• Corbett

    Protože je velmi slibná předpověď počasí na příští dýden a já mám mimořádně volno (po,ut,st,čt) tak se ptám bikerů ze Zlína a blízkého okolí zda by někdo nevyrazil trochu pojezdit Hostýnské, nebo Vizovické vrchy?

    0 0
    • hanz  

      vyrazil bych hned alw válím se doma s rukou v gipsu, takže asi to bude zase nějaký video.

      0 0
      • Corbett  

        To jsou ty tvoje DH dobrodružství u přátel na Slovensku, nebo se pletu?

        0 0
        • hanz  

          nepleteš se :-(

          0 0
          • kovar  

            tak koukej rychle srůstat.

            0 0
            • Corbett  

              Vypadá to že se nikdo nepřidá a proto navrhuji tohle řešení. Ty máš volno, já mám volno. Jednou bych mohl já přijet k vám do Vizovic a mohli by jsme pod tvým vedením vyjet někde na vaší stranu, nechal bych to na tobě. Pak ty by jsi přijel k nám do Slušovic a vyrazili by jsme někde směr Hostýnky, to bych zase naplánoval já. Nebo by jsme si mohli udělat každý nějakou představu o trase a dohodli by jsme se na místě. Navrhoval bych Ut a Čt. Pokud by jsme se zhodli na tomhle řešení, tak bych ti zítra na večer brnknul a domluvili by jsme se už na beton, tak co ty na to?

              0 0
    • BH  

      aj bych jel porovnat svou „nevykonnost“, ovsem vikend bude ve znameni Jeseniku by silnicka.

      0 0
      • Corbett  

        O vikendu budu v práci a pokud bude pěkně tak jak předpovídají, tak příští týden budu určitě jezdit. Ale nejde mi o to se s někým srovnávat, ale jen tak si pojezdit a třeba pokecat s někým koho ještě neznám. Když tak se ozvi, není problém ti dát tel. kontakt na mě a můžem vyrazit.

        0 0
    • kovar  

      jedu, mám dovolenou celý příští týden

      0 0
      • Corbett  

        Dobrá, trochu sleduj jak dopadne tenhle pokec a pokud se nedomluvíme tu, tak ti v neděli navečer brnknu a domluvíme se. OK?

        0 0
    • Corbett  

      Čistě teoreticky, pokud by se chtěl někdo přidat, tak jsem domluvený s kovarem v úterý ve 14:00 hodin u hlavní brány ZOO Lešná. Kam pojedem se budem domlouvat na místě, zdarec.

      0 0
      • TinkTink  

        Ja bych se pridal, ale chysta se mi novy zadni kolo…ve stredu by mohlo byt…co streda nebo ctvrtek? :)

        0 0
        • Hanz_Zlin_CB  

          taky bych se pridal ale mam to ted z ruky a za B.) nemam kolo az za tyden kinesis ;)

          0 0
        • kovar  

          středa a čtvrtek možem jet taky

          0 0
          • TinkTink  

            Hele…co takhle ctvrtek – certovy skaly?

            0 0
            • vrazdit  

              kdy byste vyjizdeli? na certaky to asi nebude na odpoledne co?? ja makam a budu moct az ve 4…jinak bych neco dal…

              0 0
              • TinkTink  

                Urcite pred obedem – to je nutny…aj tak se z tama clovek nevrati moc brzo…je to holt trosku delsi…ja jenom doufam, ze se zas „neunahlim“ v jenom sjezdu co tam je…bych se zas vytahoval ven :o)

                0 0
                • vrazdit  

                  myslis jak se sjizdi za Klastovem a je tam takova ta vymleta cesta?tam je to celkem dobre, ale myslim ze kdyz se clovek dobre diva a ma to v ruce tak to de docela mrskat .)))

                  0 0
                  • TinkTink  

                    Hehehe…to by melo byt ono – ta vymleta cesta je v klidu, ale je tam zatacka a v ni je ve vysce moji hlavy padlej strom…no…tak poprvy jsem helmou sel primo do nej…ale nastesti jsem pred tim zacal brzdit, tak to bylo ok…no a po druhy jsem jeste pred tim stromem vjel do lesa… :o)

                    0 0
    • TinkTink  

      Ctvrtek – 10:00 – u 4 proudy Slusovsky dalnice – tam kde ji protina cesta do Zadveric.

      Do Vizovic po stary a pak na barak a na Certovy skaly.

      Ale v pohode, zase jsem upravoval kolo a pribralo to 400g :o)

      0 0
      • Spajky  

        priste jedte od zelechovic na drdol a z tama po hrebenu na hajenku a dal na loucku, je to rozhodne zajimavejsi nez po silnici :o)

        0 0
        • Corbett  

          Tama jsme se vraceli

          0 0
          • Spajky  

            To neni ono, kdyz jedes od hajenky a pod rozhlednou na loucce zahnes na krasnou zkratku primo k ni, to je docela bombonek, ikdyz sjezd tama taky nebude urcite spatny :o)

            0 0
            • Corbett  

              Chyba bude asi v tom, že jsi nejel s námi. Vůdce byl Tink a jeli jsme po hřebenu od Baráku tak jak on vybral trasu a já souhlasil. Zpět jsme jeli podle mě s menší objížďkou, pak trochu návrat po cyklotrase na Vařákovi paseky a pak dolů do Drnovic a z Vysokého pole pole zase po cyklotrase (taková zpevněná polňačka) nahoru na Barák. Nakonec ten úsek co jsi doporučil, ale jen po asfaltku z Luhačovic. Jinak jsme dali přes 80Km. Byl jsem pátý den v kuse na kole a stačilo mi to „bohatě“.

              0 0
    • Corbett  

      Pokud je a bude nálada, tak opět můžem příští týden vyrazit. Počasí by se nemělo zhoršit, tak se můžem klidně pomalinku začít domlouvat. Volno mám ut,st,čt,pá s tím že v úterý budu po noční a budu dopoledne trochu spát.

