nepořadatel: firma AGS promotion (ad: úklid...)

6 nepřečtených
  • civetta

    Slibuju, ze uz s tim tady timto okamzikem prestanu prudit, ale prave jsem obdrzel takovej e-mail od reditele zavodu p. Milana Suchana (Decinsky maraton – finale ENERVITcupu 2005), ze si proste nemuzu pomoct. V kostce: vedli jsme KRATKOU (ja 2 maily, on jeden + tenhle zaverecnej co tady uvadim dole) a vcelku korektni emailovou diskusi ohledne pozdniho zverejneni vysledku a par dalsich veci. Na konci druhyho e-mailu jsem mu (slusnou formou, podotykam) napsal o tom binci, kterej jsem za ne uklidil o vikendu (viz thread Uklid po zavodech ANEB takova posezonni meditace…) a prilozil i fotky. Necekal jsem, ze mi za to nabidne zdarma startovny v pristim rocniku + pul kralovstvi (ani jsem to kvuli tomu nedelal), ale ze nerekne ani Sorry vole diky, to mi prijde uplne neuveritelny. Pro uplnost – tento clovek je jedinym spolecnikem a jednatelem firmy.

    Tedy slyste slyste: _______________ Vážený pane,

    rád přijímám otevřeně názory účastníků akcí, ale tato komunikace již je blízko nekonečným výměnám emailů a názorů na věc. Takže Vám ve vší slušnosti a stručnosti odpovídám, že každý má možnost výběru lokality a závodu. Případně máte možnost stát i na opačné straně v roli pořadatele. V tomto případě Vám přeji hodně úspěchů.

    S pozdravem

    M.Suchan _______________

    Takze ja mam pro dalsi jejich podniky jasno…

    0 0
    • visby  

      uplne normalny postup ludi, ktori tazko prijmaju kritiku…

      0 0
    • BH  

      Hm co na to rict, puvodne jsem Ti chtel napsat" na prudicsky mail, adekvatni odpoved", ale pak jsem si precetl tvuj prvni thread ohledne uklidu o zavodech a musim Ti dat za pravdu, ze ta odpoved poradatele byla velmi nevhodna, alepon podekovat mohl. Dokazi se sice velmi realisticky vcitit do kuze poradatele, nebot sam jsem par zavodu na celostatni urovni organizoval, ovsem trocha pokory by prislusnemu panovi neuskodila. Bohuzel jako vse v lidske komunite, je to o lidech a v tom je ten problem. Clovek cloveku vlkem plati stale a platit to bude.Princip hry je jasny, pokud poradam zavody mam zajistit uklid a pokud to za me nekdo udelala, alespon slusne podekuji. Ovsem reakce typu, ja se toho zavodu nezucastnim a tim se mu pomstim, je k nicemu, lepsi je preposlat tu korespodenci na prislusny odbor ZP a nebo vlastnikovi lesa, ktery to povolil. Takove zavody at radeji nejsou.

      0 0
    • Fidoo  

      ještě že ti nenapsal že děkuje a že těch závodů pořádá víc a jestli by si po nich nechtěl uklízet i jinde v čechách..... Jak je to se závodama na který přijede málo lidí sme si už psali …

      0 0
    • climber  

      Já už jsem měl jasno po tvém prvním threadu. Na závod, po kterým se neuklízí prostě nepojedu. Na to mám naše lesy moc rád. Ten poslední e-mail pořadatele jenom potvrdil moje rozhodnutí. DĚČÍN NIKDY

      0 0
      • Fidoo  

        ti že tam nepojedeš se to asi nevyřeší. Pojedou tam týpci co chtějí mít odjetej celej seriál a přesně ty maj pocit, že strkání papíru do kapsy je připraví o místo na bedně. Ty se tam pojedeš projet za tejden jako civetta a budeš nasranej, že jedeš v papírový krajině.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.