• goofy

Tak mam ted takove dilema. Byl sem pevne rozhodnuty, ze si koupim paterak a k tomu chranice loktu. Mnel uz sem vyhlidnuty za dobrou cenu jeden od Acerbisu, ale zel nebyl. Tak sem myslel, ze si na neho pockam. Ted sem ale nahodou u Pellsu nashel neco takoveho: http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?… tak si rikam ze by to nemusely byt shpatna volba, akorat mam problem v tom, ze spish nez nejake ciste sjezdiky jezdim takovy freeridek. Takze zadne lanovky (semtam si samozrejme zajdu i na lanovku), ale po svych nahoru, a pak lesem dolu a to by v tomhle bylo neresitelne. Kdyz si dam jenom chranice do baglu, tak je na hore pekne obliknu, ale tahat se porad v tom, to bych umrel. Tak sem s nejakyma nazorama. kupovat krunyr a k tomu eshte chranice loktu se mi nechce, jelikoz moc penez nemam… A ted sem eshte nashel pekny paterak od Dainese za vic nez rozumnou cenu… ja fakt nevim… :o)

0 0
    • hanz  

musíš se rozhodnout…krunýř je prostě krunýř a chrání o moc víc jak páteřák+lokte a je v něm prostě teplo když tlačíš. Sám musíš vědět jak moc potřebuješ chrániče. Na lehký frkování používám místo páteřáku batoh ale na dh prostě beru krunýř.

0 0
      • goofy  

No idealni bybylo, kdyby z toho krunyre shly oddelat i lokty, kdyz uz jde oddelat ten paterak… Hmm… Ted zase z toho nebudu spat. :o) No asi nakonec kopim ten krunyr a pak si od nekoho necham nadelit lokty. Jelikoz letos chci konecne eshte vic zacit jedit na lanovky… Hlavne prej na Pusevnach je postaveny nejaka nova DH trat, tak bych to rad zkouknul a nemuselo by to byt shpatne… Sakra to je dilema…

0 0
    • black.horse  

za ty prachy to vypadá hezky, ale nevím, z fotky se toho moc nepozná… jinak dřív sem vozil takovou vestičku od progripu, pak něco podobnýho jako na tý fotce a nakonec sem skončil u krunýře Hoots… je silnej macatej, sedí mi a je bez loktů… radši totiž vozím lokty samostatně, kvůli volnějšímu pohybu a možnosti je sundat… jinak na místo sem vždycky jel v triku a ten krunýř sem si připnul páskama zezadu na batoh…

0 0
    • Radek Broz  

Jak moc odolnybrneni potrebujes, vis asi nejlip sam. Janom ti dam jeste jeden tip na levnej krunyr: padana.cz/index­.php?page=deta­ilprotektory&id=5 si ho ted kupoval a za ty prachy mi to prijde hodne dobry. Akorat by to mozna chtelo nasit na spodni casti predni a zadni casti suchace, ktery by tto drzeli u sebe – takhle to trosku planda.

0 0
      • goofy  

Hmm… ten taky nevypada shpatne. mne jenom u toho co sem psal zaujalo to, ze jde oddelat paterak… Stejne bych si ho nekde potreboval osahat a hlavne vyzkoushet, ale o tom co si psal taky uvazuju…

0 0
    • Pá-dlista1  

Bud jdu jezdit lehce a beru si jen kolena a nebo jdu na sjezd pripadne zavodit a beru si celej krunyr (ale mam Dainesu, tj.lehky, dobre sedi a vetra). Jinak i kdyz tlacim v krunyri do kopce, tak jsem jeste neumrel. Vzdycky se da rozepnout. Lokty v celku jsou daleko pohodlnejsi. Ackoliv mam moznost odepnuti pateraku, tak jsem to jeste neudelal a samostatnych loktu jsem se hned zbavil. Ale jinak je to na vkusu kazdeho soudruha. A kdybys pak chtel casem zavodit, tak krunyr je vhodnejsi.

0 0
      • goofy  

Tlacit do kopce v krunyri to jo, mne se jednalo spish o to, ze kdyz jdu na nejaky lehky freeridek, tak musim nejdriv dojet 15–20km ke kopci a pak eshte na ten kopec vyjet, a to bych se v krunyri asi uvaril… :o)

0 0
    • ddd - andy  

Asi tak jak pise Pá-dlista. Mam taky Dainesu a treba pokud jdu jezdit na lyzich lehce, beru jen pater, ale pokud jdu skakat a jezdit zabradli beru celej krunyr a to samy s kolem.

0 0
      • goofy  

Hmm… No presne to sem myslel. Paterak chci totiz vyuzit i na lyzich a pri nejakem lehkem streetku, nebo spish brouzdani mestem, a krunyr by se hodil na tvrdshi jezdeni. Asi nakonec koupim ten krunyr, ted uz jenom sehnat nejaky dobry ze rozumnou cenu s odpinacim paterakem… :o)

0 0
        • ddd - andy  

Pokud mas moznost – zkus si neco od nekoho nejdriv pujcit a svezt se v tom.. Nektery ty levnejsi krunyre se na tobe ruzne posunujou, takze pak nechranej co maj.

0 0
          • goofy  

Hmm… Z tim odzkoushenim asi bude trochu problem, bo tady v okoli znam jenim par sreetaru, a pak znam zbytek jenom trochu tak z videni, kdyz sem se s nima potkal na kopci… Nejak to zkusim vyreshit…

0 0
    • vasek  

Koukam pateřák z od padany, od těch mám bundu na moto a pohoda. Chrániče jsou taky na www.knox.cz

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.