      0 0
      • kovar  

        mohu v út odpoledne, celou středu a ve čt max do 17 hodin, pá zatím nevím. Ale jestli pojeděš tak rychle jak minule, tak nikam nejedu :-)

        0 0
        • Corbett  

          Moc se omlouvám, ale měl jsi říct. Všechno je o domluvě. Jel jsi za mnou a nic jsi neříkal a já si myslel že ti tempo vyhovuje. Zeptej se Tinka jak jsme jeli. On mě čekal vždy pod sjezdem a já na kopci (nechtělo se mi slézat z kola) po těch náročnějších výjezdech, jinak jsme jeli spolu totálně na pohodu a kecali. Jinak předběžně plánuji středu.

          0 0
          • vrazdit  

            chlapi ja bych jel kurna s vama, ale fakt az po 4 odpoledne…idealni vyjet tak v pet :) to se da este docela dobre pojezdit ne?…a aspon poznam nekoho z BF ze zlina a okoli…

            0 0
            • Corbett  

              Nic ve zlém, ale v lese se touto dobou už pomalu smráká. I když je venku slunečno a krásně, léto končí a pokud se člověk chce projet trochu v lese, tak je tahle doba na vyjížďku už pozdě.

              0 0
          • TinkTink  

            No sak to nase tempo byla podminka toho, abych to vubec ujel – videl jsi me chvili pred koncem…jsem nebyl schopny vyjet jedinej kopec…jeste ze jsem sebou mel ty tablety…zadna krec se nedostavila.

            Ale to nevadi…mam nachystany upgrade bajka…takovej lehouckej :o)))

            Streda – jsem absolutne busy, ale dyztak si to uzijte…ja ve ctvrtek pojedu mrknout na trat dalsiho WBC… :)

            0 0
            • Corbett  

              Tak potom ještě pátek. Kdyby čistě náhodou byl čásek a nálada, tak se ozvi, čus.

              0 0
              • TinkTink  

                Toz ok…uvidime :)

                0 0
                • Corbett  

                  . . . . . však uvidíme, když tak zítra na WBC, čus.

                  0 0
                  • Pivomil  

                    Cau,

                    sem sice z Brna, ale obcas jezdim do skladu ve Sluskach pro zbozi,takze se prvne projedu na biku, pak vyzvednu veci a jedu zpet domu.

                    Chci se jen optat jestli je prujezdna trasa ze Vsetina po cervene turistecke znacce do Luhacovic (pres Vizovice) a jak se nejlip dostat z Luhacovic zpatky do Slusek. Moc ten Vas kraj neznam, na kole sem tama jel 3× (poprve sem projizdel trasu Drasala z Holesova),takze me nejakej ten kopec nebo tlaceni nezabije, ale zase abych nevedl pul cesty kolo..

                    Dikec a kdo znate, dejte mi kdyztak vedet, ev. poradte nejake dobre mista tady na teto trase..

                    0 0
                    • Corbett  

                      Za prvé řeknu že se absolutně neorientuji v turistických značkách u nás v kraji kde jezdím, proto také na tuto otázku přesně neodpovím. Dále, upřímně řečeno i když bydlím na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů, 95% vyjížďěk směřuji do Hostýnků. Je tam jiné podloží a díky tomu míň bláta a také se mi tam víc líbí. Vizovické vrchy, to je takový jíl a letos jsem tam byl jednou s Tinkem deď před necelým týdnem. K otázce – z Luhačoviv vede nějaká tur.zn. přes Pozlovice s výjezdem na Komonec s konečnou v Lípě z které bys musel do Slušek stejně po silnici. Dá se to jet celé bez zesednutí z kola a je to pěkná trasa. Nebo pak po žluté (náhodou vím) přes Provodov do Zlína a pak po silnici.Ze Vsetína si tur.zn. nedokážu vybavit, ale neměl by být problém. Do Vizovic se dostaneš v pohodě, pak vyjedeš na hřeben a po něm můžeš jet a vyybrat si pak cestu po které sjedeš do Luhánek. Klidně můžeš až na tu žlutou nad Provodov.

                      Napiš kdy máš cestu k nám do kraje slivovice a něco vymyslíme.

                      0 0
                    • Corbett  

                      Ještě takový dodatek, pokud ti do večera neodpoví třeba Kovář, který má tur.zn. v této lokalitě naprosto v malíčku, tak přes den mrknu do mapy a večer ti řeknu naprosto přesně vše co potřebuješ vědět. Potřebuji akorát vydět kudy ta zn.vede. Cesty znám, ale nevím jaké zn. po nich vedou.

                      0 0
                    • kovar  

                      letos jsem po ní ještě nejel,tAkže nevím, nemám tuto trasu v oblibě (i když jsou nan ní krásné úseky) – hodně asfaltu, hodně jílu a bahna. Nevím, jak to tam vypadá teď. JAk říká Corrbet, samý jíl, když zaprší, bahno, když řádí lesáci bahno celoročně. KDyby se ti zkurvení lesáci chovali k lesu trochu ohleduplně při jeho drancování, bylo by to tu fajn. Ale není. Letos jsem pěšky navštívil jen 2 km úsek této značky – nad Chrastěšovem – totálně zničené lakatošama. O zbytku nemám info

                      0 0
                    • VOiD  

                      Tu cervenou jel nedavno z Luhanek do Vizovic P3S0 po desti a rikal, ze si uzival, tak se ho muzes zeptat :-))

                      0 0
    • kovar  

      tak další MTB výlet zítra – středa 7.září 2005, sraz v 10 hodin, Fryšták náměstí. Pojede se někam do kopce směr Hostýnské vrchy

      0 0
      • BH  

        pokud budte jeste organizovat nejakou vyjizdku dejte tu zpravu,tento tyden jsem zaneprazdnen, snad vikend a nebo pristi tyden, rad bych se zucastnil. jak to dnes dopadlo?

        0 0
        • Corbett  

          Dopadlo to dobře – sraz Fryšták, Ondřejovsko, Okluk, Holý vrch, Tři kameny, Troják, Lazy, Rajnochovice, Tesák, Tři kameny, Holý vrch, Okluk, Ondřejovsko, Fryšták. Počasí super, klidné tempo, pohoda – vánek. Já osobně to vzal domů do Slušek ještě přes hrad Lukov, cca 85 km, pohoda.

          0 0
        • kovar  

          Jasně, dáme vědět. Včera jsme jeli Fryšták – Ondřejovsko- sedlo nad Rusavou-Tři kameny-Troják-Bludný-Rajnochovice-Tesák-Tři kameny-Ondrějovsko a po Drásalovi na Fryšták. Dokonce jsme potkali asi 4 horské cyklisty. V pondělí, když jsem si sám vyjel, na jinak přelidněné Hostynské magistrále jsem nepotkal ani živáčka. PErfektní počasí a perfektní období na turistiku

          0 0
    • Spajky  

      Az dojedu nekdy v rijnu na vikend, tak bych urcite nekam s vama vyrazil, jestli teda jezdite i o vikendech :o))

      0 0
    • TinkTink  

      Jenom info – zitra v 11 nebo 12 vyrazim pres Drdol do Luhacovic – terenem – tam omrknu DH trat, ktera se v sobotu pojede a zas nazpatek…jestli chce nekdo fakt pomaly tempo, tak ma moznost :)

      0 0
    • Corbett  

      I když byla v sobotu tzv. závěrečná, pořád je velmi dobrá předpověď počasí. Nemá někdo čistě náhodou čas a chu? se projet v listí v týdnu, konkrétně st. čt. pátek? Mám volno, tak bych toho chtěl využít, ještě než napadne sníh. Tak kdyby náhodou, tak jsem na příjmu až do úterý rána.

      0 0
      • hanz  

        protože mám kola v kastaru a doufám že ted už teda konečně přijdou tak bych taky v tejdnu někam vyrazil. :-)

        0 0
        • Corbett  

          Kdy by ti to vyhovovalo? U mě nejlíp v pátek, míň ve čtvrtek a ještě míň ve středu, ale jinak jsem velmi přizpůsobivý.

          0 0
          • hanz  

            mě to bude vyhovovat kdykoli…podmínkou je aby mi došli kola který měli dojít už v uterý :-( nemohl jsem kuli nim do Fryštáku…ale počítej z echt enduro tempem

            0 0
            • Corbett  

              Jasně, podzimní pohoda. Kam by jsme jeli? Co takhle někde na Provodov a Luhačovice? Nebo Hostýnky?

              0 0
              • hanz  

                mě je to uplně fuk, vážně…hlavně aby to mělo tak do 50km…neseděl jsem na tom od Slušek.

                0 0
                • Corbett  

                  OK, slibuji naprostou pohodu. Pokud se už nikdo nepřidá, v úterý odpoledne ti brnknu a domluvíme se. Ahoj

                  0 0
    • Corbett  

      Nemrzne a není sníh, tak se ptám kdo by vyrazil ve čtvtek 10. nebo pátek 11. se ještě projet. Předpověď je stále dobrá, tak toho chci využít. Teplota má být pořád kolem 10 stupňů, tak co si přát víc. PS: Hanzi jak to vypadá s tebou? Pokud pojedeš do Brna ve čt.,tak by jsme mohli v pátek prohnat biky? Co ty na to? Podmínkou ale je, aby ti do té doby došel, že. To nic, jen rýpu.

      0 0
      • kovar  

        mohl bych v pátek, ale v cca 14:15 musím být doma, abych do 15 hodin stihl dojít do práce.

        0 0
        • Corbett  

          V tom bych neviděl problém. Ráno do práce nejdeš? To máš volno? Můžem vyrazit klidně dřív, tak aby jsi to v pohodě stihnul. Když tak čekám na návrhy (čas a trasa). PS: rád si přivstanu, protože podzim jak je krásný, tak je i záludný. Teď jsem jel do Luhánek a tak nepříjemně jsem podjel na listí a svalil se na bok až to pěkné nebylo. Proto budu rád, když nepojedu sám, protože v lese ve všední den nepotkáš ani živáčka.

          0 0
      • hanz  

        jasně..to by asi šlo…ale to by museli ty šulíni z kastaru přestat lhát a slibovat a začít pracovat…jsem stále bez kol.

        0 0
        • Corbett  

          Já si jen rýpnul, ale jak tak koukám na orné půdě. To už je vrchol, co je to prosím tě za firmu? Nejspíš nějaká brigáda socialistické práce, ne? Pátek je ale daleko, tak se to snad vyřeší. Zatím čus a když tak se ozvi. Na netu budu do středečního rána, pak telefon. Ahoj

          0 0
          • hanz  

            kola jsou už konečně tam kde maj být takže můžem vyjet

            0 0
            • Corbett  

              Ve čtvrtek ti brnku a domluvíme se, ale určitě budeš chtít to kolo pořádně zajet, pokud se nemýlím, tak mám nachystat něco pořádnýho, jo?

              0 0
              • hanz  

                ok…ve čt jsem v brně takže pátek by byl fajn pořádnýho znamená málo výjezdů, samej sjezd a trošku rovinek?…tak to ok :-)))

                0 0
                • Corbett  

                  Přesně tak, lehce se dostat nahoru a užít si to dolů i když v tom listí je to o hubu. Ve čtvrtek ti k večeru brnknu a domluvíme se, ahoj.

                  0 0
                  • kovar  

                    tož kam? Právě jsem se vrátil z výletu na Tesák, sakra venku je ale krásně.

