• Banjo

Doma mam stredovy slozeni XT na ctyrhran (BBUN73), ale bohuzel bez pravy misky. Zadna, co mam doma (Truvativ, Shimano Octalink…), tam nepasuje. Vnejsi prumer stredu je 30,0mm, ale nikde jsem nesehnal zadnou, aby tam pasovala. Nevali se doma nekomu prava miska s vnitrnim prumerem 30,0mm? Melo by to byt na sirku stredovy trubky 68mm… Diky vsem za pomoc nebo za radu, kde by se dala sehnat.

0 0
    • MaPa  

Poslal jsem ti mail.

0 0
    • Banjo  

Jsem samozrejme magor, je to leva miska!!! Kdyby se nekomu doma valela, ozvete se.

0 0
    • McBlacky  

zkus www.kinex.cz maj i samostatný misky. jinak jednou jsem sehnal misku v cykloservisu za 10kč, tpy mi dal vybrat z hromady co tam měl ze zrakvenejch středů…

0 0
      • Banjo  

Diky, zkusim to. Dneska jsem dal 165 Kc za misku, ktera mi tam opet nejde, ma vetsi prumer. Asi uz mi z toho strikne…

0 0
        • McBlacky  

hmm tak to je úlet o 4kč víc dávám za celej střed na 4hran :))

0 0
        • MaPa  

U Fialy mi říkali, že ty misky jsou u Shimana na 80% nekompatibilní. Na stránkách Langeho jsou rozpisy náhradních dílů ke všem komponentům Shimano 99–05 a ty kódy misek se opravdu lišej. Takže ti moc šancí bohužel nedávám :-(. Navíc ta UN73 je atyp – nepatří do žádné sady.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz