Spinning - co si o tom myslíte?

11 nepřečtených
  • giant

    Už jsem to párkrát zkusil a celkem mě to dostalo, začalo mě to bavit.Upřímně jet po lese je daleko zábavnější, ale jako zimní připrava, to celkem ujde.Další pozitivni věc na tom je, že je se na co dívat, když jede před vámi pěkná instruktorka.Tak co??? Jak jste na tom, vy???

    0 0
    • McBlacky  

      kdyby byla hezká instruktorka bez toho spinningu tak jo, to by byla dobrá příprava :)

      0 0
    • enjoy  

      no,sebe si na spinningu neumim moc predstavit,ale to te asi moc nezajima ze:-)). me bavi se vozit na kole,zatacet,pos­kakovat,citit rychlost atd.. a slapani?nutnost(no nekdy je to i dobry no:-)).na spinningu?nic:-)

      0 0
    • Lišák  

      Mě to docela baví. Přes zimu chodím tak 1–2× týdně. No a pak na škopek. To asi není to pravé na trenál, ale já netrénuju, já si dělám žízeň.

      0 0
    • Martinkaa  

      Byla jsem ke spinningu skepticka, ale docela se mi to zalibilo. Neberu to ani tak jako trening, ale spise se mi na tom libi, ze je clovek s kamaradama, zasportuje si a kdyz se k tomu jeste pusti nejaky poradny rachot, tak je to skoro kulturni udalost :-) Ale samozrejme bajkovani v lese se nic nevyrovna ;-). Rekla bych, ze spinning a bajk jsou dve uplne jine veci.

      0 0
      • fousac  

        je clovek s kamaradama, zasportuje si

        ano, to je dobre.. proto jezdime bikovat do lesa.. ;o)

        0 0
        • Martinkaa  

          Ale v lese neni ta kultura… :-D Sak vis, jak to myslim. Taky mam raci sum lesa nez sum repraku :-D

          0 0
    • majo  

      Minulý rok sme s kamarátmi a mojou tehotnou manželkou (do 5. mesiaca) chodily pravidelne 1× týždenne od novembra do marca, celkom zábava, ale… 1. Nedokázal som jazdi? v nízkych tepoch, vždy som sa nechal strhnú? a makal takmer naplno, teda o rozvoji vytrvalosti nemožno hovori?. 2. Hodina bolo málo, dve hodiny už trochu veľa, ešte k tomu druhú hodinu mala iná lektorka, ktorá neskutočne vrieeeeeskala (ideméééé, zo sedlááááá, poďmeeeéééé). 3. Tohto roku som prekonal lenivos?, a začal beha?. Po prvých km a svalovke som behu prišiel na chu?, hýbem sa vonku na vzduchu, hodina mi stačí a možem beha? aj po práci a potme. P.S. Nevravím, že spinning ešte neskúsim.

      0 0
    • Splinter  

      NO, když jsem viděl ten spinning na Sport-lifu, tak jsem dostal záchvat smíchu… NIKDY… To rač pojedu do lesa i kdyby pršelo, nebo bylo –30. V takovým kraválu ještě šlapat na kole čumět do blba, tak to jako vůbec…

      Kam to spěje. To zachvílu koupím kolo a dostanu k tomu zdarma DVD se záznamem nějaké krajiny a budu šlapat doma před televizí?:o)

      0 0
    • Stax  

      ist na 2 hodiny po sebe, kontrolovat tepy aby to aj malo nejaky zmysel. podla mna moze byt.

      0 0
      • bear  

        Souhlas s tebou! 1. hod. otrava(skoky, running atd..), pak tři hod. maraton, sám za sebe na tepy(bez skoků, runningu atd..) a supr trening,na to že venku bylo –5!!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.