• MARIN

    Nevite jestli ma Uvex nejaky vymenny program pro poskozene prilby?

    0 0
    • MARIN  

      Sakra nedavno v nejakem prispevku mi pripadalo ze jediny kdo nevozi prilbu Uvex jsem ja :)

      0 0
    • Luka  

      Zdravicko. Me tvrdili pri nakupu, ze to je snad 40% sleva.

      0 0
      • MARIN  

        nikdo jinej se neozve? :(

        0 0
        • M@rtin  

          Já bych se ti klidně ozval. UVEXku sice mám ale o výměnném programu nic nevím. Vím jen, že to funguje u Gira. (to ale asi vědí všichni).

          0 0
          • MARIN  

            Ja zese vim, ze to funguje u MET (vlastni zkusenost) o Uvex jsem jen slysel ale nevim a z Bikecentra se neozyvaji.

            0 0
            • preacher  

              A taky to funguje u CASCO…

              0 0
              • Jarda  

                A u Bell

                0 0
                • aku  

                  KOupil jsem v Ostrave Cratoni a byl u ni letak + nalepka v helme ze v ramci zaruky a havarie je sance na helmu s 50%slevou. Ale prodavacu sem se na to neptal.

                  0 0
                  • Pavlos  

                    Kde???

                    0 0
                    • aku  

                      Jump Sport na Nadrazni ulici. Model je Cratoni Radon za 1490 korunacek. Super helmicka sedi mi jak ulita, ma stelovaci kolecko, vystylku na suchy zip. Ale pozor oni tam tusim nemaji vyber z Cratoni katalogu, ale proste sem vybiral z helem kolem 1500 a mezi Uvex, Bell, Crat vyhrala Cratoni. A hlavne ty demonicke prodavace nezapomen hlasite pozdravit hned od dveri. Lepsi by bylo kdyby si byl prsata zenska. To kolem tebe budou poletovat (vyzkouseno testem) ;-)

                      0 0
    • Ekscel  

      Já bych zase skoro s jistotou řekl, že žádný výměnný program nemají. Nepíšou o něm ani na originál německých stránkách www.uvex-sports.de, takže jako správní spořiví němci předpokládají, že za chybu (rozbití vlastní helmy) by měl člověk zaplatit a připadá jim to jako jediný správný postup. Je to škoda, ale vzhledem k tomu, že sleva na rozbitou helmu platí u jiných značek třeba jen první 3 roky a jen u 1.majitele tak se podle toho při koupi nerozhoduji. Mimochodem, taky mám UVEX přilbu.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        No nevim, ale 3 roky jsou na takovou helmu dost, ne? Kolo taky menis kazdy rok. Za tu dobu vyjde ta tvoje stara helma z mody a konstrukcne uz bude taky trochu zastarala. Helmu si naprosta vetsina lidi kupuje novou, takze v prvnim majiteli bych problem taky nevidel. A to ze dostanes slevu na novou prilbu aspon nesnizi tak radikalne pocty helmaru z duvodu rozbite helmy. Podporuje to noseni helem a tvoji bezpecnost, nehlede na to, ze je to pro tebe vyhodne. Tenhle program je urcite dobra vec. A kdyz to vsichni ostatni vyrobci nabizeji, tak ten jeden ma trochu nevyhodu na trhu.

        0 0
        • Ekscel  

          Kolo se mění každý rok?! Já tedy jezdím na tom svém už 3.rok a žádnou výměnu v plánu nemám (ale taky to není kolo za 20 a více tisíc a nejezdím na něm závody, takže výměnu nepotřebuje :-)) Absence výměnného programu u UVEXu mi taky vadí, ale nic s tím nenadělám a UVEX mě chytil, takže nezbývá než doufat, že 2000 za novou přilbu budu muset vyhodit až opravdu vyjde z módy :-) a ne až ji rozflákám.

