• superbikeman

Mam kolo GT performer a pořád se mi špiní rám a ráfky pokaždé když je umeji tak se hned zapráší nevite čim bych je moch učinit lesklé???? Předem děkuji za odpovědi.

0 0
    •  

na tohle nejlip funguje, kdyz se okamzite na tom kole prestane jezdit a zavre se do prachotesny skleneny vitriny

0 0
    • bajkr  

tak to je hustý :-D

0 0
      • bajkr  

co takhle pronto proti prachu ;-)

0 0
      • Kol.ista  

JA mam kolo zasrany od blata porad a nekdy tak jednou za 2–3 mesice ho umyju a vylestim lestenkou ktera odpuzuje vodu, tudiz na nem nezustavaj fleky po kapkach, ale stejne se to zase zasere. Akorat ted budu zazimovavat a presedat na zimaka, tak ho vycistim maximalne.

0 0
    • corse1  

Já mám kolo s dvěma koly a když na něm jedu tak se obě ty kola otírají o zem a špiní se, jsem bezradný ?:o()?

0 0
    • JSt  

jakto ze sou nase trenky umazane od vajec i po prevraceni? …protoze ste prasata

0 0
    • Pinocio  

Doporučoval bych vypít aspoň půl litra nějakého 30% alkoholu.....­......nevim jestli se ti to bude lesknout, ale každopádně ten prach neuvidíš:-)

0 0
      • helium  

a nebo zacit bastit antidepresiva .. sice prach a sajrajt uvidi, ale bude mu to jedno

0 0
    • Vilém  

ze by navrat Jarina??

0 0
    • quidos  

tý krávo, jsem se zas jednou zasmál. Takže a? žije Superbikeman a hlavně všichni, kdo mu odpovídají :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.