• Palec_82

Dnes se mi stala nepříjemná věc. Popádu jsem zjistil,že mám ohlou osu u pedálu. Otázka zní máte s tím někdo zkušenosti? Lze osa narovnat či vyměnit za novou, případně vysoustružit novou (náhradní ocelová osa se nedá koupit jen titanová a ta mi přijde přeci jen dost drahá) Děkuji

0 0
    • Mamutt  

Vyměnit osu. A nebo si koupit nové a ty zohlé si nechat na náhradní díly :) Kdybys měl zájem napiš mi do milu, jedny lehce jeté tu mám.

0 0
    • till  

V neděli se mi za jízdy zlomila osa u stejnýho pedálu, skoro 2 roky ježděný. Už sem je poslal na reklamaci, tak sem zvědavej…

0 0
    • gummo  

v progressu se da koupit jenom samotna osa.

0 0
      • Palec_82  

To dá, ale podle informací od prodavače jen titanová. V pátek jsem s ním mluvil. Ty jsi tam koupil ocelovou?

0 0
        • gummo  

ne vim taky jenom o titanovy, ale kdyz je titanova tak by se mela dat sehnat i ocelova kterou ty chces.

0 0
          • Palec_82  

Právě že nejspíš nedala, ale díky.

0 0
          • Ivann  

Ocelová osa se samostatně koupit nedá, snažil jsem se o to zhruba před rokem (mam CB Candy SL) a neuspěl jsem ani u dovozce ani u výrobce. Měl jsem taky osu ohlou po pádu, nakonec jsem si ji nechal vyrovnat, ale vim, že si s tím dost vyhráli (vč. tepelných úprav).

0 0
            • gummo  

kolik si dal za to vyrovnani a kde sis to nechal delat? asi pred teejdnem sem pri sjezdu skrtnul pedalem o skalku a prijde mi ze je tak o 3 mm ohla

0 0
              • Ivann  

Delal mi to zadarmo kamarad ve sve firme. Vim jen, ze to rovnal v nekolika krocich a vzdy to pak musel tepelne upravovat (popoustet).

0 0
    • HLAVA  

ty nejhorši pedaly co sem kdy měl mož tě čeka ešte praskly kufr to už se mi taky stalo

0 0
      • gummo  

hele ja je mam uz 2 sezonu a kufry mi prasky zatim jenom jednou :) jinak sou sklidem

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz