Hledal jsem v historii ok mozna spatne.. mam jen dotaz kde se daji nechat vyrobit samolepky na ram? pruhledne s valtnim logem.. diky a omlouvam se jestli uz to tu bylo
Hledal jsem v historii ok mozna spatne.. mam jen dotaz kde se daji nechat vyrobit samolepky na ram? pruhledne s valtnim logem.. diky a omlouvam se jestli uz to tu bylo
Mám nejlepší zkušenost s Trinnity.cz Prý dělají i polepy pro RB.
jak to vychazi cenove pri tak malem odberu na jedno dve kola?
Já jsem si dost navykládal – chtěl jsem polepy jméno+motto a hlavně dokonale identické polepy na SIDku, ale ve zlaté/průhledné. Bylo toho celkem dost, 1000Kč, na kvalitu si nemůžu stěžovat. http://koukal-lukas.fotopic.net/p22090781.html
Ještě bys mohl sundat pár deka – FlyWeight duše ;-) Samolepky moc pěkné.
Duše mám latex Vittoria – 80g kus. Až dorazí objednávka Extralite bude to 8.5 a níž už s tím asi nepůjdu. Teď přesně 9.
8,5 je dost slušné, do kopce to jede samo. Před 2ma lety jsem měl obdobně ověšeného Attituda, ale s rámem M ve váze 1405g, Pythony, …, celkem necelých 9,5kg. Pak jsem to ale rozhodil částečně i proto, že to s kopce nebylo na moji váhu (SID, slabý výplet, úzké rodla) a přestavěl na trochu bytelnější a o číslo větší exemplář.
chystam se na 9.9kg s Kleinem… :)
Jestli v XL, se slušnou vidlí s 32mm nohama a kotoučem, tak to bude docela oříšek. Nové rámy jsou jen na kotouče, takže gramíky nahoru. Klein začal na rámech nechávat víc materiálu ve svárech a tlustší lak, aby se mu nemnožily reklamace :-) Takže rám bratru 1750g a víc (s patkou).
Já jsem na cca 10,5kg v L-ku. Abych se nebál na tom jet, tak vidím rezervu jedině v kolech (Crossmaxy SL) – 200g dolů. No a kdyby vidle měla špunty na V tak kotouč nemám a sundal bych ještě 100g. Někdo by k tomu dal přebrané, lehké pláště do 450g kus – to je cca 100g dolů. Jo a střed s klikama XTR – taky cca 100g dolů a je to pod 10.
Ale nestojí mi to za to – čím víc špekuluju, co bych si vylepšil, tím míň mám čas na ježdění. Pomalu abych se styděl na Kleina sednout… A na to abych tahal vozík je zimák až až dobrý.
Lehký kolo – to patří na silnici.
mam L-ko, papirove a podle weightweenies by to tak melo vychazet, bude to dlouhodobejsi zalezitost… :) Shazovat je na nem co, je to jen otazka penez…
Alebo sprchy.
:o))
hodil jsem ho do biku…
kde si sehnal pls ty duse?
dik!
Blázne! Ale klobouk dolů, je to krásný. Toho sida nepískuj. Takhle vypadá s tou zlatou fakt exluzivně, :)
Jsi naprostý magor…:-)))
Tak dat litr jenom za design kola prijde dost i mne a to klidne priznam, ze mi u biku na vzhledu dost zalezi;-)
heh, furt lepší než když sem dal 2litry a nějaký drobný za samolepky TLD :-) ale TLD, no kdo by tomu odolal:-D
No, me uz se treba dneska moc nelibej. (pred lety jsem to taky zral;-) ) Nektery hadry a designy helem jsou moc pekny, to jo (v helmach je to asi uplne top), ale ty samolepky mi uz prijdou trosku kycovity.
jojo, některý jsou fajn, některý ne… od každý firmy si člověk vybere „něco“… já tehdy sháněl plameny a jiný sem nesehnal…
TLD je klasika, ale zdá se mi už okoukaný (poslední roky nic nového, opakuje se…)
mas ty samolepky pod lakem? ja si chci taky nechat udelat ale prestrikat to lakem , zajimalo by me jestli to vydrzi v peci tak 180–200stupnu
Zkus se zeptat v reklamce.
ja jsem si nasel nekolik fontu ve schwabachu pro adobe ilustrator, vybral jsem jeden, udelal si predlohu a odnesl do reklamky. http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… Pozor obrazek musi byt, doufam ze me profesionalni grafici neutlucou, „nakrivkovane“? u fontu to neni problem ale u vlastniho loga asi bude. Celkem 290,– 4Xbomber + 6X logo M.
Tohle me zajima, ty samolepky vypadaji fakt dobre. Co to bylo za font?
jestli mas zajem tak sem ti to hodil na yousendit.com
Super, jestli ti to nevadi, budu mit stejny jako ty :)
Taky se chytam prebarvit kolo, pac bych to mnel mit za 100kc, a pak tam chci hodit jenom nejake logo vyrobce a nazav ramu. Jak sem tak prochazel historii, trefil sem na tohle: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Sice nevim odkud si, ale kamosh si delal budiky do auta, a v copycentru naproti koleji mu vytiskli v pohode A4 a vyshlo ho to tushim na 90kc…
Taky jsem stříkal rám a řešil kde sehnat samolepky. Nakonec jsem ty nápisy na kole který jsem chtěl zachovat přesně zalepil průhlednou samolepkou a po nastříkání odlepil. Moc jsem se s tím nepáral, říkal jsem si že si když tak raději koupím nový rám než platit za opískování lak a samolepky cca 600–700Kč. Ale výsledek mě překvapil, je to k nepoznání. Když jsem pak na rám nandal fšechno co tam patří tak je to „pro mě“ dostačující.