paky Speed Dial 7 nebo Shimano LX?

13 nepřečtených
  • gobike

V mem predeslem threadu sem resil koupi pak Speed dial ultimate, ale jelikoz stoji celkem moc a uz se nevyrabi, tak ted vybiram mezi SD 7 od Avidu a LX pak od Shitana. Zatim se mi vic libi SD 7, v historii sou chvaleny ale radsi se este poptam na aktualni zkusenosti. Tak teda ktery? Dik za vsechny postrehy.

0 0
    • McBlacky  

tak víc než sezonu jezdím oboje :) SD 7 jsou jednoznačně lepší, ale i ty LX jsou dobrý páky.

0 0
    •  

mati je ma LX na kole v kombinaci s Promax veckama, kdyz sem to projizdel kolem baraku prisli mi dobry, ale jak desne vypadaj :( taky se rozhoduju jestli koupit novy paky, jestli by to necemu pomohlo, ale sd7 sou drazsi, ale pekny a vsichni je chvalej, ale zas ty prachy no :(

0 0
      • gobike  

Mas pravdu, ty LX sou skaredy:-/

0 0
        •  

a taky avidy maj tu paku ze se „zasouva“ dovnitr, kdezto LX ji maj ze se nasouva pres vrch, muzes si treba skripnout ruku nebo tak, prijde mi to neprakticky

0 0
          • McBlacky  

prd LX jsou v pohodě, proti Deore pákám hroznej posun v tuhosti, ale brzo chytnou vakl, kterej teda zase tak moc neva, ale je tam. Ty SD7 docela držej ale zase se z nich osoupe elox a jsou pak stříbrné v místě úchytu.

0 0
            •  

no tak ja treba zas vakl neresim, pac sem zvyklej z Promax pak ze se hejbou nahoru a dolu tak v rozmezi pul centaku urcite, me spis de o tu funkci, a priznejme si to i vzhled ;)

0 0
    • mechanik  

Rozhodně SD7 líp vypadaj, líp jsou zpracovaný, líp brzděj a jsou „kultovnější“:-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.