Podzimní orba – Všenory podzim 2005

112 nepřečtených
  • Tomcat

    Podzimní orba – Všenory podzim 2005

    Zrádec,

    jelikož začíná hnusná polovina roku, dlouho žádná akce nebude, napadlo mne, zopáknou po dlouhé době Všenory, jako pohodové ukončení aktivní sezóny. Akce bude o pohodě DH a FR JAM.

    Takže akce bude 22.10. Od kdy: no v 10:00 tam snad někde budeme. Místo konání DH tra? Všenory

    Vybavení jak každý uzná za vhodný.

    Takže koho lze očekávat?

    0 0
    • skipXC  

      na propagaci takovejchhle amatérskejch akcí jsme vytvořili prostředí na serveru bikebase.cz – o tom jak a v čem ti to usnadní práci se dozvíš na: http://www.bikebase.cz/article.php?…

      např..: daj se do toho potom online dávat fotky, přihodit mapu, do budoucna plánujeme správu bannerů pro pořadatele a různý další vychytávky…

      čaes Aleš

      0 0
      • Pá-dlista1  

        wow. Jenze na tom serveru jsem byl ted poprve a pravdepodobne naposled, fotky budou asi uzitecnejsi na nejakem serveru s podobnou tematikou (DH) pripadne osobnich strankach, trasu sjezdu ve Vsenorech kazdy zna (nejlepsi prijezd k ni je pres fotbalove hriste, vc. parkovacich mist:) , a tuhle akci nikdo neporada, neb se tam nic takoveho poradat ani nesmi.

        To jen, ze neni akce jako akce. Ale jen tak dal. Chrtum se to trebas bude hodit :)

        0 0
        • skipXC  

          no jestli fotíš, pořádáš, nebo děláš weby a seš spokojenej, tak si dávej fotky kam chceš… nic ti nenutim.

          Tohle je nabídka pro lidi co maj chu? něco dělat a chtěj to dát vědět ostatním na serveru, kde si to někdo přečte a zároveň nemaj možnosti a prostředky na to dělat web nebo za to někomu platit a je uplně jedno, jestli je to závod, vyjížďka, výlet nebo jiná akcička.

          Neber to jako rejpání, ale dneska mi přijde sortování chrti/freerajdeři a silničáři docela bokem, protože hafo lidí toho jezdí víc a vesměs jsou to všechno stejný kokoti se kterejma je kalba stejná…

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Jen jsem chtel naznacit, ze tvoje reklama v tomhle threadu neni uplne nejucinnejsi. Btw nechci chrty moc podcenovat, ale tohle „vesměs jsou to všechno stejný kokoti se kterejma je kalba stejná“ podle me neplati. Viz treba www.punkbike.org/… samej silnicar :)

            0 0
            • skipXC  

              No co se týče tý kalby na tom tvim odkazu, tak tam polovina fotek je posbíraná z webu a druhá od známejch, oprav mě jestli se pletu. Může to bejt ale i tim, že když se takovýhle akce jedou, tak neni po ruce fo?ák. Beru to od tebe jako výzvu a připravim ti pár foteček z akcí na kterejch sme byli, jak ty řikáš chrti a ty mi mi připrav něco z akcí na kterejch si byl ty s dh týpkama a můžeme se bavit o tom, kdo se umí víc odvázat – já řikám že je to stejný a je ***** jedno jestli je to chrt nebo frííííírajder, bo lidi sou jen jedni a to že jezdim i do kopce neznamená, že se neumim poblejt nebo volízat kámoše… :) takže přeju slušnej sběr, já to sem hodim ještě dneska :)

              0 0
              • fousac  

                chrti nekali… max. 4 piva a v jedenact do postele, aby byli fit na chrteni..

                cestna vyjimka je McBlacky.. ;o)

                0 0
              • Pá-dlista1  

                Tak v tom se nehodlam predhanet. Po pravde se za nekolik svych poslednich akci krapek stydim. Ani vypravet ti je nemuzu a jsem rad, ze to neni nafoceny.

                0 0
          • fousac  

            lidi co maj chu? něco dělat a chtěj to dát vědět ostatním na serveru, kde si to někdo přečte a zároveň nemaj možnosti a prostředky na to dělat web nebo za to někomu platit a je uplně jedno, jestli je to závod, vyjížďka, výlet nebo jiná akcička

            na to znam dobrej server, bylo to nejak http://www.bike-forum.cz tusim..

            0 0
      • Tomcat  

        No napadá mě hodně komentářů a ani jedinej slušnej. Hle drzoune, nevím proč si tu honíš triko a děláš řeklamu na svůj web.

        B-F je hodně profláklý, tak nevím proč podporovat a vytvářet tvůj web?

        Není to amatérská akce, protože lidi kteří se jí účastní rozhodně nejsou amatéři. Jinak se nejedná závody, ale pohodové setkání příznivců DH a FR a těch co si chtějí pohodově zajezdit z kopce dolů. Je to u Prahy, takže přístupný hodně lidem.

        0 0
        • skipXC  

          he? no nic – přečti si to ještě jednou. Šlo o nabídku a výpomoc. Nic o tom že bych to označil jako závod, nebo amatérskou akci tam neni.

          Přeju hodně štěstí

          0 0
          • Tomcat  

            Chlape včem pomáhá ten web? Že člověk si tem obsah musí nejdřív vytvořit sám?

            Co že si nepsal ? …takovejch amatérskejch akcí… taky si to přečti. A pokud používáš CTRL+C a CTRL+V podívej se předem cos označil.

            0 0
            • skipXC  

              Ano obsah si musí vytvořit sám a je to velmi jednoduché, nepotřebuje na to programátora a je to ihned On-line… atd ale to je jedno

              Jo s tou amatérskou akcí sem to přehlídnul… promiň. Rozhodně sem to nemyslel jako akci pořadanou amatérsky, ale jako akci na kterou nejsou vyčleněný prachy a neorganizuje je nějaká agentura, ale dělaj jí lidi z nadšení.

              Taky takový akce děláme a vim co to obnáší a proto sme vytvořili ten web. Máme ho pro svoje aktivity a zároveň to dáváme volně k užití i ostatním.

              Držim palec a a? se vám tam sejde dost lidí… :)

              Čau Aleš

              0 0
    • Tomcat  

      Napadá mě pozvat Frantu Mrázka , jestli by nezavzpomínal na staré časy kengurové a nehodil pár rad o odružení začínaje po vaření a konstrukci rámů konče.

      0 0
    • Otaku  

      sakra ted nemam kolo a jeste sem si pri posledni klabe pochroumal zebra nebo co :((. Takze nic no

      0 0
    • Shamick  

      2Tomcat:Mels napsat radsi jestli se negdo nepojede projet,3/4příspěvků by tu nebyli a něco bych se dozvěděl…A dyž tady řešíte prováření vebovek,tak http://www.bike-nymburk.org… :)

      0 0
    • Radek Broz  

      Sounds good, ale obavam se, ze je to prilis brzo na to, abych zpracoval ostatni:o( Doufam, ze mistni slecinky hrajou nejakej fotbal;-)

      0 0
      • Otaku  

        to je napad, po pojedneni (ne)pratelak s teamem FC Cernolice ;)

        0 0
        • Shamick  

          A já budu zatim v kabinách prasit cérky těch fotbalistů…

          0 0
          • goofy  

            Odvazny bojova mise… Jelikoz vyhledavam nebezpeci, tak se rad hlasim do prvni linie, a s tema cerkama ti pomuzu. Mel by ses sedrit… ;o)

            0 0
    • Pá-dlista1  

      Doufam, ze tam nikdo nepojedete, jelyta. Jestli kvuli nadrzenymu Tomcatovi (co zavod ve Vsenorech ani nikdy nejel) zrusej dva planovane podniky v pristim roce, tak mu prijdu osobne podekovat. Viz. tiskova zprava:

      //Tímto apeluji na všechny tréninku chtivé sjezdaře, aby prozatím pokud možno omezili návštěvu lokality ve Všenorech.Vše je prozatím na dobré cestě k pořádání závodů a během měsíce listopadu se mají stanovit podmínky. Ty by měly určovat jak a kudy se mohou sjezdaři dostávat na start.Samo sebou, že o nich budeme informovat. Do té doby žádám Vás všechny o trpělivost.Po­kuste se omezit trénování ve Všenorech, aby nevznikly případné komplikace, jenž by mohly zhatit snahu o znovu pořádání legendárních Všenor. Pozn.- Asi by jste neradi viděli opět foto s textem ZRUŠENO. //

      0 0
      • Tomcat  

        Tisková zpráva kde, čeho, prokoho a kdy?

        Neříkal si, že Všenory sou o ničem a že ti sou ukradený? Tak proč teďka máš problém stím, že nebudou Hmmm…:-/

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Je ti sjezdova scena ukradena a schovavas se za ni jen kdyz se ti to hodi. Myslim, ze je skoda kazdyho zrusenyho zavodu ve sjezdu. Nezalezi na tom, ze to je prazsky [teply] a ze to nema moje sympatie.

          0 0
          • Tomcat  

            Teda fakt ti nerozumím, nevím proč bych se měl schovávat za DH komunitu?

            Prostě nás napadlo , ano není to z mí hlavy, že bychom mohli se podívat do Všenor a trochu pojezdit. Všenory jsou pro nás nejdostupnější DH lokalita, pokud nepočítám Babu u Boleslavy. Bylo by sice hezký jet na nějakou opravdovou DH tra?, ale na to není čas a peníze.

            Napsal jsem to sem, protože by se tam mohlo sejít víc lidí pokecat, lépe jezdící jedinci by předvedli co jak jet atd…… prostě JAM. Rozhodně by to nebylo jen pro DH komunitu, za kterou by se bylo možný pak schovávat nebo nějaký DH závody.

            Stejnak mužeš obviňovat ty co se potkávaj pod Barrandovským z toho, že díky ním se neodsouhlasí nějaká cyklo stezka.

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Tak doufam, ze ted zmenite plany. Btw. treba na Jested to mas stejne daleko. Ale tam neni DH trat tepla, vid ;)

              0 0
              • Tomcat  

                Furt, nevím proč měnit plány. Pokud někdo vod nás nemá peníze na benzín a permici na lanovku, tak řečma vo tom, že si někde teoreticky zajezdí líp se mu nenaroděj.

                Jěštěd je cca o 5 až 10km dál, takže opravdu malej rozdíl, jenže horší silnice = větší spotřeba.

                Opravdu se DH komunitu nezajímám, protože neznám význam teplá tra?.

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Bys mel. Vzdyt jezdis jenom na takovych :)

                  Tak ti teda pekne dekuju, ze prijdeme zase o dva zavody. Pak si stezuj, ze jich je malo.

                  0 0
                  • rich  

                    co je kua „tepla“ trat? co Ti „natrhne rit“ to asi nebude, skor naopak :-D

                    0 0
                  • Tomcat  

                    Ahá, je to podřadná tra? já zapoměl.

                    Akorát nevím co si najivko myslíš o tom, že se dohodnete z TJ černoltice.

                    0 0
                • rich  

                  nemam s DH nic spolocne a ani sa aktivne nezucastnujem resp. nezaujimam. ale mam pocit, ze ak sa niekto snazi dosiahnut dohodu v kritickej oblasti a jednou z podmienok je DOCASNE obmedzenie aspon hromadneho/sku­pinoveho/kvazi­organizovaneho jazdenia potom by som bez vyhrad akceptoval dany stav. pretoze obetovat jednu vikendovu akcicku za bezproblemovu celu dalsiu sezonu/y je snad pochopitelne. naviac sa tym uvolni jazdenie aj pre Vas…

                  0 0
                  • Tomcat  

                    Jenže oni se nechtějí dohodnout. Strana fotbalistů do toho půjde jen proto aby je někdo nenařek z předujatosti, ale výsledek je už jasnej o prvních konfliktů s čutálistama.

                    0 0
                    • wroum  

                      ty o tom neco vis nebo jenom placas svoje domnenky?

                      0 0
                      • Tomcat  

                        Moje doměnka, strana DH nemá ve Všenorech co nabídnout a její požadavky (prosby) nemusí nikdo akceptovat. Pokud někde nesnášej cyklisty tak stím nic neuděláš. Prostě je nezaplatíš.

                        0 0
                        • Pá-dlista1  

                          Ale pro jistotu udelame vsechno proto, aby to nepovolili…

                          0 0
                          • Tomcat  

                            Celej rok nejezdit do Všenor protože si najivně doufám že to povolej. Já tomu říkám marná snaha ,hlavně takovej dobrej pocit z toho že to bylo nanic. Dík nechci ,ale uvidíme.

                            0 0
                        • wroum  

                          Jde o dohodu, o nic jinyho. Bikeri nebudou chodit pres hriste a parkovat u nej a fotbalisti budou mit klid na kopani do meruny a vsichni budou v klidu. Snaha je z obou stran (minimalne o vyjasneni podminek) a az to nejak dopadne tak uvidime. do ty doby budu jezdit jinam a misto do Vsenor pojedu treba na Schibak…nehodlam marit neci usili a ohrozovat provoz tyhle trati.

                          0 0
                          • Tomcat  

                            Jasně politické cíle a záměr?

                            Na Šibák na sjezd? Tys tam nebyl co :o) Jinak proč si tam mínule byl, když teďka říkaš tohle?

                            0 0
                            • Pá-dlista1  

                              Ted je krapek jina situace, jestli nevidis rozdil. Nejdriv si obstarej dostatek informaci.

                              0 0
                              • Tomcat  

                                …Tisková zpráva kde, čeho, prokoho a kdy?… to sem psal už na začátku a taže co kdybys obeznámil DH neznalé jedince jako já, jak se věci teď mají?

                                0 0
                                • Pá-dlista1  

                                  Cti denni tisk. Jako kdyby bylo tolik periodik zabyvajicich se sjezdem. Namatkou z jednoho serveru :

                                  //Mnohé sjezdaře jistě potěším zprávou, že závod na Červené Hlíně neboli ve Všenorech se v příští sezónce pojede.A nebude jen jeden nýbrž hnedle dva.Jeden klasicky na začátku sezóny a druhej by měl být v říjnu jako závěr sezóny.Nemalou zásluhu na tom má starosta obce Lety a novej ředitel závodu Všenory 06 Jirka Hudeček, který nám prozradil, že již proběhla jednání se starostou Černolic.Ta dopadla v pohodě a domorodci Černolic nemají nic proti konání závodů. //

                                  0 0
                                  • Tomcat  

                                    Denní tisk nečtu, DH mag je jedinej německej Pokud se jedná o ten server tak hoď link páč jsem to na MTBS – nenašel freeride.cz – nenašel dolekop.com -nenašel tbb – nenašel dalida – nenašel

                                    0 0
                                    • Meesha  

                                      www.scottmtb.cz/)

                                      0 0
                                    • Pá-dlista1  

                                      Tak to fakt vypada, ze ten server ani neznas. Hlavne, ze se hrde hlasis k DH jen co se kolem mihne nejaka ziletka :) http://www.scottmtb.cz/

                                      0 0
                                      • Shamick  

                                        Šlo si to možná vyřikat líp,né,kucí…Celej nápad tohodle vejletu byl můj,tomcat to jen hodil na net…Já nevěděl ani o jedný z těch zpráv.Teď to vim,tak můžu říct za nymburk crew nejedem tam,ok???Jo,dyž si vytáh ten ještěd,je eště v provozu?Nebo nevíš o jinym dh?Špindl apod…

                                        0 0
                                        • Pá-dlista1  

                                          Spindl zbouranej, Jested jeste nepostavenej a lanovka stoji. Nic me nenapada. Bych se nechal nekde vyvazet nahoru, kdybych si chtel zajezdit.

                                          0 0
                                          • wroum  

                                            krupka?

                                            0 0
                                            • Tomcat  

                                              B-[ fajn platíš benzín

                                              0 0
                                              • Pá-dlista1  

                                                Nj. Sjezd je drahy sport :)

                                                0 0
                                                • cabbage  

                                                  psoc vlastne nejezdite na tomhle: http://www.ktm.cz/p-250-sx.html ? pak by nebyla potreba ani ta lanovka…

                                                  0 0
                                                  • Tomcat  

                                                    Nejezdím ,ale budu ;-)

                                                    0 0
                                                  • Pá-dlista1  

                                                    Jednocep bez prepakovani? Ses posral? Ale vim proc na tom nejezdis ty. By se ti to spatne snaselo z obrubniku ;)

                                                    0 0
                                                  • fousek  

                                                    No teda nevim jak to ma reseny KTM ale Husqvarna jednocep bez prepakovani urcite nema a u KTM bych se klibne vsadil o kilo ze ma tyky prepakovani