                    0 0
                    • hanz  

                      já zrovna z komonce, dneska to byla šupa.

                      0 0
                      • Corbett  

                        Docela rád bych tě viděl. Dříve jsem z Komonce kolo snášel na zádech, teď ho sice dám, ale je to o držku. Proto bych se rád přiučil od takových lidiček, jako jsi ty. (mám na mysli ten 200m padák přímo pod vrcholem)

                        0 0
                        • TinkTink  

                          Hehe…tak tendle padak davam strasne rad…kdyz jedu sam, tak ho dam uplne v pohode…no a kdyz jedu s nekym komu chci ukazat jak se to ma jet, tak napriklad vletim do parrezu a pak pres rodla :o)))

                          0 0
                    • Corbett  

                      V kolik vyjedem? Dejte návrh. Čím dřív, tím líp.

                      PS: Každý by si mohl promyslet trasu a když dáme pak hlavy dohromady, tak by jsme mohli něco vymyslet. Já bych to směřoval někde směr Hostýnky.

                      0 0
                      • hanz  

                        mi je to uplně fuk..nejlepší by bylo do nějakýho echt jehličnatýho lesa…dneska to bylo fakt o hubu

                        0 0
                      • kovar  

                        bych vyjel tak nejpozději v devět, třebas

                        0 0
                        • Corbett  

                          Protože já ráno pojedu ještě kolmo do Zlína, tak bych navrhoval v 9:00 hodin v pátek sraz na odpočívadle na cyklostezce do Štípy. Myslím tu druhou pod benzinkou Avie. Ve čtvrtek večer to obvolám a domluvíme se už na beton.

                          Kam bych jel? Pohodlně bych vyjel na Okluk nebo Ondřejovsko (po cestě), dále bych jel po hřebenu až na Hrubou Malíkovou, nebo na místo kde se spojuje Drásal, sjel bych do Rusavy a pak by se uvidělo podle času a nálady. Kdyby byla nálada a chu?, tak by jsme mohli vyjet po Drásalovi na hřeben pod Hostýn, pak to vzít zpátky na Holý vrch, dát si ten výživný sjezdík, pak Okluk a domů. V pátetk se když tak domluvíme. Zdarec

                          0 0
                        • Corbett  

                          Protože za hoďku končím v práci a nebudu na netu, už jen telefonicky. Já se ozvu, čus

                          0 0
    • Corbett  

      Celou noc prší, v místních hvozdech po hrozně dlouhé době. Tak když tak na jaře přálelé, protože teď už to v lese nemá smysl až na těch pár experimentů ve sněhu.

      PS pro Kováře – co fotbálek v pátek? Jak jsem ti už říkal, od 8:00 – 9:30 nová sportovní hala na Bartošově čtvrti. Ve čtvrtek ti brnku a domluvíme se, ahoj.

      0 0
      • TinkTink  

        Jeee…neblbni…dyt za chvili to bude taky sranda, nee? :)

        0 0
        • Corbett  

          Dobrá, beru tě za slovo, ještě vyrazíme.

          0 0
          • TinkTink  

            Ja urcite…moje sezona nikdy nekonci…ted jsem konecne zas postavil AC…a az ho doupravuju, tak to bude lepsi nez pred tim :)

            0 0
            • Corbett  

              Jezdit se dá pořád, ale pro mě skončily vyjížďky v lese na víc jak 50km. Teď když jsme byli s Hanzem a to bylo sucho a relativně teplo, když jsme sedly na zahrádku na Trojáku, protože ani jeden neměl zámek na kolo, tak jsme vychládli jak se říká lidově až na kost a věř tomu, že dolů do Kašavy to byl pěkný porod, prostě pěkná kosa. I když mě jezdit směrem vzhůru absolutně neva, dlouho nepamatuji, že bych se tak těšil až pojedu do kopce. Nehledě tomu, že teď když zaprší, tak to nemá šanci už uschnout, pak až jedině ve sněhu. V zimním blátě já nejezdím.

              0 0
      • kovar  

        no ještě toho moc nenapršelo, takže pokud by nezačalo , tak zítra by se dalo pojezdit bez bahna. Fotbal O.K. počítám s tím.

        0 0
    • Corbett  

      Docela jsem se těšil až to znovu otevřu. Za týden ve Čt a Pá (20.a 21.4.) nemá někdo čas a chuť vyrazit? Výhledově je docela slibná předpověď počasí, tak bych docela vyjel hodit očko jak to vypadá na hoře. Nevíte někdo kolik je tam sněhu? Já byl před týdnem na Trojáku, jel jsem kousek proti Drásalovi a dojel jsem tal akorát k lesu, kde i na cestě bylo spoustu sněhu. Dnes bude situace určitě jiná a za týden to může třeba být i sjízdné na kole aniž by se člověk mořil bahnem a rozbředlým sněhem.

      0 0
      • Corbett  

        Odpovím sám sobě, protože pro někoho to může být tak trochu rada pro další dny kde už se dá jezdit. Dnes jsem byl nahoře na Podkopné Lhotě, chtěl jsem to střihnout na horním rozcestí nad studánkou a za tou chalupou do leva a jet na Troják. To jsem si hned rozmyslel, protože ta lesní asfaltka je totálně zasekaná popadanýmy stromy. Tak jsem to vzal po šotolině po Slušovickém okruhu do Trnavy. Na to že člověk občas musel slézt z kola, protože byl přes cestu spadlý strom, je to plně průjezdné. Pár malých ostrůvků sněhu už jen zdánlivě připomíná odešlou zimu, ale biku už žádný problém neudělají. Tak zatím zdarec:-(((

        PS: Na Trojáku a dál po hřebenu nikdo nebyl?

        0 0
        • vojta  

          Z Kopne na Trojak jsem jel vcera. Nejhorsi to bylo z rozcesti „pod Kopnou“ na asfaltku – padle stromy + tlaceni v rozbredlem snehu. Na asfaltce byly uz jen zbytky snehu + ~2 stromy. Sjezd po znacce (zluta ?) ke Trojaku nic moc – nejaky padly strom tam byl taky, ale hlavne je vsude spousta ulamanych vetvi (+ samozrejme bahynko …).

          0 0
          • Corbett  

            Právě na tom rozcestí mě touha se mrknout na Troják rychle přešla. Jsem zvědav jak dlouho bude trvat než ty stromy odklidí, protože je to má oblíbená trasa když vyrážím směr Troják a pak dál po hřebenu do místních hvozdů. Jak jsi byl na Trojáku, nebyl jsi se kouknout někde dál?

            0 0
            • TinkTink  

              Hehe…mnozstvi padlych stromu si uzivam, akorat budu menit skladbu prevodniku – 32+44 vymenim za 38+Rockring :)

              0 0
              • Corbett  

                Je tu ticho po pěšině, nechceš si to někdy užít také se mnou?

                0 0
                • TinkTink  

                  To je trosku slozitejsi – ja jsem nyni jiz pracujici, takze na dlouhy vylety vyuzivam vikendu…a hodne casto jezdim s mojou :))…no..hodne casto ne…obcas…vetsinou ted jezdim uplne sam…

                  0 0
      • speedy gonzales  

        cau, myslim ze 15teho kvetna bude zase rektorsky den sportu na UTB…mohli bysme pro uspech zopakovat!!!

        0 0
        • Corbett  

          Není to tak dlouho co jsem se ptal na termín a bylo mi řečeno že to bude 11.5.06 To jsem ale v práci, ale pokud by to bylo toho 15. tak to bych se rád přidal protože mám volno. Dík a zdarec.

          0 0
          • speedy gonzales  

            ja to zitra zjistim…je docela dost mozne ze mas pravdu.

            0 0
          • speedy gonzales  

            taks mel pravdu…je to 11teho…takze to nemuzes??

            0 0
            • Corbett  

              Ráno končím po první noční a večer jdu zas. Když mě ale naštvou v práci, tak si druhou noční vezmu volno, protože tato záležitost stojí za to:-(((

              PS: V práci se točím v tomhle pořadí – 2 x denní služba, 2 x noční služba, to vše po 12 hod. a pak 4 dny volna.

              0 0
      • bokombo  

        Po zelené z Ondřejovska na Okluk rozježděné traktorama. Nevím přesně jak daleko, popojeli jsme lesem jen tak cca. 0,5 km a když to nekončilo, tak jsme jeli dolů na Vlčkovou po asfaltu.

        0 0
        • Corbett  

          Koukám že bordel a rozježděné lesní cesty teď budou asi všude.

          0 0
        • vojta  

          Jel jsem tudy minuly vikend a nepripadalo mi, ze by marast nejak extremne vybocoval z vsudepritomneho marastoveho prumeru. Ze by lesaci vylezli z der … ? Holt na peknou vyjetou stezku si budeme muset jeste par tydnu pockat …

          0 0
          • Corbett  

            Vyjeď si na Troják, jeď po Drásalovi a to zažiješ teprve marast. Od Třech kamenů po Holý vrch je to absolutně neprůjezdné. Jel jsem to opačně a rychle mě přešla ta obrovská radost z toho, že sníh slezl a je tu plnohodnotné jaro.

            0 0
            • vojta  

              hmm … Zitra jsem tamtudy chtel jet. Tak to asi prehodnotim trasu… Co tam je ? Padle stromy ?

              0 0
              • Corbett  

                Vyjel jsem z Držkové po cestě pod Holý vrch, nahoru na Holý vrch také v pohodě, ale na úseku od H.v. po Tři kameny je na každých 100 metrů spadlý jeden až tři stromy. Prostě neprůjezdné. Dál na Troják se sice dá, ale také občas musíš slézt z kola a přelézt strom. Nevím jak na druhou stranu směrem na Hostýn, každopádně by jsi mohl po dnešní vyjížďce písnout, ať vím kde se dá a nedá jezdit.

                0 0
                • TinkTink  

                  Toz takhle – Sirakov po cerveny do Vizovic je to uz trosku uklizeny a v pohodicce prujezdny, Hajenka nad Zadvericema – Barak – s odrenyma usima, Barak-jelenni pramen – absolutne neprujezdny…, Zlin-Lukov – pohodicka, …pak uz vim jenom mista ktery nevim jak oznacit…co delas pristi vikend? :)

                  0 0
                  • Corbett  

                    No to je řeč, že bych konečně nejel sám? Mám volno st.čt.pá.so. a mimo středy kdy má moje milované dítě druhé narozeniny bych všechny dny pokud to dovolí počasí rád jezdil na kole. Já jsem v tyto dny kdykoliv k dispozici:((( V sobotu klidně můžem vyrazit.

                    0 0
                    • TinkTink  

                      Sobota? :)…ja jsem pro…neco pomalym tempem v pohodicce :)

                      0 0
                      • Corbett  

                        Já ti to pomalé tempo připomenu cestou dolů:)(((

                        0 0
                      • vojta  

                        Pridal bych se ..... nebyt ovsem tech smajliku :)

                        0 0
                        • TinkTink  

                          Klidek…pojede se tempem nejpomalejsiho ucastnika zajezdu :o)

                          0 0
                          • vojta  

                            … to si dovedu predstavit … :)))

                            0 0
                            • TinkTink  

                              Nedovedes a proto jedes s nama :)

                              0 0
                              • Corbett  

                                Tinku já mám od zítra volno a proto pokud to nebude nutné se nedostanu na net. S tou sobotou počítám. Já ti v pátek odpoledne brnku a ty se mezi tím domluv z Vojtou. Popřemýšlejte co a jak by se dalo v sobotu jet a když dáme pak hlavy dohromady, tak snad něco vymyslíme.

