• L1

Které kolo byste raději doporučili, Schwinn mesa GSD, nebo Rockmachine wildfire? A je ten rozdíl hodně velký? Mě osobně se totiž vzhledově víc líbí Rockmachine. Dík za nízory

0 0
    • BiSon  

proc GSD? neni mnohem lepsi volba mesa LT? ja vim, nema kotouce, ale ten mechanickej kotouc neni zadna vyhra. neco ti poradim – vybiral jsem na jare pro pritelkyni kolo (v podobne cene) a vyhrala to mesa lt (s vymenou vidlice)

0 0
      • L1  

Mě připadá že Schwinn má rám jako pro děcko!!

0 0
    • grizzly  

Schwinny jsou poradny kola

0 0
      • Fisi  

Jedine Schwinn kamoš ho má je snim velice spokojeny a hlavne ta geometrie 1…

0 0
        • L1  

A co ten rockmachine? Nebrat?

0 0
          • BiSon  

zrovna wildfire neznam, sam jezdim tsunami a jsem spokojenej stejne tak pritulka je spokojena s mesou, tak si vyber :-) nejlepsi rada je – sedni na oba, trochu se zkus projet a uvidis.

0 0
    • lubosh  

Já jsem si koupil před 14 dny Mesu GS a jsem maximálně spokojený. Rám tohohle kola mi přijde trošku menší než bývá obvyklé tak mám na svých 180 cm 21 palců a sedí mi výborně. Nechal jsem si jen vyměnit pláště za hladší. Nemůžu si stěžovat, uvidíme do budoucna.

0 0
    • kajulka2  

Mám MessuLT teprv týden, najeto 150 km, po výměně pláš?ů za hladší jsem zatím plně spokojen

0 0
      • L1  

Tak nakonec jsem koupil mesu GSD, tak uvidíme. Snad to bude dobré. Zdarec

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.