                                                    0 0
                                                  • BoB  

                                                    Pokud si pamatuju tak právě že KTM je jednočep bez přepákování a progresivitu nahánějí speciálním tlumičem WP

                                                    0 0
                                                  • fousek  

                                                    Jo? no tak to uz mlcim, asi vedej co delaj

                                                    0 0
                                                  • wroum  

                                                    neboj, kdyby nevedeli, tak jim Pa-dlista poradi :-)

                                                    0 0
                                                  • fousek  

                                                    Jezdim, teda ne presne na tomhle, ale je to kouda jiny nez na kole

                                                    0 0
                                              • wroum  

                                                ???

                                                ja se ptal zda funguje lanovka a trat v krupce. ne ze tam pojedu. a kdybych jel, tak samozrejme zaplatim benzin, neb auto na vzduch zatim nejezdi. nicmene je to z Praglu cca 120 km, coz odpovida cca max 500 kc za benal a to me fakt nezrujnuje.

                                                0 0
                                        • Tomcat  

                                          Ne nešlo, protože ti co jezděj Všenory jsou amatéři a nato je potřeba dostatečně upozornit.

                                          0 0
                                          • Pá-dlista1  

                                            O to preci vubec nejde. S tim sis zacal ty.

                                            0 0
                                            • Tomcat  

                                              …ale no tak začal si stím už dávno. Prostě kdo nejede svatou trojici Božák, Krupku, Ještěd je prostě looser. A Všenory? Tys řek, sou prostě pro pózery, že nestojej zanic. Osobně nechápu jak to de v kontestu stím, že ti vadí, že by jsme trochu pojezdili ve Všenorech.

                                              Ty bys akorát byl rád, že Všenory nebudou.

                                              0 0
                                              • Pá-dlista1  

                                                To bylo ve vztahu k zavodum ve Vsenorech. A neni to snad duvod, abych ostatnim ty zavody kazil.

                                                A ze si do tebe obcas rejpnu ohledne jizdniho umu… to snad jeste muzu ne? Nebo mi to nekde natres? :)

                                                0 0
                                                • Tomcat  

                                                  Já to taky myslel ke Všenorům. Že ty se soucítně se staráš o klidné projednání DH ve Všenorech ? LOL To bude 2006 Norko DH Cup že máš takovou staros o Všenory?

                                                  Ohledně mého jízdního umu rejpat můžeš protože, jezdit DH neumím. V lese skoro nejezdím, DH závody nejezdím 4X občas , ČP už vůbec ne .

                                                  …nebo každej jezdí něco jinýho?

                                                  0 0
                                          • Shamick  

                                            Všenory sou jedna z nejlechčích dh tratí v republice,to je fakt…Že ty co jezděj do všenor sou amatéři tu nigdo neřek,to je taky fakt…Mě se tam ale líbí,je to na pohodku,žádnej hrot o kterej už ani koncem sezóny nestojim…

                                            0 0
                              • rich  
                                • tak co predsedo?! to vino cos nam nalil neni zas az takove ciste, jeste v nem neco plave.tehdy o pouti si mi kazal o vesnicke moralce…
                                • ty mi budes kazat neco o vesnicke moralce, ty rozvraceci rodin. ale ano pratele, JE V TOM TA CHALUPA !!!
                                0 0
                            • wroum  

                              co do toho pletes politiku? fotbalistum to vadi a bikeri by chteli jezdit. staci se dohodnout. zadna politika. Na schibaku sem byl a nepsal sem ze bych tam jel sjezdovat, jel bych si tam zajezdit (kdykoliv radsi nez do Vsenor). Minule sem tam skutecne byl, ale na obede, niíkoliv na jezdeni (tehdy sem byl rad ze uz chodim a muzu pomalu slapat vsede)

                              0 0
                  • Pá-dlista1  

                    Kvuli takovejm prizdisracum omezenejm se snaz… Asi spis prispeju cutalistum z „Cernoltic“ na vlcaka, aby mu natrhnul prdel :)

                    0 0
      • Beeda  

        jo souhlas se padlistou, a proto jedu trenovat na Stechovickou:-)B.

