• Corbett

    Tak co, kdo jedete? Dlouhou, nebo krátkou? A jak to vidíte s počasím? Mohlo by vydržet, ne? Pro mě je to jediný závod, kde si mohu srovnat mojí slabou výkonnost s loňskem. I když jsem letos něco odjezdil, tak to nebyly ty závody co jsem jel loni. Tak jsem zvědav jak blecha a těším se jak blecha. Jinak já jedu dlouhou.

    0 0
    • Staenly  

      ja si zajedu kratkou…sice sem chvilku uvazoval o dlouhe ale nemam vubec najezdeno a s kamosem sme se shodli na tom ze je lepsi dojet do cile kdyz sou tam jeste lidi:)

      0 0
    • Marry  

      Ja jedu taky. Jedu dlouhou a je to nejspis muj posledni zavod letos. Na sudetech jsem mel trosku technicke problemy tak si chci trosku spravit chut. A mam tajne ale asi nesplnitelne prani zariznout Gunn-Ritu Dahle :-)

      0 0
      • Meesha  

        zrovna u tebe bych to tak nesplnitelne nevidel :-)

        0 0
        • Marry  

          no ja nevim…podle me pojede jak hovado…

          0 0
          • Meesha  

            ja bych spis rek, ze pojede pro ni na pohodu a na vyhru. Ale nedokazu si predstavit nejaky jeji tempo. Dat prvni holku na maratonu pro tebe nejspis nebejva problem, ale je fakt, ze tohle je Gunn-Rita… :-))

            0 0
            • Marry  

              no obvykle to neni problem ale letos se mi to uz 3× povedlo ze jsem byl zariznut zenskou. Jednou jsem mel 2× defekty, Jednou krize (Kolem mostu), a jednou zase pro zmenu defekt :-)…no Gunny bude asi ctvrta :)

              0 0
      • Staenly  

        :) Tak ted uz je to jenom to „asi nesplnitelne“ prani…:)

        0 0
    • rock  

      Pokud mne bleskurychle přejde nachlazení, tak jedu dlouhou. No ale pokud se během zítřka nedám do pořádku, tak jedu v sobotu tak maximálně do pr … do práce.

      0 0
    • Paja  

      Dlouhou…

      0 0
    • kajulka2  

      Dlouhou, a jsem docela zvědav jestli dojedu

      0 0
    • Daf  

      Doufam ze nebude prset. V desti jsem si to dal v roce 01 a ted bych si to chtel vyzkouset za sucha :) Jo a jedu samozrejme dlouhou.

      0 0
      • Daf  

        Tak jsem si to za sucha nedal :) Ale zas tak hrozne nebylo. Jet to na Pythonech nebyla dobra volba. V rozbahnenych usecich jsem hodne ztracel a vubec jsem nemel kolo pod kontrolou. Krasne jsem se smotal ve sjezdu na asfaltu, ale mohl jsem pokracovat. Rek bych ze to byl nejlepe obsazeny maraton letosniho roku. Dojel jsem 55. coz je muj nejhorsi vysledek za posledni dva roky. Pro letosek uz koncim sezonu.

        0 0
        • Beeda  

          Cau Dafe, co nedame jeste ty Brdy, mame nevyrizene ucty s Pucelikem :-)

          0 0
          • Daf  

            Cau ja uz na to kaslu :)

            0 0
            • Beeda  

              Pete o tom uvazuje, chce to nakou peknou tecku na konec sezony, uvidis v tydnu, bude hezky :-) B.

              0 0
              • Daf  

                Tak mozna, ale jen kdyz bude hezky. Prave jsem si umyl a opravil po Meride kolo :)

                0 0
    • RomanH  

      Toz si to uzijte, preji vsem pekne pocasi.

