• racker

Už pár let jezdí vidlice Manitou. Napřed to byl Black, pak Sherman a teď, jak se postupně změnila moje váha a zaměření (teď jezdím maratony a mám NRS 2) mám Scareba Platinum – toho s IT a lockem ne s SPV. Určitě to není blbá vidle. Jenom se mi zdá hodně měkká (vážím 86kg) a protože ji jezdím na doraze s tlakem (190 psi) ani moc nežehlí, tření na těsnění se při těchto tlacích už projeví markantně.IT je prima fór, ale už dvakrát mi odešel a každou chvilku na něj člověk musí špricnout drtek oleje, jinak podchází. Uvažuji o nové vidli – vybral jsem si R7. Jenže všichni přátelé mě přesvědčují, že existují lepší vidle. Ostatní firmy jsem pár let nesledoval. Poraďte alternativu, třeba od Marz. nebo RS. Nebo Foxe – je to opravdu jiná planeta a stojí to za ty peníze? Jen pro úplnost – zdvih kolem 100, ne moc těžké, tak kolem 1600 nominál, pouze pro kotouče a netrvám na „inteligentních“ systémech, lock by se sešel… Dík za radu. Popřípadě nemáte někdo doma něco přebytečného na prodej?

0 0
    • Pá-dlista1  

REBA ?

0 0
    • Teg  

Čago měl jsem podobný dotaz před pár dny – taky mi bylo řečeno že rebu. Myslím že na tom něco bude. Jinak k tomu podcházení, tak to dělá patrona, stačí si koupit trochu lepší kousek né ten sr-č co tam standartně dávají. Já jsem měl na marce původně takovej co měl 2 těsnění a sehnal jsem hračku s 5 – pak přestala ucházet a zlepšil se i chod – nicméně měkost a špatný žehlení zůstalo. Můj názor je ten že je to dobrá vidle jen dost náročná ne hodně přesný řízení. Abych se vyjádřil líp – když jsem foukal svoji 80mm tak 140 psi bylo málo 145 psi moc a 143 optimál prostě je jen těžký najít si ten správný tlak aby hezky žehlila – prímově se vracela a byla tuhá akorát. Jinak tohle co popisuju jsou zkušenosti s Mars Super s LO ale mazání bylo lázní. S koupenou lepší patronou. Měj se Teg

0 0
    • pegal  

fox .. jestli ti nejde o penize ..
      koloshop.cz/in­dex.php?vyrobek=1877&sou­castka=13&

0 0
    • lubos  

Reba

0 0
    • moratii  

SIDka…

0 0
    • kesu  

RS Reba.

0 0
      • Fernetbiker  

Jestli vzduchovku-a spolehlivou tak jedine nejakou Marzochu!Je to sice Ital,a ma malinko nadvahu,ale jeste jsem neslysel ze by nekomu klekla.

0 0
        • Dijck  

REBA.

0 0
        • pegal  

jeste vice zaritejsi marzochista nez je Pa-dlista .. uz i on se dal rict .. :)

0 0
          • Fernetbiker  

Mam ji uz sest let-a bez problemu!Tak proc nebejt zarytej?Dokonce uz prezila ctyri ramy!

0 0
            • pegal  

jasne .. ram ti ukradnou a vidlici ti nechaji .. :)

0 0
              • cabbage  

:o)

0 0
              • Fernetbiker  

Asi takhle:CUBE-praskla spod.ramova pod hlavou,karbonovej MONGUS-se chudak nejak rozlepil,2× ARTUS EGOIST-praskla spodni ramova a zadni stavba???Jsem asi kapku kanec,ale ta vidle to vydrzela!

0 0
            • lubos  

vzdyt prave … mas 6 let stary model

0 0
            • Jogador  

Za těch 6 let se ledacos změnilo, favorit šel do kytek, author se vyzdvihl na nejprodávanější kola a Marchochi odpochodovala kvalita…

0 0
          • Pá-dlista1  

Ja jsem pokud vim akorat tvrdil, ze Marzocchi dela nejlevnejsi vidlice v kvalite co jsem ochotnej akceptovat. Bohuzel tech modelu uz ubyva :/

0 0
        • kesu  

marusku nekupuj,zvlast ne na xc,kdyby se psal rok 99,00 nebo 01 doporucil bych marusku ale ted..

0 0
    • racker  

Díky všem za dobře míněné rady. Nebyl by tady přece jen někdo, kdo má zkušenosti s Foxem? Opravdu to stojí za ty prachy?
      Navíc, na tom odkazu je vyfocený bez návarků na Včka, ale v textu se píše, že se bez nich nedodává?

0 0
      • enjoy  

vyzkousis chod foxe a nebudes chtit (skoro)nic jinyho:-) ale nechci se s nikym o tom dohadovat:-)

0 0
      • pegal  

jestli na nej mas, tak jdi urcite do nej! ..

0 0
    • pegal  

jestli jsi ji jeste nekoupil, tak mam zajimavou nabidku .. www.velosport.cz/velosport.php?…

0 0
      • racker  

No to vypadá moc dobře, dík.

0 0
      • Jogador  

Netušim, co je natom zajímavýho…:)

0 0
        • Fernetbiker  

Tady vsichni do nebe vynasi REBU.ale mate nekdo nejake ne-teoreticke zkusenosti!Myslim najete Km atd… Ja bych si pockal na realitu.

0 0
          • Fernetbiker  

ALE jinak to je pekna vidle!

0 0
          • OCG  

to by me taky zajimalo, bo resim nakup vidlice (a mam tech kil 90), vsichni mi tvrdi, ze Marzocchi je nej (dokonce i panove z Vela), ze se jen tak nevysere a vy tady vsichni reba reba reba. Proc reba? A proc ne Marzocka? Zajimaji me argumenty, ne vykriky :o) DIk

0 0
          • cabbage  

zkus hledat v historii, treba ja mam rebu od 17.1.05 a ma najeto pres 5600km- zatim bez jedinyho problemu az na minulou sobotu, kdy asi vlivem mrazu v jednom sjezdu klesl tlak v pozitivni komore a ja musel poprve od leta pouzit tlakovou pumpicku, po dofouknuti zase funguje. kupodivu vzrostl tlak v negativni a stalo se to az po tom, co jsem pouzil snizeni zdvihu(prepousti se vzduch do negativky), takze se asi mrazem smrstilo nejaky tesneni navic az na konci vzjizdky k veceru kdy zacinala byt celkem kosa.

0 0
          • lubos  

no, sice mam na ni najeto jenom par km, a ani ne moc v terenu, ale mam dojem, ze nechodi stejne jako treba moje stare maratonka. Sice ma hladsi chod pri male rychloti (maratonka tak nejak jakoby pridrhavala, ale pri jizde chodi dobre) ale ma mnohem vetsi progresivitu. A asi nepujde zmenit, jelikoz tam toho oleje moc nema :( A to je jeden z podstatnych rozdilu, co se tyce funkcnosti.

0 0
    •  

Ticho! Všechny vás zabiju!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.