SHIMANO DEORE 2006 na cycloshop.cz...co říkáte na to provedení?

7 nepřečtených
  • lev

Už jste se dívali na www.cycloshop.cz.....maj tam to nový DEORE model 2006…co na to říkáte…zatím bez cen, ale je to normálně kopie LX.....co?

0 0
    • gobike  

Já už sem to řešil v mým threadu asi před 3 měsícema, máš pravdu, přehazka jak LX, DC jak LX.. Vypadá to všechno podobně. A fakt mě to sklamalo. Tady se podivej http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0
      • davidak  

Hele mně to ani nevadí, LX 05 se mi líbí a pokud se k němu Deore posouvá nejen vzhledem, ale i fcí, při zachování rozumný ceny, tak jsem spokojenej.

0 0
      • vlk  

bohužel ta přehazka jen vypadá-když se požádně podíváte tak ty ramena jsou zcela jiná.Jen to vrchní je stejné principielně.

0 0
    • peky  

Deore nevím ale docela se mi zamlouvá to alívko (fakt pěkná práce). Pro mou přítelkyni je na treking jak dělaný „Hlavně když to pěkně vypadá“ a tohle fakt vypadá dost dobře.

0 0
      • lev  

jo to Alivko bude dobré pro naše ženušky podle toho jak vypadá tak už půjde a musí jít samo…

0 0
        • bikemanx  

bohužel už jsem zhýčkán vyššíma řadama… takže deorko ne a nejsem zastánce dualů. Ale to alívko je fakt pěkný, jak říkáte, hlavně pro ženušky…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.