• madar1

    jake mate zkusenosti s internet.ob­chody,dodaci lhuty,jak platite a hlavne ktery je nejlepsi?myslim cenou ,ale i tim ,ze nebudu muset mit strach platit kartou

    0 0
    • miki  

      Skus velotrade objednával jsem tam smyk a po 6 týdnech bez dodávky sem to vzdal

      0 0
    • figur  

      V tuzemsku platím vždy dobírkou.Nyní zkouším zásilku z Londýna,protože některé ceny jsou skutečně nebo spíš neskutečně zajímavý.Budu platit kartou.Zatím mám blokaci intern. transakcí a uvolním to jen na tento obchod.Je to totiž nejčastější způsob zneužití.AŸ to proběhne,dám vědět a nabídnu zajímavou konfrontaci s jedním naším dovozcem.

      0 0
    • figur  

      Největším neduhem našich e-shopů je,že nabízejí(dokonce skladem) to,co prokazatelně nemají a mít nebudou.Chtějí ohromit nabídkou a výsledkem je něco jako Potěmkinova vesnice.Jmenovat je nebudu,oni to o sobě vědí.Trapasem je že to někdy začíná už u dovozce (např. sedel WTB).

      0 0
    • Nego  

      Mam svuj oblibeny inet shop, ale popravde, ani nekoukam do nabidky a vzdy napisu mail co potrebuju, vetsinou mam behem par hodin odpoved jestli muzou/nemuzou sehnat a za kolik. Dodani je pak vetsinou otazka dvou dnu. Jinak obecne inet shop je levnejsi ne kamenny shop prave diky tomu ze nemaji skoro zadne skladove zasoby a nemusi tak platit najem za provozovnu a skladove prostory. Tim se hodne snizi rezie. Blby ale je, kdyz na netu nabizej i veci, u kterejch je zcela evidentni, ze je proste nemuzou sehnat ani v nejake historicky dohledne dobe – myslim ze vetsina lidi vi o kterem shopu mluvim ;) Ostatne viz prispevek vyse ;)

      0 0
    • Ivanhoe130  

      Ja som u nás skúsil www.cyklodiely.sk a boli celkom fajn. Dodanie 4 dni, objednával som cestné kľuky a stred. V Čechách neviem

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.