      Chapu, ze ten, kdo potrebuje body do poharu, tak Meridu pojede, ale jinak nevim nevim. V okoli Brna se da nakombinovat spousta hezcich a tezsich tras. Trosku me mrzi, ze se v Brne pres silne cyklisticke zazemi za celou dobu nepodarilo vytvorit zajimavejsi a narocnejsi zavod. Porad same 50tky, pripadne rychle maratony typu Merida a Hosek Tour. Na te Meride mi vadi nejvice to, ze cloveka uzavrou do lesa a jezdi tam jako souradnicova vrtacka, kde nic tu nic. A pritom by kolikrat stacilo vest cestu o kousek vedle…

      0 0
      • Daf  

        Uprimne receno ani mi to nevadi ze ten zavod patri k lehcim. Jedu tam opravdu jen pro ty body i kdyz na 15. flek v poharu mam jen teoreticke sance. Jinak bych sem vubec nejel. Tyden po Sudetech bych nerad startoval na zavode typu Beskyd Tour :)

        0 0
        • RomanH  

          Jak jsem psal vyse, takove jako ty chapu :)

          Ja nemam na to, abych zajel nejaky extra cas a ani mi o to nejde. Spis hledam na kole pobaveni a odreagovani. Prave proto me mrzi, ze pokud se chci 2×-3× do roka zajet nejaky pekny zavod, musi clovek cestovat pres pul republiky, a pritom i zde jsou kvalitni trasy. Nejde o prevyseni, 3500m tady na 100km tezko natocis, ale alespon trocha peknych vyhledu a zajimavych useku.

          0 0
          • orca  

            No jo občas jde o masovost – a hodně hobíků by nestartovalo při těžkém terénu . Ale nakonec by neměl bejt problém nabídnout své služby organizátorům a navázat spolupráci…

            0 0
            • RomanH  

              :)

              Uff, tak na to nemam cas. Strasne jednoduche je napsat, at si clovek udela svuj maraton a ze uvidi, ale jen jsem psal, co mi chybi. Nemyslel jsem to zle. Spise me prekvapuje, ze ted je tady v okoli tech zavodu dost, ale vsechny jsou na jedno brdo. Vim, ze to neni jednoduche, mozna zde maji vetsi problem s majitely pozemku a s CHKO, nez jinde. Fakt netusim, ale prijde mi, ze je to zde nejake zacarovane. Jako dalsi priklad bych uvedl tu Meridu, ktera se jela nekdy pred dvema mesici v okoli Zebetina, Autodromu a smerek k Ivancicim. Docela jsem se tesil, ze to bude neco jineho, ale kdyz jsem si prohledl mapu, tak jsem zjistil, ze to vede opet skoro cele po sirokych cestach

              A ze jim jde o masovost ? To chapu, ale vzdyt na Drasalovi startuje okolo 1000 lidi, totez na Krali na dlouhe trase, letos pry na Sudetech okolo 900. Tak kolik lidi tam chteji na dlouhou nacpat, aby se nepozabijeli ?

              0 0
          • MartinXC  

            Dá se – někudy přes Adamov kolem Blanska na Boskovice a kousek na Drahanskou vrchovinu a zpátky – při trase 120km se dá nasbírat výškových (když si dáš každý kopec po cestě) kolem 3000m taky. Ale je to už takové profláknuté a těch nových zážitků je poskrovnu (spíš typu že potkám někoho známého anebo zjištění, kde „přátelé a ochránci lesa“ dodrbali další cesty).

            0 0
      • rock  

        Nesouhlasím s Tebou. Pro mne (a třeba je podobných víc) je nesmysl se cpát na Sudety, Beskydy, Jestřebí hory nebo podobné hrůznosti. Možná, že bych se do cíle (dřív nebo později – spíš později) nějak dostal, ale podle toho, co tady nebo v časopisech o těch náročnějších závodech čtu, asi bych dopadl tak, že bych do kopce provozoval pěší turistiku, z kopce si rozmlátil držku a domů se vracel v depresi poučen o smutném faktu, že na kole vlastně nemám co hledat … podle toho, jak znám trasu Meridy, tak na ní mám reálnou šanci přežít sjezdy, vyškrábat se do kopců (mimochodem, okolo 2.5 výškového kilometru není zas až tak málo – nejede se v horách), odjet si těch 100 km v poklidu a přesto za světla a v cíli mít ještě sílu na to, abych se doploužil pro řízek. Co se výhledu týká: když vyjedu na kopec, co máme za dědinou, tak vidím v jednom směru Hády, v dalších Pálavu, Chřiby a Kojál. Něco podobného mi Merida nenabídne v celé své délce. Ovšem spousta turistů by upsala duši ďáblu za „pohlednicový“ výhled na Křtinský kostel, který nám závidí půlka Evropy; stačí hledat a najdeš … sumasumárum, já dávám palec nahoru …

        0 0
        • orca  

          tak pod tohle se podepíši i já a souhlasim . Je nás tu několik kategorií bikerů . Od těch ouplně rekreačních až po ty co hravě zvládali TransCarpatia . A tak chápu ty co opravdu si chtějí zajezdit a dojet relativně v pohodě a ne dojet a zjistit že pořadatel už tam dávno není …

          Defakto každej nějak začíná a ne každej má dosti času na trénink a přesto si někdy chce zajet někde jinde..

