Tak jsem tady na ten sraz …
Doufam, ze vyhovuje termin, je to za 14 dni, tak snad si to vsichni zapisi do denicku, prihlasi sev ankete a dorazi na neformalni setkani bajkeru pred nedelnim zahajenim sezony ;-)
Tak jsem tady na ten sraz …
Doufam, ze vyhovuje termin, je to za 14 dni, tak snad si to vsichni zapisi do denicku, prihlasi sev ankete a dorazi na neformalni setkani bajkeru pred nedelnim zahajenim sezony ;-)
nikdy neni tak zle, abychom neprisli na zebirka a nepokusili se pred Lostem z vas vypacit nejake tajne informace :)
Pripadne zneskodnit soupere :)
Co uplatky, budou?
Myslím, že jedem v sobotu do Č. ráje. Takže na na žebra to tentokrát nevidim, ale jedno dvě zdravotní snad snesu. .-)
To je svatého Marka :-)))
a to se nikam pak nepojede ??? bydlim kousek prijel bych ale jen sedet v hospode ?
Muses nam sjet pro pizu.
a odkud bys ji chtel ?
Na neco uz prijdem ;-)
od Enjoye
tak mohli by jsme alespon do Pruhonic a zpatky…:)
nebo na Hamr tam se taky toci dobry pivo :)))
do pruhonic je vic terenu :)
přijdu radši v převleku – přeci jen aby si na mě LOST hateclub nevybil zlost, že už nezbyly fleky na letošek :)
Jen doufam ze Hospudka Pod Hrazi je ta co si myslim.. :-)
Dá se snadno najít. Nad dveřma má napsáno „Hospoda pod hrází“ :-)))
Nejak to snad poresim, dik.. ;-)
Ukecali jste mě. :-)
Těším se.
Aspon uklidim ;-)
Já bych možná jo, mám to z práce kousek :-)
Můžete mě pak s jecnakem zase doprovodit kus cesty do Brodu…
Tak pod Hrazi je svatba, na kterou nas nechteji pustit. Napada nekdoho nejaky vhodny prostro? Hlavni podminkou je nekuracky prostor
Bowling?
Som za.
nekuracky?..i kdyz taky sem za :)
cestin roku
Restaurace u Dašu v Klanovicich da se tam jet i kdline o ty hospody na hrazi
Zase přijdu o žebírka. :-( Luka a Habib mě na ně nalákali už před dvěma roky, přijela jsem, zašli jsme do hospůdky, sliny mně tekly už cestou - a nebyly, došly, pošly. A teď zase nic. Sakra.
v mrazaku mam schovane jeste zbytky odminule :)))) takze bych je mohla pronajmout :)
To z ni dobre. Odkaz zde.
Nie je to trochu ďaleko?
Ani ne, ale stejnak asi vetsina pojede autem, tak se staci dohodnout s ostatnima a vytizit auta na max.
Myslíš z Chrudimi nebo z centra Prahy? ;-) Když jedu i já, tak snad nikoho z Pražáků ani nenapadne zaobírat se vzdáleností…
nenejenom zni ale vyborne tam vari plzen je vytecna a ta cesta tam je sice rovinata ale moc pekna ja to jezdim po cerveny kolem hostivarsky prehrady az na konec pak odbocim smerem na pitkovice a po zeleny do urinevsi dal pak po modry az o klanovic kdo toho bude mit malo muze si dat po zeleny okruh kolem klanovic ta prima cesta delatk 40km cca
Tak to je teda houby enduro.
ty ses vosel !
Daji se tam nekde schovat kola? Nebo zamknout tak aby byly pod dozorem? Mam to co by prevodnikem dohodil.
pokud bude otevrena zahradka a myslim ze i bude tak z nej ani nemusis slejzat pokud pujdem dovnitr tak se daji zamknout k plotu uvnitr zahradky
no radost z vas nemam, ale je to fuk, pit stejne nesmim, ani ridit, takze pojedu sockou…
Jelikoz asi pojedem ze Skalky, tak bysme vas mohli vzit.
domluvime se v tydnu ju? Mam ted trochu hlavu c pejru, opet marod a jeste mam cely vikend zedniky v byte + hlidani capartu segry, takze trochu narocne a nemam kapacity rict, jak bude za tyden :) ale dik za nabidku!
Celkom slušné kombo :)
to jako nikdo nepojede na kole ????
Mame to trochu komplikovane, jelikoz povezem Kamen Urazu, ktera dorazi z Chrudimi vlakem, tak to uz nechcem moc kombinovat. V sobotu pak mame zavod a v nedeli zavod pro zmenu poradam…
Uvažujem nad tým. Keď bude ráno pekne, pôjdem do práce na bajku. A keď zistím, ako sa dostanem z Vršovic do Klánovic, tak by so to dal. Domov asi metrom z Černého mosta.
jel bych úplně stejně – bydlim u edenu…
No super. Ak poznáš nejakú dobrú trasu – budem mať v kejmli noťas, takže žiadne enduro ;) – tak by som sa na teba zavesil.
doporucuju tuhle: ja to jezdim po cerveny kolem hostivarsky prehrady az na konec pak odbocim smerem na pitkovice a po zeleny do urinevsi dal pak po modry az o klanovic kdo toho bude mit malo muze si dat po zeleny okruh kolem klanovic ta prima cesta delatk 40km cca
ti říkám, že to je houby enduro :-)))
tak nejezdi bude dobre
to ne, přijedu, ale nějakou vostrou enduráckou trasou, se skočkama, lávkama, šutrákama a tak…
snad něco najdeme
No dúfam, že jediné šutre budú Skalka a kámen úrazu. :))
no hned bych pro tebe mel jeden tip nad hostivarskou prehradou v tom kopci se muzes vyradit myslim ze ty 100mm zdvihy si to poradne uzijou :))))))))))))))))))))))))))))))))
akorat tam musis mit helmu :(
tak k Dasum se asi taky vypravim
Fajn, bud tam vecer zavolam nebo se rovnou stavim a udelam blokaci na 10 az 15 mist
Tak jsem volala, muzeme mit mistecko za „paravanem“, kde jsou dva stoly, jeden pro 4, druhy pro 6, srazi nam je dohromady. Pro 12 lidi ideal. Je to jedine, co nam tam muzou nabidnout, zbytek si pro sebe zabralo DHL ;-(
Zatim se prihlasilo 11 lidi, ze dorazi, tak by to mohlo stacit ne?
kdo přijede poslední – nemá židli :-)))
Pocet zidli navic se pry uvidi az v patek, ale prihlaseni ji maj rezervovanou ;-) Vcetne „dle nalady“ ;-)
Tak to mi odľahlo ;)
nevyčetl jsme z webu, zda plzeň je tanková nebo sudová?
jaká tedy?
sudova ale vyborna
škoda do Klánovic to je daleko, chtěl jsme přijet na Hráz se Simčou na kole :/
jet do hospody autem mě neba
Pozeral som počasie na niekoľkých stránkach. Niekde píšu že bude pekne, ale v piatok bude pršať a inde zas, že bude pršať, ale v piatok bude pekne.
trocha vody snad drsnýho bajkra neodradí, ne?
Drsného určite nie. ;)
ja nepsal že pojedu :oP
Zatiaľ to vyzerá sľubne. Keďže sa teraz striedajú pekné a hnusné dni, to že dnes je pekne avizuje, že zajtra bude hnusne a v piatok zasa pekne. :)
FAKT JSEM TO POCTIVĚ ZKOUŠEL, ale nedokážu už se v tom vláknu zorientovat. Může mi prosím někdo potvrdit, zda je sraz 18.4. v té žebírkové hospodě pod Hostivařskou přehradou? Pojedu večer z práce, tak bych se tam mohl stavit, ale nevím, zda to platí – díkes :-(
neplati, je to v Klanovicich…
V 6 hodin zde
Super – díky – a stěmi koly je to jak – mám dokoupit nějaké zámky, nebo se tam střídají hlídky nebo jak to bude ;-)
Mimochodem ta restaurace vypadá celkem na úrovni – nebude tam moc pohoršovat mé cyklistické odění – respúektiive bude tam ještě někdo vy cyklohadrech, nebo bych tam byl jedinej exot.
