• bajkr

zdravim nechávam si přeplejtat kola a zvolil jsem rafky mavick 717 mam to na véčka ale nevim jestli tam budu davat kotoučovku tak mám tam nechat dát nabu na kotouč přijde mi ta klasická méně naročná na udržbu jo a má na to nějakej vliv na dráty že je ten naboj je o cca 0,5mm užší a ještě taková maličkost nedavno mi přecentrovali zadní kolo a ted mi ta dráty malinko vržou dá se to nějak odstranit? předem dík

0 0
    • zirecek  

Když máš teď nábu na Včka a dáváš tam stejně Včkový ráfek, tak je zbytečné kupovat teď nábu na kotouč. Osobně, když bych dával kotouč, tak si dám ráfek na kotouč-takže se stejně přeplítání nevyhnu, čímž si můžu koupit nábu až se opravdu rozhodnu pro kotouč. Dráty v zadním kole dělají bordel, protože jsou nesymetricky, určitý pokus je ráfek Ritchey OCR, přínos je diskutabilní. Prostě to tak je. Dráty od strany, kde není kazeta dostávají zabrat více než od kazety. Když si sedne výplet po vyjížďce a trochu to doladíš, měl by být pokoj.

0 0
    • bajkr  

a jak křížit na 36 děr? líbí se mi 3× a nebo tohle http://www.bike-forum.cz/…11102658.jpg ale namam s tim zkušenost a nevim zda to ty vyplejtači zvládnou :o)))

0 0
      • zirecek  

Nehro? to, výplet klasiku do zadu. S tou nábou se musíš rozhodnout. Osobně bych nestavěl paskvil, nelíbilo by se mi to, zvolil bych jedno nebo druhé.

0 0
    • Pinocio  

Mám asi měsíc taky 717 na véčka a nabu XT na kotouč to vše na zadním kole a naprosto v pohodě, tedy po té stránce udržby, vzhledově se mi to taky moc nelíbí, ale naba tam už byla.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.