          Já jsem někde za hranicí nadšeného hobíka :-)

          0 0
        • RomanH  

          Pockej, nepochopil jsi me. Sice me mrzi, ze s v okoli Brna nejezdi zadny tezsi maraton (a ze se jich za posledni rok zde vyrojilo), ale s tim holt nic nenadelam. Nejsem vubec zavodni jezdec, na Sudetech jsem se trapil a i muj cas byl hrozny, ale ta trat je proste nadherna (i kdyz by mi ji stacilo cca 80–90km) – tak si predstavuji teren pro horske kolo. Merida je jeden z mala maratonu, co jsem schopen dat okolo 5ti hodin, tak alespon zaziju ten pocit, jako kdyz daji elitaci za 5 hodin Sudety. Na te Meride mi ale konktretne vadi to, ze opravdu jezdis uprostred lesa jak souradnicova vrtacka bez nejakych hezkych vyhledu ci technictejsich mist, ktere by jsi si zapamatoval. Ta puvodni trat (jela se tusim v roce 1999 a 2000 mi prisla mnohem lepsi, prestoze se celkem po asfaltu a po cestach z prosypky najelo vice km nez nyni. Ale sjezdnik tim lesnim korytem z Vranova do Blanska byl fajn, stejne tak jako treba Machuv pamatnit, stoupani na Adamovem atd. Nevim, asi jsem zaujatej, protoze ty cesty v Mor. Krasu notoricky znam a vim, ze by stacilo o kousek uhnout a bylo by to o necem jinym.

          P.S. Never vsemu, co se pise v casopisech. Jsem spatny sjezdar, ale na Sudetech jsem ve sjezdech predjizdel, nedal jsem jen dva tradicni (Sv.Vaclav + Hvezda) a kdybych se byval vesel mezi dva stromy, tak bych ani nespadl :)

          0 0
          • Paja  

            S tou puvodni trasou mas pravdu, sice byla vic po silnici a sotoline (s tim by se dalo taky neco delat) ale nebylo to tak „namotane“ jak soucasna trasa (pro poradatele jednodussi pri zajistovani trati) a tech vyhlidek a zajimavych mist bylo urcite vic.

            0 0
    • ada  

      Caute, skukla som propozície a ai by som vyrazila, ale nejak som sa cez leto nedostala k tomu, aby som si to tam projela a vobec netuším, či krátku alebo dlhu tra?. Z toho, čo píše RomanH to asi moc technicky náročné nebude. Takže ak nebude prša?, mám si vzia? speedmaxy, alebo pre istotu si necha? na biku vpredu Zmax 1,9 a vzadu Escapa Continental 1,9? Dikec.

      0 0
      • RomanH  

        Jel jsem ji v roce 2001 na Pythonech v totalnim bahne, bylo to bez problemu sjizdne.Urcite to na suchu objedes na Speedech, ale ja uz treba 3 roky na slikach nejezdim, protoze jsem jednak linej prezovat, navic me rychlejsi plat do prvni stovky stejne neposune.

        0 0
      • kajulka2  

        Já si 54km projel zkušebně za sucha, to je na hladkejch v pohodě, za mokra tam místama bude asi bahno, ale má být hezky, tak snad suchá varianta

        0 0
        • ada  

          Díky, ja len aby som sa moc netrápila, ak by to bolo moc asfaltové. Čo som po rozkliknutí mapy zistila, že asi nieje. :-) Nechám tam pekne Zmaxa a spol. O umiestnenie mi vobec nejde, budem rada, keď to v zdraví dokončím. Ešte rozlúsknu?, či som schopná preži? i tú dlhú tra?.