                                0 0
                                • hanz  

                                  možná bych se taky přidal ale teprv pak to nabere to pohodový tempo, přesedlal jsem na dvojplacku, ale tím nemyslím že sem zahoodil tu nejmenší :-))

                                  0 0
                                  • TinkTink  

                                    Ty jsi vyhodil tu prostredni, co? :o)))))

                                    Hehe…panove, mam napad na dobrej okruh – fakt uplne pohodovych 50km…dobry stoupanicka, dobry klesanicka…tak kdo se prida dal? :)…stromy nam zavazet nebudou, uz to mam provereny :)

                                    0 0
                                  • Corbett  

                                    Už vidím tvé pohodové tempo po těch nachrtěných 1700 Chorvatských kilometrech. Tvoje budoucí žena tě tam honila s bičem za tebou na skůtrovi, co? Nebo mse pletu?

                                    PS: Myslím si, že jsi zahodil to nejmenší, zjistil jsi totiž, že ho už nepotřebuješ:((((

                                    0 0
                              • Corbett  

                                Během tohoto večera pokud to jenom trochu půjde by jsme se mohli předběžně domluvit na srazu. Já bych to viděl na tu Lešnou. Každý to máme přibližně stejně k místu setkání. Jinak časově je mi to jedno. Nebál bych se vyjet klidně před polednem ať to tím pohodovým tempem zvládnem, když budeme pořád někde přelézat spadlé stromy. Když se tu domluvíme na čase setkání, tak se klidně může potom někdo přidat, kdo ještě teď neví jak na tom bude v sobotu s rozvrhem svého volného času.

                                0 0
                                • TinkTink  

                                  Pred Lesnou – to je idealni – to Ti aspon ukazu, co na Lesny ted stavime…je to videt i z venku :o)

                                  Pred polednem je naprosta nutnost – navrhuju mezi 10 a 11…

                                  0 0
                                  • vojta  

                                    Jo, Lesna je fajn – bydlim ve Stipe :)) Uvidim, jak dlouho vas vydrzim stihat. Kvuli tomu zatracenymu pylu se cpu nejakyma patakama a pripada mi, ze jsem jeste zdechlejsi nez obvykle.

                                    0 0
                                    • hanz  

                                      jestli pojedu já tak se neboj…bolí mě achylovky a navíc jsem zahodil velkou placku :-)).....jo a zapomněl jsem napsat že mám letos dohromady asi tak max 700km

                                      0 0
                                    • TinkTink  

                                      Aspon budes mit duvod na nas vzdycky na kopci pockat :)…pohoda, tak aspon nepojedem kazdej sam :)…hlavne klidek :)

                                      0 0
                                  • Corbett  

                                    Na Lešné se teď staví nějaký tropický skleník pokud se nemýlím. Je to místo bývalého pavilonu šelem pokud se nepletu. Na podzim by to mělo být hotové. Už jsem se tam letos totiž vypravil s mojí malou a velkou (moje žena),tak jsem to stačil zaregistrovat.

                                    V 10 nebo 11 to je mi jedno. Rád se podřídím. V pátek ti brnknu a ty mi řekneš jak jste se domluvili.

                                    0 0
                                    • kovar  

                                      jestli se mi podaří přesunout práci na neděli, tak bych se v sobotu přidal.

                                      0 0
                                      • Corbett  

                                        Pojedeš na HT?

                                        0 0
                                        • kovar  

                                          jo, ale dal jsem dozadu 2,3 plášť, a ještě odpružená sedlovka k tomu → tak to nebude tak hrozné. I na Velocamp asi budu muset na HT.

                                          0 0
                                    • TinkTink  

                                      Uhadl jsi…necekal jsem :o)))

                                      Ok…ozves se (pocitam, ze si todle uz neprectes, tak je to fuck…)

                                      0 0
                                      • Corbett  

                                        Ještě mám školení, tak čtu, ale rozhodně se ozvu.

                                        0 0
                                        • TinkTink  

                                          Tes se…dorazim na HT :)))

                                          0 0
                                          • vojta  

                                            Zaryti fulisti Tink a Kovar na HT ? Co se deje?

                                            0 0
                                            • TinkTink  

                                              Vysvetlim osobne. :)…ale nevim jestli na HT…uvidime jak to dopadne :)

                                              0 0
                                            • kovar  

                                              achilova pata fullistů – tlumič

                                              0 0
                                            • TinkTink  

                                              Tlumic jenom u Kovare. :)

                                              Ja se nakonec na FS objevim, tak se nebojte :)

                                              Trasu – 50km mam docela vymyslenou, ale kdo bude chtit jet vic, klidne muze :o)))

                                              0 0
                                            • Corbett  

                                              Sedím tak po ránu v práci a hned si musím rýpnout. Tvé kolo také nevypadá jako čistokrevný HT.

                                              0 0
                                              • TinkTink  

                                                To je pocasi, co? Ja nemuzu ani moju vytahnout na bajka…takze zitra mazu na DHcko do Frystaku aspon tam se zrubat :o)))

                                                0 0
                                              • vojta  

                                                Proc rypnout … ? Dotaz byl vyjadrenim podivu, neb ja bych ted, jen po roce jezdeni na fullu, na HT na delsi vyjizdku terenem nesedl. Loni pred dovolenou mne napadla „genialni“ myslenka a vzal jsem si HT. A brzy jsem zjistil, ze alespon pro mne ,antichrta, cesta zpet nevede…

                                                0 0
                • vojta  

                  No vzhledem k tomu, ze jsem musel na Tesak ( neb jsme tam meli ukonceni sezony s lyz. oddilem) moc variant nebylo. Nakonec jsem na hrebenovku Trojak-3 kameny vyjel „Bobikovou“ cestou, (z cesty Drzkova-Rusava odbocit po cervene a pak 2.cestou vzhuru na hreben – vyjede se tak 1 km pod 3 kameny) – marast a padle stromy stejne jako potom po cervene od rozcesti pod 3 Kameny na Tesak .Dolu jsem pak jel uz s juniory a diky nim jsem zvolil „klasickou“ cestu Tesak-3 sutry-Trojak-Kosariska-Okluk-Lukov hrad – .. a domu. Docela by mne ale zajimalo, kudy vsichni ti kolisti, ktere jsem videl na Tesaku i Trojaku jezdi, bo na rozdil od nich jsem opet byl jako to p…e.