        0 0
      • Radek Broz  

        Sice mam na ustupovani magorum, se kterejma je stejne dohoda nemozna jinej nazor, ale jelikoz tam stejne nemam jak jet, radsi teda pojedu na nejakou opravdovou DH trat (cili Klinovec;-) ). I kdyz pokud by se nemelo do Vsenor vubec jezdit s tim, ze tam diky tomu bude jednou ci dvakrat rocne zavod, tak bych se spis priklanel k tomu jezdit tam porad. Loni sice zavod jako takovej nebyl, ale stejne se tam dost lidi seslo a bylo kto fajn.

        0 0
    • Shamick  

      Co ta tra? v Jablonci???Byli prej nějáký problémy s ochranářema,dyž se tam jel 3dh,jak to dopadlo?Ví něgdo???

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Tak jak jste zaorali?

      0 0
      • Radek Broz  

        Oral jsem oral, ale jinde;-) (a malo)

        0 0
      • Tomcat  

        Nezaorali jsme nijak. Protože nebylo politicky vhodný jezdit do Všenor, nejelo se nikam, ale to se dalo čekat B-[. Sice se mohlo teoreticky jet do Krupky, Ještěd, Špindlu, nebo něco z 3DH cupu, ale né každej z výpravy byl ochotný platit prachy za benzín, lanovku nebo možnej vývoz nahoru.

        0 0
        • Manas  

          Jinymi slovy – byli jste lini :-)))

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Jsem ho nechtel tak drazdit. Jinak bych napsal neco o souvislostech mezi zewlingem a Vsenorama :) Jsem byl na nejblizsim kopci (mensi naklady na benzin) bez lanovky (tlacil jsem nahoru), pocasi nadherny, jezdeni supr a cena minimalni.

            0 0
            • Manas  

              No jo no, ja holt nejsu diplomat :-) Ja byl doma, v sobotu 8 kubiku dreva, v nedeli 90 litru mostu. Toz tak :-)

              0 0
            • Tomcat  

              Hehe ty něco o zevlu říkej, ste zatáhlý jak nikdy a pukud na nejbližší kopej jezdíš autem tak seš línej, páč na Šibák to je 19km odemne a cca 5km na kole od tebe :-) LOL

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Tak predne. Ja to mam daleko bliz :) a za druhy si mluvil o DH. Na Shibaku se sice zavod v DH sprintu odehral, trat tam jeste taky je, ale byl jsem v lepsi lokalite. Btw.: Copak? Vynechal jsem snad nejake jezdeni z tech dvou na kterych si letos byl? Promin, asi jsem byl jezdit jinde.

                0 0
                • Tomcat  

                  To BTW jsem nějak nepochopil jeto nějak moc napasovaný do sebe. Co autor chtěl říct?

                  0 0
                  • Pá-dlista1  

                    Hehe ty něco o zevlu říkej, ste zatáhlý jak nikdy

                    0 0
                  • Pá-dlista1  

                    Btw: Doufam, ze se teda predvedes alespon v sobotu v Jablonci.

                    0 0
                    • Tomcat  

                      Fajn a kdy jste byli poslední dobou na nějaký akci? Tady se jezdí ma akce, koncerty, kalby , jedu si zajezdit kdy chci , většinou i kam chci. Zato u vás mám pocit, že ti to někdo musí dovolit :-P

                      Kde jsou propozice?

                      0 0
                      • Pá-dlista1  

                        No tem lidem, u kterych se predpoklada ucast, to prislo mailem ;) Jakou akci mas na mysli? Z posledni se jeste lecim. Uz jsem starsi clovek a nejsem ready druhej den rano.

                        0 0
          • Tomcat  

            Jinými slovy Mara a spol. nemaj peníze.

            0 0
            • Manas  

              Tak si je moh zasponzorovat treba na splatky :-) Ja jsem napriklad zasponzoroval Shamicka a tvyho brachu. :-)))) No a taky docela Cachovice :-)

              0 0
            • Pá-dlista1  

              Nj. drogy jsou taky drahy konicek :-D

              0 0
        • Radek Broz  

          No, teoreticky to mozny bylo, ale Spindl uz je zavrenej, Jested jakbysmet. Zda i Kraupka nevim, ale nez bych tam jel, radsi bych to proveril. Klinovec se jeste da, ale vypada to, ze nam to brzo zasnezi:o(

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.