J.
Ja budem tak raz za hodinu chodiť von na cigu. Cyklohandry budem mať, aj keď som uvažoval, že si vezmem aspoň civilné tričko na prezlečenie.
Ale je to 25.4.
100
To mě mrzí, ale nemám šanci to zvládnou časově kvůli práci…
tak přijeď později, já také neodejdu z práce dřív než v 6, takže v Klánovivích budu mezi 7–8. ;-)
zrovna tebe bych tam moc rád potkal, mám spoustu doplňujících dotazů :-)
já se neutrhnu před 21:00 :(
Nevím kde pracuješ a jak daleko to máš, ale pokud to je někde na východě, tak není nic ztraceno – pokud dorazím (nebude-li výrazně lejt nebo nepřejede-li mě auto nebo tak něco) tak tam určitě vydržím minimálně do 23 – světlo mám dobré, na slunci nejsem závislej ;-). Uvidíš. kdyš se objevíš, rád tě uvidím.
je to na východě ve Stodůlkách, dál už to nejde :-)
s tim kolem bych si to zejtra asi rozmyslel na tvým místě:-)
Snáď na západe, ni?
Zalezi na uhlu pohledu, sam rika, ze dal uz to nejde… :-)
Zo Stodůlok by ešte mohol metrom na Černý Most. A odtiaľ je to, čo by kotúčom dohodil.
Blbost jezdit metrem až na čerňák. Stačí na Masaryčku a vlakem je v Klánovicích za 20 min a jen podejdeš podchodem na druhou stranu. lítačka nebo lístek na mhd platí i ve vlaku, kolo tam taky může.
Nad tým som uvažoval, ako o jednej možnosti dopravy domov. Vlakom na Masárku o pol jedenástej a ďalej metrom.
Ty sa dovalíš ako? Na bajku?
ja se zrejme jen prozenu kolem .)
vlakem nebou autem
to byl takovej vtípek na práci na východě Prahy :-)
trasa stodulky-černý most je nejhorsi nocni mura, nekonečný blues…
když už, tak leda autem
Viz. prispevek chodce. pOokecame aspon o Francii a Kokorinu.
moc rád bych, hlavně když už jsem zdraveeeeeeeeeej!!! dneska výsledky :-)
Tak to je supr. Konecne.
no tak mi dorazila nová předpověď na zítra a nevím nevím, zda se na kolo odvážím, uvidíme, jak to ještě upřesní ;-)
no tak se priznejte, kdo byl odvazny a nebo se nechal uchlacholit chvilkovym lehkym destikem??? V jednu chvili to byl slusnej monzun :)
Docela slusny rachot, na Skalce to bylo na trakare. Ted se to vyprsi a v nedeli bude pohoda, klidek.
ja jsem v klidu, ja Lost nejedu… jsem marod… :(
Jestli mate chut a umite drzet jazyk za zuby, dorazte po 10 na start LOSTu. Muzete se zucastnit jako pozorovatele/fotografove/organizatori/speleologove ;-)
Gumaky s sebou
super nabidka, puvodne jsme chteli malovat, tak snad to chytre naplanujem… bud tam budem, nebo budem malovat a dojedem az do cile. dik za pozvanku !
no já si to dal ráno z Modřan na kole domů na Vinohrady… :/ blééé
toho nadelas trosicka vody :-)
Ráno jsem vstal a když jsem přes déšť neviděl na barák přes ulici, tak jsem pochopil, že dnes není příroda mému cyklopočínání nakloněna a vydal se do rachoty MHD. V důsledku toho nepřijedu večer zcela jistě na kole. Avšak půjde-li to, tak plánuji dorazi vozidlem.
Tímto nabízím 3 – 4 (slovy tři až čtyři ) místa ve voze kdekoliv po cestě Skalka (Strašnice a přilehlé čtvrti včetně Hostíku, Zahraďáku, Malešic a spol.) a kdekoliv po cestě na severovýchod ke Klánovicím.
