Kdo se mnou koupí pedály Sh. PD 520?

12 nepřečtených
  • Coyote

Nemáte někdo v nejbližší době v plánu kupovat tyhle SPD? Na Bikestoru mají dva páry za 1.900,– Kč, což se mi zdá docela OK (cena 1 páru je 1.240,– Kč). Jestli má někdo zájem, napište na sebe kontakt. Díky. C.

0 0
    • Handa  

Je možné osobní převzetí Brno, Praha, Zlín?

0 0
    • Romouš  

Ahoj, zájem o pedály nemám, ale mohu ti nabídnout nový Sh520 (zabalený, koupený před 1měsícem) za 900kč. Co ty na to?

0 0
      • aku  

koupeno kde?

0 0
        • Romouš  

koupeno přes internet…, (ale v pátek jsem koupil nový kolo ze šlehačema, takže na namontování shiman na starý kolo už nedošlo…)

0 0
    • Coyote  

No, to je fofr! Chtěl jsem předběžně najít zájemce, se kterym bych ty pedály později koupil (ještě nevim, jestli budu mít kolo, na který bych je dal – snad to budu vědět koncem týdne). Mezi tím (než jsem něco projednal mimo komp s klientem) se tady z mého popudu domluvil někdo jiný. No, asi na to spěcháte víc než já… OK, ozvu se ještě v průběhu týdne, až budu tutově vědět, jestli ty pedály budu mít na co dát :-)

0 0
    • Bidlo  

Ahoj, asi pred mesicem jsem kupoval 520ky na www.velotrade.cz 990 Kc. Dorazily do 2 dne i s takovejma SPD odrazkama.:-)

0 0
    • kimi  

Ja je kupoval taktez na Velotrade za 950Kc. Takze usetrite jen postovny. Trvalo to 4 dny, odrazky jsou k nicemu… Za mesic muzu o pedalech rict, ze jsem moc moc spokojen-nezanasi se, „nevaklujou“, jsou pekne:-)

0 0
    • Pacholek  

Ja jsem si je taky už koupil. Kupoval jsem je v Praze v Cykloshopu 69 za necelou tisícovku. Byla (a možná ještě pořád je) to nějaká zaváděcí, akční cena. Tak „gdo“ jste z Prahy, můžete to zkusit tam.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.