ma cenu lakovat Al ram po 3 letech a 9000km?

10 nepřečtených
  • vili

cau chci se zeptat jestli ma cenu lakovat takhle jetej ram nebo uz se na to vykaslat.Nemuzu se totiz rozhodout..chtel bych novej lak, ale zase kdo vi jak dlouho mne ten ram vydrzi (pro uplnost vazim pres 90 a ram je author traction :-))).tak to rozhodnete za me :-))).a jeste by me zajimalo cim mam zadelat plochy ktere nemaji byt nastrikany(pri­poustim ze tohle bych mozna ve vyhledavani nasel, ale kdyz uz sem stejnak zalozil thread…dik moc

0 0
    • Aiax  

Pokud jsi k nemu nejak extra neprilnul, tak to nema smysl. Pokud ho nechas prelakovat profesionalne, tak to bude stat vic nez je hodnota toho ramu. Ja bych ty penize radsi investoval do novyho ramu, podobnej koupis treba od Spydera za cenu podobnou cene lakovani :) A budes mit i zaruku. Navic hlinik po 3 letech ma uz vetsi pravdepodobnost, ze praskne (i kdyz 9000km neni zas tak moc, takze by mel jeste vydrzet).

0 0
      • vili  

ja myslel ze cena celkem kvalitniho laku je cca 1000 coz se cene zakladniho ramu cca od 3500 zdaleka nerovna

0 0
        • Aiax  

Njn, ale kdyz ti ten nove nalakovanej (a zbaveni staryho laku mu da taky trosku zabrat) praskne, tak je tech 1000,– Kc (popravde mysli, ze to bude o hodne vic – viz. http://www.sterba-kola.cz/…/lakovna.php ) vyhozenych z okna :)

0 0
          •  

a kdyz mu praskne ten novej ram, je to vyhozenejch 3500 ;-)

0 0
            • Aiax  

A budes mit i zaruku. Prasknout muze vsechno, muj ocelak i muj full taky :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Spajky  

ram nech ve waltrowce opiskovat a zajdi do kterekoliv lakovny, kde lakujou komaxitem. Ja takhle nechal strikat ram, ale jelikoz jsem chtel 3 barvy do sebe prolinajici, tak byl problem sehnat nekoho kdo mi to strikne, ale vyslo me to 500,–, piskovani jsem si delal sam.

0 0
    • McBlacky  

tractiona bych nelakoval… ale jinak 9000km zase není tak moc, ikdyž pokud jsi tomu nakládal tak 90kg už s tím i trochu hne :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse