• Manas

Zdravicko,
    Dalsi debilni dotaz. Jakou by jste doporucili sedlovku na MTBcko 27.2 prumer a delka 400mm ? Koukal jsem na Pell's i na dalsi a nechce se mi moc platit. Nasel jsem tohlecto: www.cykloexpert.cz/dt/?… Pell's XR1 www.cykloexpert.cz/dt/?… Pell's CR2 Jen me trochu zarazilo, ze je uvadeji jako silnicni …

www.cykloexpert.cz/dt/?… BBB BSP 20 www.velotrade.cz/…vkalogic.jpg Ritchey Logic

Nejake zkusenosti? Negativni x pozitivni ? Nebo mate nekdo doma navic ? :-) Dikes.

0 0
    •  

no tedka sem resil stejny problem, nakonec mi v shopu po dvou tejdnech sehnali Uno, ze prej je to neobvykle, este mi nabizel pellsku ale kdyz sem videl jak je zadelana po jednom zasunuti do ramu, tak sem si radsi vzal tuhle, zrovna ji tam montoval

0 0
    • TinkTink  

Pells – fakt huste spatnej elox…Ritchey taky neni nejlepsi, ale aspon nesleze tak rychle… :)

0 0
      • wlk  

mám ritchie compku 27,2/400 a až na ten slízající elox je naprosto v pohodě.

0 0
    • Banjo  

Ted resim to samy, 100% jdu do Shamana. Nejdriv jsem chtel Roox, ale kdyz jsem zjistil, ze sedlovka a treba i rohy jsou stejny, tak je volba jasna!

0 0
      • Manas  

Ten Shaman ma primej zamek, ne ? Ja potrebuju aspon 2cm offset.

0 0
        • Banjo  

To jo, ale je predelana ta vrchni cast a oproti minuly verzi je to souply dozadu tak o 1cm.

0 0
      • jecnak  

Nj ale povrchova uprava Shamanu je dost silena. Osoupe se to i pohledem. Navic maj sileny srouby atd.

0 0
    • goofy  

No ja mam obyc Kalloy, za necele tri stovky a pohoda. Barva drzi, zatim se neohla, takze spokojenost…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.