          0 0
      • MARIN  

        No nechci to vedet protoz e bych vybiral prilbu (soucasne Uvex se mi ani nelibi) ale kamos ji o vikendu sesrotoval tak se ptam jestli ma sanci na vymenu +doplatek. Ty nemecke stranky jsem neznal a opravdu tam nic nepisou takze urcite nic takoveho nemaji. Jo a jinak ja se teda uz proi vyberu nove prilby o vymenny program zajimam uz jsem takhle 2 vymenil (Bell,MET:)

        0 0
    • MARIN  

      Tak uz se ozvalo Bikecentrum:

      Dobrý den, výměnný program bohužel Uvex neposkytuje. Takový program u jiných helem vede k neúměrnému zvýšení maloobchodní ceny helmy. V tomto směru Uvex zvolil spravedlivější obchodní politiku. Mějte se krásně,

      Petr Hadač Zákaznický servis a prodej ASPIRE, v.o.s., Divize Cyklistika Tel.: +420 532 199 5­40 mobil: +420 604 232 6­29 Fax: +420 532 199 554 petr.hadac@aspire.cz www.bikecentrum.cz

      0 0
    • Luka  

      Tak. Ted ofiko informace od dovozce UVEXu firmy ASPIRE. Tedy: Uvex ma cenovoupolitiku takovou, ze se snazi co nejkvalitnejshi helmu prodat za nejnizsi moznou cenu pro nej i zakaznika. Neposkytuji vymenny program, protoze to by cenu zbozi navysilo. Napr. Giro helmy jsou drazsi prave proto, ze kazde kupujici zaplati navic jakousi zalohu na helmu budouci, ale kdyz ji nerozlomi nekde a bude s ni nadosmrti spokojenej, tak vlastne to co dal navic zastecne koupil helmu nekomu jinemu. To mi rekl primo dovozce. Je to rozumny. Uvex je luxusni helma, jsem s nimi spokojena a priste pujdu zase do Uvexu. Takze. Tolik :)

      0 0
      • MARIN  

        … no jo ale taky se to da proste pochopit tak ze na sve zakazniky kaslou a vymluvu hledaji v cenach :)

        0 0
      • TinkTink  

        No…ja ti nevim – mne neprijdou helmy Uvex levnejsi – tedka jsem shanel jednu UVEXku pro znamyho – MOC je 2190…model jsem uz zapomnel – radsi budu vozit svy Casco – nepripadaj mi luxusni… – Luxusni mi pripadaj helmy od Gira za 5 a vice tisic, ale tu bych si od Komersky v zivote nekoupil :)

        0 0
        • Luka  

          Ja si luxus predstavuju jako ze mi skvele sedi, ma schopne upinani ktery neni jen takova sranda snurka jako u vetshiny novych Giro. Proste luxus jako super skvela a me naprosto vyhovujici helma.

          0 0
          • TinkTink  

            Aha…no to neni luxus, to je samozrejmost :)

            0 0
            • Luka  

              Pro me u treba Gira ne.. protoze mi na hlavu nesednou ani ty nejdrazshi modely…

              0 0
          • MARIN  

            me jako veliky luxus zase prijde prave ten „vymenny program“ u jinych znacek

            0 0
            • Jenda  

              jenze jde o to jestli to neni zbytecnej luxus:-) A kdyz uz se tu srovnavaji top modely od gira ci met s tim uvexem tak bych rekl ze co se technologii a odvetrani tyce tak jsou tyto tri znacky na tom uplne stejne a kvalita zpracovani mi prijde o neco lepsi prave u toho uvexu. Akorat ze stoji 2/3 toho co met a 1/2 co giro:-)

              0 0
              • Luka  

                souhlasim. Kazdymu co komuvyhovuje.. je fakt, ze helmu za 5k i s kufrikem u uvexu nedostanesh. Ale spousta veci pro ni hovori. Ja ji nikomu nevnucuju (proboha proc taky?), jen rikam co si o nich myslim. V metce vypadam jak snehulak s hrncem na hlave a Giro at je pekny jak chce vypada na me jeshte hur, navic nesedej… no.. a nemaji poradne resheny antihmyzaky, ktery se mi na uvexu vylozene libej, vcetne upinaciho mechanizmu, kterrej je takovej bitelnejshi nez i tech ostatnich. HOWG!

                0 0
              • TinkTink  

                To nebylo srovnani, to bylo upozorneni na luxus – protoze helma za 2K neni luxusni, ale je hodne dobra – to jsou podle me trosku jiny pojmy :) – luxusni helma – tam by se clovek nikdy nemel zpotit – mela by mit klimatizaci a integrovany svetlo a vazit 200g :)))

                Ja osobne vozim CASCO VIPER a do jine bych nesel – myslim si, ze GIRO je v Cechach predrazene, jako vsechno jine od tohoto urciteho dovozce…

                Ja osobne jiz vymenny program vyuzil a prislo mi to docela vhod :)

                0 0
    • preacher  

      Zkusme si položit otázku z druhé strany. Kdo z vás už využil výměnný program a jak pochodil…

      0 0
      • Luka  

        Ja si nikdy nevymenovala pres tenhle program, driv nez helmu rozmlatim se mi spish prestane libit a vymenim ji proste jen tak, pro radost z nejake nove veci na bajk :)

        0 0
      • MARIN  

        Bell asi pred 6 rokama (vyrizeno behem tydne,cenu nove uz si nepamatuju) MET pred 3 mesici (trvalo to asi 3 tydny a z ceny nove bylo odecteno cca 50% z ceny kraple prilby)

        0 0
      • TinkTink  

        Jaaa :)…Giro – vyrizeno ihned.

        0 0
    • Pavlos  

      Ja kazdopadne do uvexu pudu(snad mi bude sedet:)) Ceny vyborne a barvicky-design taky

      0 0
      • Luka  

        Zejtra jdeme taky pro jeden uvex s pritelem :)))

        0 0
        • Pavlos  

          Tak pak dej vedet jak jste poridili

          0 0
        • Pavlos  

          Skus se podelit o dojmy z te prilby. Jaky typ sis koupila Lady nebo normalni? Proste napis vsecko co te napadne:)

          0 0
          • Ekscel  

            Já jsem minulý týden kupoval Uvex přilbu pro svou cho?. Vyloženě dámský model neměli, zkoušela si Boss Compact RS, ale na temeni hlavy doléhá přilba jen na jednu vycpávku, která ji tlačila, takže nakonec jsme skončili u Supersonicu RS, který má v daném místě vycpávky dvě a díky trochu jiné konstrukci helmy v daném místě netlačí. Přilba sedí jako ulitá, navíc měli menší ze dvou velikostí (52–57 cm), takže ženě sedí o to lépe (a nemá v ní ani moc „velkou hlavu“). Zatím je s helmou spokojená a vozí ji i se štítkem. Srovnával jsem ji s loňským modelem (tu přilbu :-)) a trochu se liší v upínacím mechanismu IAS kolem hlavy – je trochu subtilnější (tzn. méně robusní), ale možná jen proto, že se jedná o menší velikost helmy.

            0 0
            • preacher  

              Manželka má Boss Compact RS Lady a je spokojená. UVEXky nedělají velké hlavy, a mě i manželce sedí (já Suprsonics RS). A protože jsme ji kupovali zároveň, tak jse na prodejci „vydyndal“ samozřejmě slevu (jen se nebát a ozvat se).

              0 0
          • Luka  

            Takze dojmy: koupen hned Supersonic, pritel byl jak maly dite, nadshenej jako nikdy. Bila barva, sedi mu absolutne a i kdyz se bal z upinani (zvykly na Giro), tak je spokojenej.

            0 0
            • P.B.  

              My jsme kupovali helmy dnes dopoledne. Na ty moji sisce skoro nic nesedi. Vlastne jenom KED a docela i Met Anaxagore, ale KED lip. Hodne jsem vahal, protoze nedelaji In Mold, ale nakonec jsem ji vzal (ked), lepsi komfort pri jizde, nez technologicka vymakanost. V ty METce jsem taky vypadal dost divne. Pritelkyne si vybrala na prvni pokus, jak uvidela stribrnou Uvex Boss, pry ji na hlave sedi, tak jsem ji to nerozmlouval, bude ladit ke kolu (cerny se stribrnymi napisy a vidli).

              0 0
      • vojta  

        Pred tydnem jsem si koupil prvni prilbu (presvedcil mne az pad, kdy jsem malem trefil strom). Po dlouhem zkouseni se me sisce nejvic zamlouvala Uvex Supersonic RS. Sedi bezvadne, jen je docela hluboka a stitek trochu zaclani – snad si zvyknu.

        0 0
        • Ekscel  

          Tá jsem ten štítek ze Supersonicu hned sundal a vypadá dobře i bez něj. Dostatečný rozhled před sebe je přece jen důležitější než paráda :-) Bez helmy jsem byl zvyklý kontrolovat cestu před sebou pouhým zvednutím zraku a nechci měnit své zvyklosti a vzdávat se pohodlí kvůli štítku.

          0 0
          • panaczek  

            …taky se chystam sundat stitek (giro havoc), protoze omezuje vyhled. nevim jestli to je typem prilby, nebo typem hlavy…

            0 0
        • preacher  

          Taky mam Supersonica RS, a štítek tam mám pořád, nijak mi nevadí. Každá hlava chce prostě to svý…

          0 0
          • Bunda  

            Souhlas, štítek vůbec nevadí, pokud má člověk helmu nějak přiměřeně vodorovně. BTW: nevíte o nějakém výměnném programu na auta? Myslím jako když se vymelu, že mám pak slevu na nový ;-) ?

            0 0
    • aleš  

      nevite,kde by se dala v praze koupit UVEXka Supersonic nebo Wing v cerne (tusim ze to nazivaji carbon) barve? Na akcebike.cz ji mam uz objednanou mesic a uz ji od nich ani necekam, takze jsem se rozhod ji koupit normalne.

      0 0
      • enjoy  

        nevim jestli tuhle ale uvexky RS jsem videl na jiraku v… no jak se to… jo,cykloprag.

        0 0
        • aleš  

          copak o to. Maj je na vic mistech,ale nikde v tom carbon provedeni

          0 0
          • Jenda  

            tak si zavolej dovozci www.bikecentrum.cz a zjisti si jestli vubec nekde takova je

            0 0
            • cesar  

              no osobne bych predpokladal , ze je, kdyz ji uvadeji primo na svych strankach…

              0 0
              • Jenda  

                tak to predpokladas blbe:-) oni jednoduse kopirujou co se vyrabi ale zdaleka to neznamena ze ji maj na sklade ci ze ji jsou schopny vubec dodat

                0 0
                • cesar  

                  no tady bych rek teda to, ze ne ze ja predpokladam blbe (redpokladam totiz zcela logicky, ze kdyz nekdo neco nabizi, udela k tomu fotku, da si to na web a pripise k tomu cenu, tak je to proste dostupne),ale jina vec je, a tady pravdu díž, ze to takhle bohuzel opravdu bezne chodi.

                  0 0
      • soto  

        Jenom kdyz ses u akcebike-na pedaly jsem taky cekal mesic a nic,takze od nich uz ani lepeni:)

        0 0
      • Ekscel  

        Myslim, že tuším co myslíš tou carbon barvou, ale jediný černější kus jsem našel na http://www.velotrade.cz/index.php?…

        0 0
    • rob  

      jinak, kdyz se mlvi o UVEXech. Jaka helmu byste doporucovali pro freeride, kdyz si chci vybrat mezi Uvex Wing a Supersonic?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.