pomoc při výběru krosového kola za 10 - 13 000,-

14 nepřečtených
  • lili

    Potrebuji poradit pri vyberu krosoveho kola. Chtela bych aby bylo predevsim lehke, rychle, dobre ovladatelne s pohodlnym sedlem a razeni s otocnou rukojeti. Dik moc za odpovedi. :-)

    0 0
    • Vymi  

      takova mala otazecka???? Damsky nebo pansky ram????

      bud Author Stratos http://www.author.cz/index.php?…

      a nebo Author Vista http://www.author.cz/index.php?…

      0 0
    • Vezirek  

      Mam ted Apache – Kolla – velikost 17, vaha neco kolem 11.5 (lehoucke), uzsi plaste (menis valivy odpor), ovladani svizne, razeni na packy, pansky ram. Tim, ze maji uzsi plaste je rychle, ale zas v terenu je tvrdsi. V tvem cenovem rozpeti lze uvazovat treba o typu Matto (13999,–), pricemz urcite jde splasit az 10% slevu.

      0 0
      • lili  

        kde se da zjistit vaha kol Apache? Ptala jsem se v jednom obchode a tam mi rekli, ze tyto kola (od 10000,–Kc vyse) vazi od 12 do 13 kg.Apache – Kolla se mi moc libi, ale je moc drahe, mozna bych si koupila Hooha, kdyby vazilo kolem 12 kg.

        0 0
        • Vezirek  

          Vahu jsem na internetu nenasla. V prodejne, kde jsem ho kupovala, mi rekli, ze vazi tak kolem 11 kg (velikost 17). Doma jsem si ho zvazila a odpovida to. Jestli chces zjistit vahu, tak si vem do batuzku normalni vahu, jdi do prodejny, zvaz se tam s nim a odecti pak svou vahu :) Nemusis pak dumat, jestli prodejce keca nebo ne.

          0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.