• Kreten

caute jazdim street a trial a stva sa ma ze pri dopadoch mi moc hrkota retaz. tak som ju na radu kamosa skratil. teraz je to rameno prehadzky na najvecsom pastorku skoro rovnobezne s ramovou trubkou. moze sa ta prehadzka poskodit? teda moze sa ta pruzinka nejak vypruzit alebo take daco?

0 0
    • Daf  

Ja si myslim ze pokud s timto prevodem nebudes pres noc kolo parkovat, tak se to nejak dramaticky neprojevi.

0 0
    • visby  

neni problem, ja to jazdim tak, ze najvacsie kolecko ani nehodim a salter drzi…

ked ho ale nechavas dlhsie bez jazdenia, zhod to na najnizsie kolecko nech si pruzina trochu oddychne:-)

0 0
    • juli  

Myslim, ze z dluhodobeho hlediska to docela problem je. Pruzinam, jak horni, tak spodni nesvedci stale napeti. Kazdopadne to takto trialiste vozi z duvodu vetsi ochrany saltru proti utrzeni. Mela by ovsem zustat rezerva u dorazu. Po jizde doporucim shodit retez z prevodniku, aby pruziny dostaly pauzu.

0 0
    • jihra  

Krátký řetěz = horší řazení.

0 0
      • Kreten  

na radenie sa mozem vykaslat. radim 2 krat za den a to vzdycky musim zastavit aby som zhodil retaz z velkeho prevodniku na maly lebo sa mi nechce vozit presmykac. na triale a streete nejde vobec o radenie

0 0
      • enjoy  

musel jsem zkratit retez o jeden clanek(dva vlastne:-)),nez jak by to melo byt a razeni se zpresnilo:-).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.