                  0 0
                  • Corbett  

                    U třech šutrů jsi je nepotkal, tak nejspíš jezdí mpo silnici. Když je to baví? Rozhodně dík za info.

                    0 0
      • kovar  

        taky už mohu pouze o víkendech, ve všední dny jsem v práci od sedmi do sedmi

        0 0
        • j-c  

          od sedmi do sedmi? tzn ani minutu? :) se mas:) konecne jsem odevzdal dizertacku, tak ted vytahnnu bajka :)

          0 0
    • TinkTink  

      Takze – sobota 29.4.2006 – 10:00 – pred vstupem do Lesne ZOO – u toho vchodu ktery je otevreny cely tyden.

      0 0
      • vojta  

        Doufam, ze nebude prset. Predpoved je pomerne pesimisticka :-(

        0 0
        • TinkTink  

          Uvidime, pokud nebude vylozene nechutne, tak jedu…kdyz bude nechutne, tak uvidim :)

          0 0
          • vojta  

            … a chcije a chcije … no, na muj vkus je pomerne nechutne… takze nekdy priste ?

            0 0
            • TinkTink  

              Nekdy jo … tady je tak, ze se mi nechce ani trosku ven :o)…jsem zvedavej co Sela…

              Dneska cekam na aspon trosku mene deste a vyrazim…

              0 0
    • Corbett  

      Zase otravuji. Co tuto neděli (21.5.06), nevyrazil by někdo, pokud zrovna nebudou padat tragače?

      0 0
      • Ivoch  

        A co bys měl v plánu za trasu?

        0 0
        • Corbett  

          Nepřemýšlel jsem nad tím. Něco v Hostýnkách. Většinou se domlouváme až na místě, pokud se domluvíme. Sraz v nějakou optimální dobu u hlavní brány do ZOO Lešná, třeba v 11 hodin a pak se vyrazí. Co ty na to?

          0 0
          • Corbett  

            Dobrá, pokud by se někomu chtělo, budu v neděli v 11:00 hodin na výše uvedeném místě (ZOO Lešná, hlavní brána). Pokud by se chtěl někdo přidat, ale nevyhovoval by mu čas, tak ať se ozve, není problém něco měnit, čus.

            PS: v případě špatného počasí na to kašlu, ale bude pěkně, tak čus.

            0 0
            • Ivoch  

              Chlapáku jedu na Hostýn dnes. Sice nevím, jak to počasí, ale snad to klapne. Zejtra bude asi pršet :-( Tak ať ti to vyjde! čus. Někdy příště.

              0 0
              • Corbett  

                OK, dnes prostě nemohu, ale pokud by se někomu chtělo, tak v těch 11 hodin tam zítra budu.

                PS: počasí mám domluvené:(((

                0 0
                • hanz  

                  právě jsem se vrátil ze slovenska s DH :-)

                  jaká byla vyjíždka?

                  0 0
                • Ivoch  

                  Tak co? Jaký to dnes bylo? teda jestli jsi tam byl? Já polítal jen něco málo v okolí Holešova. A stačilo. Bláto, vítr, večečr chladno… Na Hostýnku to po včerejšám nočním slejváku muselo vypadat příšerně.

                  0 0
                  • Corbett  

                    Přepadl mě zlý bacil a tak jsem chorý zůstal doma a modlil se aby někdo nepřijel. Vyjel jsem v pondělí odpoledne, z Rusavy jsem po Drásalovi vyjel pod Hostýn, tam válcovali v lese cestu, zasral jsem si od toho kolo. Pak jsem jel po hřebenu na Troják a i přes to že bylo místy mokro mi udělalo radost, že kalamita u třech kamenů je odklizená. Z Trojáku jsem dal Podkopku a po Slušovském okruhu sjel v Trnavě a pak domů. Mělo jen jednu chybu a to že jsem nebyl úplně zdráv a ten ******** bacil se mi vrátil. Tak nyní s ním válčím v práci, ale už je to docela v poho…

                    0 0
    • Corbett  

      Orientačně, 2.9. nebo 3.9. (2006) nevyrazil by někdo do místních hvozdů a hájů v Hostýnkách na 60 – 80km pohodovku?

      0 0
      • hanz  

        jsem v Bratislavě safra

        0 0
      • kovar  

        bych aj vyrazil

        0 0
        • Corbett  

          No výborně, že by jsme si na konec léta (jenom to ne) konečně vyjeli. Můžu jak v So, tak v Ne, tak mi napiš, který den bude pro tebe lepší, jinak řečeno, kdy tě děti pustí.

          0 0
    • Corbett  

      Tak nevím jak vy, ale já zítra vyrážím směr Hostýnek. Počasí je jak víno, tak nebudu doma sedět na prdeli, nebo jezdit po silnici. Pokud by se někdo chtěl přidat, tak písněte, zdarec::(((

      0 0
      • pop  

        No u nás bylo celej den zamračeno :(. Včera bylo nádherně. Tak hezkej bajking :))

        0 0
    • Corbett  

      Předběžně bych to vyděl tak na desátou hodinu u Lešné.

      0 0
    • Corbett  

      Nikomu se nechce? Tak teda nic a kdyby se náhodou někomu chtělo, tak v 10:00 hodin mám sraz z Marikou v Lukově na hlavní křižovatce. Zdarec:(((

      0 0
      • Marika88  

        Když jsi na netu tak toho využiju – máš už představu kam se pojede?