          0 0
          • kajulka2  

            Asfaltu je na krátký asi 8km, pár km je po šotolině, zbytek lesem po stezkách, minimum kořenů a kamení(kličkuje se mezi velkýma nejezdí se po nich), takže ty Z-maxy za sucha budou asi dobrá volba. Jestli přežiju 100 taky nejsem přesvědčenej, ale jdu od toho, jedem 3 v týmu, snad se do cíle nějak dotáhnem

            0 0
            • ada  

              Tak po porade so šéfom-cyclistom, by som tú 100vku vraj mala zvládnu?. Mám na to celý deň, žeyo? Uff, du do toho!!! :-)

              0 0
              • rock  

                Jestli se nepletu, tak dnešek byl poslední den na přihlášení, tak snad jsi to stihla a třeba se tam potkáme …

                0 0
                • ada  

                  Stihla som to. :-) Tak sa tam niekde určite uvidíme.

                  0 0
            • kajulka2  

              Sakra koukám že tam mám „jdu od toho“, ale já 100 jedu!!

              0 0
    • VA3  

      Dlouhou ;-)

      0 0
    • Karaya  

      Taky dlouhou…nebude nejaky lokalni predstartovni sraz? Nejaka vypln mezi prezentaci a startem?

      0 0
    • marco  

      Jel bych krátkou bohužel masivní výron kotníku po pádu AAch ty SPDčka před týdnem na šumavě mi zatím dovoluje dojít kulhavým krokem na záchod natož sednout na kolo. Je to pěkná tra? mám ji hned za barákem vezmu ortézu a možná se kouknu jen jako divák jak vám to pojede jinak je to nyní polosuché.

      0 0
      • kajulka2  

        Ta informace o polosuché trati je vítaná, nechceš to ještě v pátek aktualizovat?

        0 0
    • marapara  

      Jedu krátkou. Ta první část maratonu je hezčí než ta druhá. Tra? se mi docela líbí, je poměrně rychlá za sucha. Osobně Meridu řadím mezi lehčí maratony. Není tam stoupání od startu s půlkilometrovým převýšením, spíš se to jen tak houpe nahoru a dolů. Pokud bude ale chcát, tak na to kašlu. Dojedu si pro tričko, čepici, řízek a hotovo. Jednou jsem jel maraton v dešti (Karpatský) a už bych ho v dešti nejel. Za tu několika tisícovo škodu na kole mi to nestojí. Bláto mi nevadí, ale déš? ano.

      0 0
      • Motyll  

        Dlouhou :) Na kratke to bude strasne maso…

        0 0
        • marapara  

          Maso to bude. Minule jsme jel krátkou a jel 865 lidí. Celkem masovka. Dojel jsem 57.

          0 0
    • davevi  

      dlouhou, dětská je krátká :-)))

      0 0
    • Daf  

      No nevidim to dobre s pocasim :( Nerad bych si zopaknul rocnik 01. Ja si snad na posledni zavod sezony budu muset koupit nejakej drapak…

      0 0
      • RomanH  

        Zatim je zde polojasno, uvidime

        0 0
        • Daf  

          OK tak ja zacnu panikarit az zitra :)

          0 0
          • Marry  

            Uz muzes zacit panikarit…Nasazuju Moskvíta :-)

            0 0
            • RomanH  

              Nepanikar, zatim je zde stale hezky. I kdyz to vypada, ze trosku mozna sprchne :)

              0 0
            • Meesha  

              fakt nee! Na tech sem vyjel 4× a z toho 3× defekt…

              0 0
              • Marry  

                ja na Moskvítech byl tejden v Dolomitech a bez defektu…pak jsem na nich jel zavod a taky bez defektu…vlastne jsem s nima nikdy nepichl

                0 0
      • Motyll  

        Taky jsem vymenil Maxxise 1.9 za WTB 2.1 :)

        0 0
      • Paja  

        Podle CHMU je alespon na zitra predpoved pro jihovychod pomerne priznivejsi nez pro celou CR, tak snad se tentokrat trefi a vydrzi to i v sobotu…

        0 0
        • Paja  

          No tak uz predpovidaji na sobotu 12–16 a na JV srazky i trvalejsi, achjo to bude hnus…

          0 0
          • marapara  

            Tak to letos asi na Meridu seru. Ale aspoň si dojedu pro tričko, čepici a další serepetičky a na řízek, podívám se na start a pojedu dom. V dešti už nejedu ani omylem.