Má to jeden háček – zcela jistě nepojedu v 18:00 – ZATÍM PLÁNUJI ODJEZD NA NĚKDY 19:00. zájemci piště na jindra@atlas.cz. Pozdější odjezd bude vyvážen klidem a pohodlímm cesty ;-)
P.S. těch 19:00 je orientačních v tom smyslu, že jsem přístupnej dohodě o úpravě hharmonogramu ;-)
No, do práce jsem vyrazil na skútru, nejsem přece z cukru :-)))
Mas sms. Napis, jak se ti to hodi. Dik
Dobry to bylo, spravny zacatek uspesneho vikendu :-)
To ano, dekuji
Tak co streda 9.7. kolem 18te hodiny?
To jdes koupit dlazbu.
:DDD… dejte neco do placu, budu se snazit prijit, pokud nebudem nekde na dovce :)
Tak ne, mohli bysme to i stihnout.
budu na tom srazu jako na koni :-)
mate uz domluveny plac? jdu tam vecer, muzu domluvit
Šel bych, ale budu asi první den testovat nového Cannondale Rize white L :-)
Protože dneska přijde, přijde, přijde…určitě
este tu o cervene karkulce! :DD blahopreju!!!!!!!!!! a zastavit se muzes i s nim :)
abysme ti ho mohli hned o-obdivit
Pohadka o cervene karkulce je moc realilsticka, tohle bude tak o Bile pani. Pokud se tam na nem ukaze, ma u me panaka
Ahoj,
prosim tě, dám si gin s tonicem, ideální poměr je 2:3, protřepat, nemíchat a zelené brčko.
Jestli jde nějak zařídit, aby to byl Beefeater, bylo by to fajn. Teplota tonicu tak 6–7 C°.
°-)
včera jsem tam odvezl moje díly na prohození a dneska odpol si pro něj jedu :-)
a bude to ten original co sis pred pul rokem objednal a nebo to bude neco jineho?
no záleží na úhlu pohledu :-)
komponenty jsou z původní objednávky, ale rám nakonec o model výš (carbonová zadní stavba)
mění to něco ? °-)
Flek zamluven neni, rikam si, ze by nemusel byt problem tam venku odchytit jeden velky stup a sedet u nej…
Jinak pred tim klido pido muzem vyrazit na bajka (uvidime podle dlazby ;-) takze Cannondale vitan, pokud to teda neni nejaky prelud a vyplod fantazie ;-)
no… kdyz budem 2–4, nemel by byt problem, ale jestli bude hezky, tak si zuby na velkej stul rozhodne nebrus… pred minulej tejden tam byla hlava na hlave (minulej nevim, nebyla jsem tam)
Ve všední den hlava na hlavě? Z toho úplně strach nemám, pokud nás fakt nebude dvacet.
Ale teda do šesti to budu mít tak akorát se tam dostat, to na bajka předtím nevidím. Ale mohli bysme vyrazit potom, se světýlkama, nějaký to kolečko parkem, aby byla legrace :-)
:) no, uvidime dneska vecer, muzu poreferovat. pondelky jsou vzdycky slabsi, a pak ctvrtky… streda je popularni, chodi tam na pravidelny sezeni docela halda stamgastu s mnozstvi vetsim nez malem :) ale muze byt hnusne, zacaly prazdniny, jeden nikdy nevi… kazdopadne dnes kdyz jsem zamlouvala zebra se me slecna ptala, jestli nechci i stul, bo je ted pry dost plno, 2lidi se ale upichnou kamkoli, …
tak vcera po 18:00 bylo volno akorat vevnitr, v kuracke sekci. venku nabito, vsechny stoly plne obsazeny…
já hlásím 1 karliner + dívka jeho snů :-)
Do kdy tam budete? Stačí dorazit kolem osmé? S novou silničkou ;-)
Tak ses dočkala. :-) Těším se, až ji uvidím. A běda, jestli Ti teď nebudu stíht! :-)
kdyžtak vezmem gumycuk ;-)
Zastavim se dneska na chvilku, jen se mihnu :-)
Dotaz k Medunce… Budete tam, mám ti brát světlo a bat.?