Bubete se smát - full rám kolem 5k

32 nepřečtených
  • francesco3

Já vim, asi mě pošlete všichni do nejbližšího obchoďáku, ale přece. Shánim celoodpruženej rám na ježdení XC, občas nějakej ten sjezdík v ceně kolem 5,000. Vim, je to trochu blbej dotaz. Jedinej muj pátrací úspěch je zatim http://new.mtbs.cz/katalog.html?… ale neni jistý, jesi se dá koupit jen rám…

Dík

0 0
    • wroum  

mam na prodej uplne novej (zaruka) ram Merida big air 04. prepakovanej jednocep. cervena barva. 100 mm zdvih. velikost 17,5" (44 cm). fotku ti v pripade zajmu poslu a na cene se da dohodnout.

0 0
    • dieegoo  

http://ivelo.cz/…pyder-full-3

http://ivelo.cz/…pyder-full-1

obe cenovky zacinaji petkou :)

0 0
      • Lister  

ale bez tlumiče :o)

Ten se dá ale u nich pořídit za 2 tisíce takže pořád pohoda. Teď jen který si vybrat, plně funkční jednočep ( teda aspoň doufám, od pohledu nevidím, žádný zádrhel proč by neměl fngovat) se všemi omezenímy jednočepu nebo čtyřčep s Horstlinkem s udávaným zdvihem 100mm, ale který chodí jen 70mm, kvůli špatně navrženému vahadlu tlumiče :o?

0 0
        • dieegoo  

no to nevim, F1 vypada lip, ale… me by se libil od spyderu full9, akorat ze ten stoji dvojnasobek

0 0
          • Lister  

a to je ten problém, kdyby byl za stejný prachy jako tohle, tak už bych měl nový rám, nebo kdyby aspoň ta jednička chodila tak jak by měla, tak ji taky hned beru. Psal jsem i do Spyderu jestli o tom problému ví, ale reakce 0.

0 0
            • dieegoo  

no me taky ten ram padl do oka, ale ted sem poridil toho blacka, takze zas na nejakou dobu utrum s utracenim :)

0 0
            • vlk  

taky sem jim psal a žádná odpověď.Tahle firma se mi z hlediska komunikace se zákazníky přestává líbit.

0 0
              • Lister  

Takže odpověd nakonec přece jen přišla:

Bohužel naše firma od poloviny měsíce října stěhovala do větších prostor,tudíž přepojovala i počítače a nebyla připojena na internet.Tímto se omlouváme za vzniklé potíže s odpověďmi na dotazy. Rám full 1 má pouze zdvih 80 mm(v katalogu máme uvedeno 80–100 mm,což je tisková chyba),a upnutí tlumiče je POUZE do spodního otvoru přepákování. Tento rám je Cross-countryový,a tudíž i zdvihy jsou XC,což znamená vidlice o zdvihu max. 100 mm. Naší zkouškou rámu s tlumičem DT 165 mm problémy řešené na BIKEFORUM tento rám Full 1 nevykazuje

0 0
      • francesco3  

No, přečet sem o tomhle cosi nelichotivého – problém s uplatněním 100 zdvihu, je to v threadech tady na foru. Zda se ze se vyber zuzuje… Ach jo

0 0
    • Vilém  

Co takhle Leader Fox?Stoji myslim 3800,– vc tlumice:)

0 0
    • Dumbo  

http://www.leaderfox.cz/detail.pl?…

napriklad toto.....

0 0
    • Komi  

Já mám takovej dotaz (a nemyslím to jako narážku) … pro ty co s tím mají nějakou zkušenost, protože já na fullu nikdy nejel, ale není lepší si koupit Hardtail, než tak levnej full???

0 0
      • Pá-dlista1  

je :)

0 0
      • wroum  

jak se to vezme. i levnej full prida na komfortu, kdezto i drahy HT je nepohodlny.

0 0
      • vlk  

Padlista : wroum. To tu ještě nebylo. Kluci do toho. 1. kolo. Gonggg :o)

0 0
      • francesco3  

No, myslim, že i kdybych si koupil hardtrail za sto tisíc, pořád bych měl potlučený pozadí a z kopce v lese bych se zabil, což se mi teď málem stalo. Uplně jsem si odvyk stát na šlapkách… Někoho to holt baví, mě ne.

0 0
        • enjoy  

hele jestli fakt jezdis na tom fullu co mas v profilu tak si hustej vtipalek:-). stat v pedalech,tomu se rika jizda terenem. hlavne me neberte za slovo:-)

0 0
          • fousek  

Nenavazej se do nas supermarket riders

0 0
            • francesco3  

No, já zatim jinej full nepoznalm takže je to sladká nevědomost ale na druhou stranu nejezdim nejakejma terenama kde sou nejaky mega rygoly a prekazky. Proste: silnice, cesty, pole, les, z kopce lesem – pres koreny, nic moc vic.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.