            0 0
            • kajulka2  

              Teda jestli bude chcát, tak se přijedu taky jen podívat, na mokru to bude místama pěkně o hubu, a já bláto nerad

              0 0
              • marapara  

                Blato mi nevadí pokud neprší. Když prší, tak to vadí. Nehodlám měnit brzdové destičky, kazetu, řetěz a ložiska v nábojích jak minule, po deštivém marastonu.

                0 0
                • 0702  

                  teď je 24°C, skoro jakoby polojasno, fouká už dost silný vítr, zítra to vidím na hovno, protože to sem všechno přijde odpoledne nebo večer…

                  0 0
                  • MartinXC  

                    Tphle počasí tu vládne uč 3–4 dny, zatím z toho moc nenapršelo. Mám dojem, že oba poslední roky to s Meridou tak bylo, v den závodu bez deště.

                    0 0
                    • Máca  

                      Tak teď zapršelo. Jo před 3ma rokama bylo taky „trochu“ blato – stálo mě to skoro 2 litry(výměna zničenejch věcí).

                      0 0
    • Beeda  

      Dlouhou, koukam ze tam bude dost b-f lidi :-) D.

      0 0
    • Máca  

      Dlouhou.

      0 0
    • kOkOi  

      zdravim, su z jedovnic tak k pocasi-je tady zatazeno a chvilama chcije ale poradne se to jeste neprotrhlo, coz asi neni vylouceny behem noci…ja osobne bych to na naky sliky moc nevidel…jinak doufam ze zitra chcat nebude-dem delat ukazovatele na trat…

      0 0
      • Santus  

        Jedu kratkou. Tak jo, tak sem vymekl a dal vpredu misto Freda Ignitora, zadek snad nejak odbruslim na Twisteru.

        0 0
    • rock  

      Prší. Ani nevylézám z postele, užijte si to …

      0 0
    • Corbett  

      Tak co, jak jste dopadli. Za sebe můžu říct, že místo zlepšení, přišel propad. To bylo možná tím jak jsem se těšil a jak jsem si namlouval že to musím dát o půl hodiny rychleji. Prostě mi to nejelo, t.zn. že mám stejný čas s loňskem a to jsem loni bloudil. Na počasí se vymlouvat nechci, protože na tu hrůzu (když jsme jeli do Jedovnic, celou dobu pršelo – po Vyškov) to docela ještě šlo i když kdyby bylo tepleji o pár stupňů, neprotestoval bych. Čas? 5:56 – slabota

      PS:docela dobrý značení, ty nové šipky byly fak nepřehlednutelné!

      0 0
    • Corbett  

      Nevíte kolik lidiček nakonec startovalo na dlouhé?

      0 0
    • ada  

      Tak som to nakoniec jela a voooobec neľutujem. :-) Síce som 7. od konca, ale bolo to mojich prvých 100km v teréne. Aspoň mám do budúceho roku, čo zlepšova?. Počasie bolo chmúrne, len semtam mrholilo. Blata bolo dos?, v druhej polovici ho bolo trochu menej, resp. sa dalo pekne obís? bokom. Na 60. km som letela v blativom zjazde cez riadítka a vcelku ma ten pád vzal, dokonca závodu som sa nemohla poriadne nadýchnu? kvoli bolesti v hrudníku. Vcucla som do seba Endurogel a dojela som to dokonca.

      0 0
      • RomanH  

        Toz gratuluji :)

        0 0
      • Corbett  

        Vím kolik startovalo a dojelo lidiček i výsledkovou listinu jsem si už prohlédl, ale zajímalo by mě třeba kolik lidiček nedojelo, nebo tak podobně-(( Jinak na www.bike4u.cz/ už spoustu foteček.

        0 0
        • ada  

          No to by zaujímalo i mňa. Jela som úplne vzadu, s pocitom, že za mnou ešte pár ľudí je, a vono ani nie. Ak vieš, koľko ľudí štartovalo a koľko dojelo, tak sa to dá ľahko vypočíta?. :-) Ja viem len, že po uzávierke 13.9. bolo prihlásených 413 ľudí. Ale nie všetci štartovali, žejo.

          Fotečky som si už prezrela a na jednej sa i našla. :-)

          0 0
          • Corbett  

            Konkrétně na této adrese u těch foteček tvrdí, že se na start dlouhé postavilo asi 500 lidiček a to se mi právě nezdá, že by byla taková úmrtnost i když nějaká byla.

            PS: Já se našel také a dokonce dvakrát, ale tvářím se jak debil.

            0 0
            • ada  

              Jo, to číslo 500 som si tam všimla a tiež sa mi to veľmi nezdá. Ak by to bola pravda, tak ehm by to moje umiestnenie nevyzeralo tak bledo, keď to cca 170 bikerov vzdalo. :-)

              0 0
              • Corbett  

                Umístění? Když nejde o život, tak jde o ho… Na kole touto formou jezdím tři roky a mé přání je skončit někdy v první polovině startujících. Na 50tkách to není ani takový problém, protože tam jezdí spoustu lidiček, kteří se chcou svést, ale chtěl bych dojet v první polovině třeba na Meridě, nebo Drásalovi. Ale někde dělám chybu. Trénuji jak se dá, cítil jsem formu a Meridu jsem jel o minutu pomaleji jak loni a to jsem jednou zabloudil. Tak tedy nevím

                0 0
                • Paja  

                  No jo ale loni bylo hezky a teplo a trat byla podstatne sussi, takze, jestlis jelo minutu dyl, taks jel vlastne rychleji:o) nepamatuju si teda jestli trat byla loni uplne stejna nebo jestli udelali nejake zmeny. Ja jsem na sebe oproti lonsku ztratil neco pres 20 min., ale vzhledem k pocasi a terenu byl rekl, ze vykon byl srovnatelny. Za sebe muzu rict, ze ikdyz zimu a blato nerad, nebylo to tak hrozny jaxem ocekaval, ikdyz nektery bahnosekce bych si odpustil:o)

                  0 0
          • kajulka2  

            Byl jsem jeden z těch pár lidí co dojeli za tebou, předjížděla jsi nás po posledním dlouhým bahnitým stoupání, čekali jsme na posledního člena našeho teamu. Jinak se mi to moc líbilo, jen nemusela být taková zima

            0 0
            • ada  

              jj, pamatám si ten dllllhý kopec i vás. :-) Naštastie zima mi bola iba na štarte a potom sa práve tie milé kopce postarali o to, aby mi viac nebola. :-)

              0 0
              • kajulka2  

                Náš team úspěšně uzavřel výsledkovou listinu. Jela jsi na Z-maxech nebo nějaká mokrá varianta? Já v 5 ráno přezouval na Velociraptory, ale na hladkejch by to taky asi šlo. Ono bylo sucho-vlhko i bláto, pak si vyber

                0 0
                • ada  

                  Nechala som vpredu Zmaxa a vzadu Continental Escape, a su rada, lebo na Speedmaxoch by mi to v kopci asi hodne preklzovalo. V pláš?och se ešte veľmi neorientujem, zatiaľ mám len hento horeuvedené + nejaké Kendy za 150,– na zimu.

                  To, že sme boli úplne na konci neva, aspoň máme čo zlepšova?. :-)

                  0 0
        • ada  

          Ďalšie fotky som objavila na http://www.racefoto.cz

          0 0
      • Paja  

        Ahoj, gratuluju k vykonu! Jses dobra zes to v tom blate dala, jeste s nama parkrat vyrazis a Gunn Rita bude mit co delat:o) Taky by me zajimalo, kolik lidi bylo na startu, ve vysledkove listine je jen 330, ale na startu rikali urcite dost pres 400. Elegantni drzku jsem hodil snad na posledni sutru na trati:o) pred zatackou doleva, kde byli posledni smerovaci k rybniku, no ty vyrazy, ktery si museli vyslechnout…:)

        0 0
        • rock  

          Hmm, trochu vám závidím. Já si ještě dolečoval chřipku, tak jsem se v tom počasí neodvážil :-( … no ale stejně bych to tam moc nevytrhl, za sucha na prázdné trati jsem se tam o týden dřív trápil 5.5 hodiny. Na blátě by to bylo mnohem horší …

          0 0
    • dalimil  

      tak co, jela gunna rita ?

