• quidos

Pořídil jsem BlackJacka s drátem na zadek, a kdybych skoro každou chvíli necvak duši, tak dost spokojenost. Nemá někdo podobnou zkušenost? I když nafoukám, co to dá, tak nakonec v nějakým sjezdu cvaknu :-( Dokud jsem měl Pythona, tak jsem tolikrát necvak. I když je taky pravda, že co mám novou vidli, pouštím to z kopce řekl bych víc.. tak nevím

0 0
    • rich  

tiez som s vlastnostami spokojny a defektil som za celu sezonu 3× pri zbytocne podhustenom plasti. presiel som dolomity bez defektu aj v kamenitych zjazdoch.

0 0
    • cabbage  

tenhle plast sem vozil- cvaknuti zadny, ale spis dost prorazeni. cvaknuti neni vec plaste, ale tlaku…

0 0
      • quidos  

s tlakem souhlas. Je fakt, že většinou foukám jen tou malou pumpičkou, co mám na kole, protože velkou s sebou fakt nevozím a doma si na to už většinou nevzpomenu, ale i když to nafouknu, co to dá, „palcový tlakoměr“ ukazuje plno, tak stejně někde ve sjezdu chytím třeba kořen a je to :-(

0 0
    • fireball  

Cvaknul jsem jednou, hned při prvním výletu a vzalo to i ráfek. Foukal jsem jako předtím Rubenu = silné podhuštění (neměl jsem měřák). Teď po řádném nahuštění jen občas trn a podobně. A to jsem těsný docent.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse