• Blue_sky

Na ( www.koloshop.cz/index.php?…) jsem nasel za 12.335,–VANILLA R ,ale 130mm. Neprodavaji ji taky s 8cm? Mam 68kg -kolo HT a jezdim XC.

0 0
    • JMT  

strary sly urcite schodit na 8, u tech novejch si nejsem jistej…

0 0
    • Flais  

Na stoprocent jde předělat na 100mm ale 80 nevím.

0 0
      • vipermann  

Co resis zdvih? Kup si REBU s U-turnem a mas vystarano kdybys chtel sjizdet s vyssim zdvihem,ale stejnak to nechas na 8. Je to i lepsi-budes-li mit na kole hydry s kolouci:-)

0 0
    • enjoy  

za stazeni servisniho manualu nebo za zavolani k dovozci nic nedas,kdyz si nebudes jistej.. kazdopadne 04 jde na 80mm predelat. na rebu se vykasli:-)

0 0
    • McBlacky  

proč pro 68kg a 80 zdvih vanillu?

0 0
    • jecnak  

taky to moc nehapu, bud si kup jinou vidli, nebo ji nech na zdvihu. Tohle neni vidle na zavodni XC, pokud teda spravnu pozadavek tech 80mm.

0 0
      • jecnak  

No tak znova: Tohle neni vidle na zavodni XC, pokud teda spravne chapu pozadavek na tech 80mm.

0 0
        • Blue_sky  

Tak jakou jinou vidli? Na XC,ale vyžehlit. 130mm je moc mam HT.

0 0
          • McBlacky  

scareb, pružinový black, reba, duke sl 2005. problém je taky že 80ka nebude nikdy velká žehlička, protože to je malý zdvih, musel by mít štelování komprese rozděleno na low a high speed, jako třeba sjezdový foxe, jinak při nastavení hodně naměko budeš pořád nadorazu…

0 0
            • Blue_sky  

Na jinem foru mi zase doporucili vanilu jinde zase rebu, ale scareba mi dost vymlouvali.

0 0
              • Meesha  

mas kotouce nebo Vcka?

0 0
                • Blue_sky  

kotouce Avid Juicy 7

0 0
                  • Meesha  

Tak to Skareb nebude idealni. Ja bych vybiral mezi Foxem 100RLT, Manitou R-7 nebo RS Rebou

0 0
                    • MartinXC  

Fox Float 100RLC je asi optimální – s nastavením pomalé i rychlé komprese, ale pro HT měl by stačit i F80RL. Reba je docela vysoká vidle, i po sundání zdvihu na 80mm.

0 0
          • enjoy  

nenech se zvyklat,tuhost vidle nicim nenahradis.a na osmdesati bude zehlit taky. rebu jsem si teda zkousel asi 30 metru:-)),ale pri brzdeni(hydrama) se nepekne cukala zepredu dozadu,to nebylo pekny.sorry cabbage:-)

0 0
          • Pá-dlista1  

Mam na HT 170mm a nekdy je to malo ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.