• Lensik

Prodával jsem svůj mobil M65, který jsem používal sezonu jako cyklocomp. Jelikož adaptér na kolo neměl vliv na cenu mobilu, rozhodl jsem se ho věnovat zájemci za velkou bílou studentskou pečeť. Pište na email peterka@profinet.cz a buďte trpělivý, nejsem na něm každý den.

0 0
    • mawerick  

ajak ti to fungovalo? Ja jsem to měl jen půjčený (asi na dvě hoďky) a nějak teda nic moc… navíc teda je to na těch řídítkách docela velkej bazmek…

0 0
      • Lensik  

Loni jsem bike celkem flákal, takže jsem najel jen 700 km, a bez problémů. Jediný problém byl ve mě. Představoval jsem si, jak si budu za jízdy editovat trasy, ale vždy jsem se nechal unést vnějšími vlivi a když jsem zjistil, že už tam nemám 3 odbočky, nechal jsem toho být. Na netu taky není tolik tras, kolik jsem si myslel.

0 0
        • mawerick  

hmmm… to se celkem dalo čekat:) (myslím to unášení se;)) a jak to drželo na řídítkách a tak? mě to přišlo takový volšový… že projet nějakej kamenitější drcavější sjezd tak to musí někde zahučet pryč…

0 0
          • Lensik  

Naprosto v poho, bez problémů jsem s ním zajel Pražskou 50ku. Jak jsem psal, problém s využitím byl ve mě.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.