• rich

http://www.lemondbikes.com/…ium/reno.jpg

narazil som nan vcera za cenu 23.000. mozete prispiet nejakym konkretnym nazorom na cenu/vybaveni­e/kvalitu/vlas­tnosti?

0 0
    • dada  

ty vole ty klipsny to je mazec!!!!!!!!

0 0
      • rich  

ako keby tam neboli – tie neries.

0 0
        • dada  

dobrá každopádně je hnusný i za ty prachy…

0 0
          • dada  

no možná kdyby to bylo 23000 SK…:(

0 0
            • rich  

k tomu dizajnu mam indiferentny vztah. ale value for money mi pride vyhodna

0 0
    • rich  

este korektny link http://www.lemondbikes.com/…kes/reno.jsp

0 0
    • fousek  

Mi to pripada jako naky reklamni kolo nejaky cigaretarsky firmy:-)

0 0
    • Belial  

To je jenom za 23.000,– Za ty prachy bych to bral okamžitě.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • fousac  

no fuuuuj.. to je obluda.. myslim, ze cena dobra, kdyz se potom vymeni ram..

0 0
      • rich  

islo o tu cenu, ale nasiel som rovnake postavene silnicky za ± tie iste prasule. to ma vcera tak celkom zaujalo :-)

0 0
    • jecnak  

Ostatni snad dokazes srovnat sam a asi jsi i srovnaval, kdyz tu pises o dobre cene. Jen takova poznamka – Lemond je jestli se nepletu pod kridly Treku a z toho vyplyva i konstrukce a geometrie vetsiny ramu. S cenou je to docela zajimavy, jelikoz Lemond patri mezi celkem kultovni znacky.

0 0
      • rich  

dokazem porovnat a zhodnotit len tu cenu o nic viac som sa v tejto faze nezaujimal :-) nesedel som na silnicke od dob favoritu a chcem len vediet nazor na skladbu a funkcnost, pohodlie atd. patri pod trek.

0 0
        • jecnak  

To je naprd, to mas jako radit nekomu co si ma koupit za horaka, kdyz na nem predtim nikda nesedel.

0 0
          • rich  

Tome! ved ja som nechcel, aby jazdne vlastnosti hodnotil niekto kto na tom nesedel :-))) ok si to myslel asi naopak – ma to byt turisticka silnicka. pohodlie a ziadny extremne natiahnuty posed. viac definovat neviem

0 0
    • JancA  

ten old school design je úplně luxusní

0 0
    • Siddha  

proc ne, za ty prachy…

0 0
    • Vrci  

Za ty prachy dobrý. Otočil bych představec a na krámě si nechal vyměnit pedály za SPD-SL, Looky nebo Time. Trochu neznámá jsou ty pláště.

0 0
    • Bobo  

Mně to za ty prachy přijde fajn. Časem se postupně může vyměnit, co bude třeba. Ale je to jen teoretická úvaha, o tomhle rámu toho moc nevím. S klipsnama na fotce bych si hlavu nedělal, silničky se normálně prodávají úplně bez pedálů, stejně se počítá s tím, že si tam každej dá svoje.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.