo za horní rámovou trubku kolik místa to zabere to si snadno změříš

0 0
      • Stará Blažková  

Nevim, jestli jsem to napsal jasne, potrebuju, aby kolo viselo vodorovne. Kdyz bude viset svisle tak pod nim neprojdu, tak vysoky stropy v panelaku nejsou.

0 0
        • KArlos1  

jo sorry šparně jsem to pochopil ma horní rámovou v jednom bodě a za p+z kolo na háčky a sundáš to ze židle mělo by to být jednoduché a levné .nemám to vyzkoušené ,ale jen tak mě to teď na rychlo napadlo

0 0
    • Jogador  

Nejsi ty ženská? Tolik otázek… Jinak bych to viděl nejlepší to udělat na kladky, a zkus si to, zaco ho zvedneš aby se to neskřivilo, viděl bych to min na třech místech, a nebo bych si na zed do rohu (se stropem) udělal háčky na který navlíkneš kola a kladkou a hákem vytáhneš nahoru rám, tim i zajistíš, že se ti nebude otáčet přední kolo a nemajzne podcházející tchýni po papuli…

0 0
    • Pavca  

Kola mam u zdi na skrince pod sropem a ke stropu to mam za ramovou trubku kurtou. Tez to jistim jeste jednou kurtou ke zdi. Lze to povesit i bez zidle, ale vzhledem k tomu ze ho mam nad posteli tak si na ni vetsinou stoupnu :-) Taky zalezi na tom kolik meris. Ohledne prakticnosti. V panelaku, kde je malo mista asi lepsi zpusob nevymyslis.

0 0
    • Stará Blažková  

Tak jen pro uplnost dodam fotky, co mi poslal Peewit.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.