      0 0
      • Daf  

        Jelo ji to jak svina :) Zarizla me jak nic a to jeste bloudila :)

        0 0
        • Corbett  

          Bloudila? Však to bylo dobře značené, respektive až moc dobře i když chápu že někdo kdo má průměr rychlejší o 6,7km na hod. se má o to míň času koukat po značení.

          0 0
          • Daf  

            Trat byla opravdu velmi dobre znacena. Ale z vlastni zkusenosti vim, ze i velice dobre znacene trati se zabloudit da :)

            0 0
          • Paja  

            V cili kdosi rikal, ze si zajela 5km?

            0 0
            • Meesha  

              resi se to na MTBS.CZ Jela ve skupince asi 4 lidi a ten prvni misto doleva jel doprava a ostatni jeli za ni. Pak vyjeli snad nejak na kopec a kdyz nikoho nevideli, tak to otocili…

              0 0
              • Pivomil  

                Hele mam dotaz, zitra dopoledne bych si tu trat chtel jit projet, pry je to celorocne znacene. Do Jedovnic bez potizi trefim, jen by me zajimalo jak je znacena ta dlouha trat a kde to presne zacina. Diky za info..

                0 0
                • rock  

                  Oranžové šipky na asfaltu a oranžové a oranžovobílé šipky na stromech. Začátek je na asfaltce u kempu a pokračuje to přes náměstí na Kotvrdovice. Prvních 54km je společných, přivede Tě to zpátky ke kempu. Hned za kempem pak odboč na rozbitou asfaltku doleva do kopce (tuším, že je tam hospoda se zahrádkou).

                  0 0
                  • Pivomil  

                    OK diky, snad se to nebude nekde mijet s Hoskem, ten mel taky oranzovy sipky :) Ted vazne. Je nejakej rozdil mezi tema oranzovyma a oranzovobilyma sipkama na tech stromech ? Ptam se radsi na kazdou kravinu, preci jen tam nebude nikdo kdo by me smeroval..

                    Jeste jednou dikec..

                    0 0
                    • rock  

                      Ty oranžovobílé jsou krátké, o velikosti turistických značek a jsou celoroční. Ty oranžové jsou podlouhlé, odhadem tak 40cm a byly jen na zahuštění značení během závodu. Netuším, jestli je hned po závodě nesundali, ale pokud je uvidíš, poznáš je. A pokud už tam nejsou, dá se jet i bez nich, ale přesto se raději koukni na www.galantbrno.cz na mapku.

                      0 0
                      • Pivomil  

                        ok diky, nemam dalsich otazek :)

                        0 0
                        • Máca  

                          S Hoškem se to v některých místech kryje, někdy se je de v opačným směru.

                          0 0
                          • Pivomil  

                            Jojo, uz jsem si dnes vsiml :) Je to moc pekna trat, libila se mi, az na ten zaver, kdy jsem mel jakysi boleni bricha, by me zajimalo co sem si v ty samosce zase koupil za humus k piti. 20km pred koncem se trapil a jeste zbytek cesty z Jedovnice do Brna. A cestou sem nekde vytrousil z dresu padesatikorunu, jak sem si vytahoval tycku, takze pokud by se nasla, tak mi ji prosim vratte :) Opet pouceni pro priste, VOZIT JEN KOV :)

                            0 0
                    • mastihuba  

                      nebyl hošek žlutě?

                      0 0
                      • Pivomil  

                        byl zlute aji oranzove..

                        0 0
                        • Splinter  

                          Taky mě láká vyjet… Nechceš společnost?

                          0 0
                          • Pivomil  

                            Ja uz jsem to jel :) Ted se na kolo dostanu az o vikendu jeden den a to bych si chtel udelat posledni vyjizdku na silnicce, ma byt jeste trosku pekne..

                            0 0
    • Pivomil  

      Jo kdyz jsme u toho, moje oblibena otazka, kolik jste namerili prevyseni na dlouhe trati ? Ja asi 2200m, rsp. tak 2180–2190, vracel jsem se totiz kousek zpatky k jedovnicim dokoupit vodu..

      0 0
    • Vladimír  

      zavod merida je soucasti ceskeho poharu, jsou nejake stranky tohoto poharu, kde by byly celkove vysledky?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.