• Gatier

Ked uz sa tu tak venujeme Macocham :) unika mi vzduch z nej. Skusal som pod vodu, vymenil som ventilky. Teraz ostava uz len cez vrchne zavity? Alebo to moze unikat este inokade (spodom)? Dakujem za rady!

0 0
    • Pekáček  

Spodem by ti utíkal olej. Tipuju vrch. To ti utíká z obou nohou? Jo a já myslel že jezdíš pevnou :-)

0 0
    • visby  

jak to, ze z dokonalej vidlice unika vzduch?;-)

0 0
      • Gatier  

Ved to nie je pevna :) Olej ma vacsiu hustotu, tak by som povedal, ze by teoreticky mohol aj spodom. Unika z obidvoch noh, napadlo ma ci nie cez spoj vo vonkajsich nohach. Je tam taky gumovy kruzok po obvode, na urovni brzd. Tam ci to nahodou nie je spajane.

0 0
        • la-da  

No muze unikat bud timhle spojem,ventilkama nebo i spodem.Vidle je delana takovym zajimavym zpusobem,ve vnitrnich nohach je olej a tlumici ventil a ve vnejsich je nafoukanej vzduch.Takze olej nahore a vzduch dole.

0 0
          • Pá-dlista1  

No ja ti nevim. A cim potom za vidlice maze?

0 0
            • la-da  

No je pravda ze to tam namazany olejem je,takze kdyby to utikalo spodem,olej by tam prolinal taky.Ale spis to bude utikat nekde jinde,protoze tam dole jsou dva o-krouzky za sebou.

0 0
          • Gatier  

Ak to unika v tom spoji, tak som nahraty. Aj tak dakujem!

0 0
            • lubos  

cez zavity moze unikat, neviem ako v tejto, v mojej je tam este aj gumove tesnenie. Ak to je poskodene, tak moze byt problem.

0 0
        • lubos  

spodom by si ale mal zaolejovany, ak by tade nieco unikalo.

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz