• MartynB

    Ahoj lidi! Dloufo jsem tu nebyl a mam hned prosbu: da se sehnat jeste vubec 7mickove razeni(nejlepe delena brzda)cca v provedeni min SH STX…(nejhure i nizsi rada)…? Nejvice by me potesilo, pokud uz se neco delalo/dela na V-breaky…Pripadne, kdo ma doma, dejte kontakt koupim komplet i starsi!!!! Na jednom muzejnim chalupovym bajku se rozpadla stara XT´92…

    0 0
    • Daf  

      Kdyby jsi neuspel se shanenim sedmicky tak se da pouzit i osmickove razeni s tim ze tam bude jedna poloha navic.

      0 0
    • Honzis  

      Já bych měl také zájem o 7speed řazení, stačí i Altus nebo tak něco. Chtěl bych to prubnout na berany, jestli se to tam dá nějak dostat – snad jo. Nemáte někdo staré nepoužívané řazení? Ozvěte se sem! Díky.

      0 0
      • marhi  

        Tak to jses tvrdak. To bude jak pest na oko. Ale proti gustu…

        0 0
        • Honzis  

          Já vím, spousta lidí tvrdí, že je to úplná blbost, ale já bych to chtěl aspoň zksit – řadit na rámu s nearetačními pákami – to dost brzdí, hlavně v kopcích. Takhle bych si „cvaknul“ a bylo by.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Asi o tom uz vis, ale existuje to i pro silnicni kola a je to na berany jako delane :) Co se shanet rovnou po tom?

            0 0
            • Honzis  

              A ty mi seženeš jen pravou řadící páku Dual tak za 300,–?

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Aha, tak tady je zakopanej čokl. V cene :)

                0 0
              • bajo  

                Taky jsme resil podobny problem jako ty, nemam na to, abych mel na zimakovi dualy a radit packou na ramu hodne brzdi, a hlavne v treninku, kde hodne radim, abych udrzoval urcitou frekvenci slapani, jsem to vyresil nejakym noname 7-ckovym razenim sis, koupil jsem ho za cca 150,– v kramu v Trinci, presmykac ovladam klasicky packou na ramu. Nemuzu si toto noname razeni vynachvalit, chodi fakt supr, dokonce co se tyce rychlosti prerazeni a presnosti bych to srovnaval s mym zavodnim kolem, kde mam 9-tkove SH 105, pravda, ze ty dualy maji uz nalitano kolem 25tkm.

                0 0
                • Honzis  

                  Takže chápu to dobře, že máš na beranech 1páku 7poloh s chodem typu SIS (90.léta) – odtlačováním páky směrem dopředu to řadí na větší pastorky. To by také šlo a asi by to fakt pomohlo, páč páky s polohami na rám za 500,–, to nemá cenu – efekt by byl skoro stejný, takto bych aspoň nemusel přehmatávat.

                  0 0
                  • bajo  

                    jj, presne tak, na beranech mam 1 paku typu SIS, smerem dopredu prehazuji na vetsi pastorky, kamosi z oddilu z Trince mi to sice trosku zkritizovali, ze to vypada smesne, ale co, pozadovanou funkci to plni a to je hlavni, aspon pro me :))

                    0 0
          • martt  

            na ram existuju aj aretovane paky. Na cestaku take mam. Na druhom mam dual-control. Tie paky na rame su ale imho lepsie – radia rychlo a presne (tiez je to 7-kolo).

            0 0
    • jakub  

      esli chces STX RC (na 8 kolo) za bomba cenu novy, zavolej si na tohle cislo a zkus se domluvit s prodavacem 491 543 883 a mozna tam sezenes i neco na sedmi kolo – to tedkom nevim

      0 0
      • MartynB  

        Nemel by jsi tam spise nejakej emajl…?

        0 0
        • jakub  

          bohuzel tento prodejce MR SPORT – Police nad Metují este takove vymozenosti nema – je to takovej zvlastni clovek, ale super, sezenes u neho vsechno a nebo ti dobre poradi

          0 0
          • MartynB  

            Jsem z Prahy a tak by to pro me bylo asi drobet z ruky.Pokud ale nesezenu nic tady a okoli, zkusim tam zavolat. Kazdopadne dik!

            0 0
            • marhi  

              Jak to tady čtu tak to docela chápu. Páčky na rámu jsou klasika ale. Já jezdím vykopávku která má ty páčky na řídítkách. V terénu na h.. ale na silnici to stačí. Ale v prudkém stoupání šahat na rám je fuj. Mě by to asi rozhodilo koncentraci na šlapání. Já nevím jak vás ale mě při dlouhém stoupání zprudí i díra v silnici. Zahrká to a trochu mě to zpomalí.

              0 0
              • Honzis  

                No právě, když je člověk hotovej, tak ho prudí všechno – díry v silnici, auta, vítr, sluníčko, pot na čele a já nevím co ještě. No a já si řadil i na KŠ 250km nearetačními pákami na rámu – sice to už mám „v ruce“, ale stejně to štve, kor když člověk jede trochu na čas.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.