• cipis

    Jak jste již určitě zaznamenali, pro letošní sezónu jsme pro vás připravili online katalog kol. O první sezóně můžeme mluvit jako o úspěšné, v katalogu se aktuálně nalézá více jak 1.150 modelů od 35 značek a od spuštění katalogu bylo zhlédnuto přes 790.000 stránek! V katalogu hodláme samozřejmě pokračovat i v příštím roce, chystáme drobné změny, například samostatnou kategorii dětských kol. Nicméně jelikož katalog byl stvořen zejména pro vás, rádi bychom slyšeli i vaše připomínky, komentáře, vyjádření, podměty, nebo návrhy na zlepšení. Zkrátka cokoliv, co by nám pomohlo udělat katalog ještě lepším. :-) Do diskuse se můžete zapojit i zde: http://new.mtbs.cz/…_debata.html Děkujeme. Petr Dědina

    0 0
    • Beeda  

      hehe uz i Petr je na B-F :-) B.

      0 0
    • rock  

      Tipy od totálního laika:

      +: zpracování přesně podle mých představ, všechno údaje jsou pohromadě a přehledné neutrál: uvítal bych odkazy na stránky výrobců komponentů (např. na listu Jamis Dragon odkaz na Fox, Shimano, Crank Brothers, Mavic, Truvativ, Fizik)

      • : úzký výběr zastoupených značek; namátkou třeba Gary Fisher, Trek nebo masovka Kelly's …

      Přeji hodně energie při zpracování dalších ročníků …

      0 0
      • cipis  

        Záleží zejména na zájmu značek, zda v katalogu chtějí být. Uděláme maximum pro to, aby jich v příštím roce bylo více než letos.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.