        0 0
        • Corbett  

          Byl jsem chvíli mimo (povinné sobotní pivko s kamarády). Nevím, budeme improvizovat, ale vyděl bych to na Hostýnský hřeben aby jsme se vyhli blátu, tam to bude v pohodě. Něco vymyslíme:(((

          0 0
      • TheIF  

        Možná se zjevím teda jestli tak brzo vstanu a zvaldánu těch 25km asfaltu… a vlastně taky jestli mi uschnou hadry a tretry

        0 0
        • Corbett  

          Pokud se chceš přidat, tak počkej v 11 hodin na Trojáku:((

          0 0
          • TheIF  

            Budu v Lukově aspoň najedu nejakej km… :-)

            0 0
            • Corbett  

              Dobrá, ahoj:((

              0 0
            • Corbett  

              Teď mi řekni kde bydlíš. Já vím, že jsem se už ptal, ale teď když mám otevřený net, tak se mrknu na mapu a lépe se zorienutji, čus.

              0 0
              • TheIF  

                here www.mapy.cz/searchScreen?…

                0 0
                • vojta  

                  No, to jsi to tedy mel dnes do Lukova kus cesty… Jakou jste potom z Rusavy zvolili trasu? Docela mne stvalo, ze jsem byl nucen se trhnout :-((, lec prace nema rucicky a mrcha se sama neudela. Jo, a domu jsem dorazil ve 12:02 :-).

                  0 0
                  • TheIF  

                    Heh jsi na to šlápnul… No jeli jsme po Rusavské50 na Klapinov (jsem to chtěl vzít na Rusavě skratkou a málem jsme se už nenašli :-)) tam jsme si užily výhled a slunce, vydrápali se do toho padáčku (v proti směru Drasala) a pokračovali po hřebenu a u tří kamenů klasika na Trojaák tam polívka a pifko a jelo se domů. Pěkné to bylo hlavně ten hrad byl dobrej a příště to kolem něho vemem opačně :-)

                    0 0
      • hanz  

        předevčírem jsme byli na čertovkách a docela bahení vopruz, dneska jsem jezdil na žlutavách a zejtra dám asi zevling

        0 0
        • Corbett  

          Je tam dost rozdílné podloží proti Hostýnským vrchům (jíl a sračky) a nejezdím tím směrem pokud není minimálně týden vedro bez deště. Hostýnky jsou v pohodě:(((

          0 0
      • Martas  

        Škoda že budu pryč, hned bych se s váma projel.Snad mi to někdy vyjde:(((Na jak dlouho to máte,trasu asi neznáte, že bych se někde připojil!Ale asi to bude utopie,no nic tak snad jindy:)))

        0 0
        • Corbett  

          Nečekal bych, že se v druhé půlce listopadu vydám na kole do hor, ale je to tak i když si myslím, že letos je to opravdu naposled. Na jaře něco podniknem, budem se připravovat na Drásala, tak pojezdíme místní kopečky.

          0 0
          • Martas  

            Jasan, už se nemůžu dočkat jara :)))No a jaká byla dnešní vyjíždka?Jezdíš i v zimě?

            0 0
            • Corbett  

              Moc né i když bych chtěl. Zimu věnuji rodině a vracím jí volný čas co v létě trávím na kole. Když si vyjedu, tak jen tak na hoďku protočit nohy.

              Dnes byla pohoda. Docela suchu a teplo. Co se týče kilometrů, tak žádný extrém, to už teď nemá ani smysl, ale bylo fajn. Tak že na jaře ahoj::(((

              0 0
              • TinkTink  

                Jsem byl u Lukova a tam byly totalni bahenni lazne :-/…teda nasteesti jenom na jedny ceste…nanestesti na ty moji :o)

                0 0
                • maxtor  

                  Ty bahenní lázně nebyly jen u vás. V sobotu jsem vlakem vyrazil do Luhačovic, že pojedu po zelené do Hradiště. Za Polichnem jsem totálně zapadl a musel jsem to vzdát, protože byly skoro 4 hodiny a já jsem měl před sebou ještě 30 Km, tak jsem musel jet po silnici. Všichni se za mnou ohlíželi. Když jsem si pak prohlédl kolo a také sebe v zrcadle, tak jsem pochopil… Je po sezóně, to je v háji…

                  0 0
                  • TinkTink  

                    Jo jo…jak psal Hanz…ve ctvrtek jsme se koupali cestou na Certovy kameny :)

                    To neni skoda, to je vyhoda – konecne cas neco udelat :o)…konecne muzu dat do kupy bajky…akorat skoda, ze zima netrva jenom tyden :-D

                    0 0
                    • maxtor  

                      Tvůj optimismus bych chtěl mít:-(((( Na druhou stranu se je aspoň na co těšit…

                      0 0
                      • TinkTink  

                        No ja jsem vcera z XC musel vyhodit retez…ted mi to pocasi bodlo…ja to beru tak, ze ted natrenuju na jaro na silnici, na jaro si koupim jeste jednoho XC fulla a bude mi hej :)

                        0 0
                        • kovar  

                          když to tak čtu, tak mě už ani moc nemrzí, že jsem nemohl o víkendu vyjet taky.

                          0 0
                          • maxtor  

                            Já jsem sice v pátek a hlavně v sobotu bika zaprasil, že jsem ho ani sám nepoznal, ale stálo to zato. Nevím, kdy naposled jsem v tuto dobu takhle jezdil. V neděli jsem si chtěl jen tak odpočinout při nějakém menším a lehčím okruhu na žiletce, potkal jsem další „kolegy“ a bylo to. Celé odpoledne v háji a dnes jsem se nemohl ani postavit na nohy:-(((

                            Už ať je tady jaro!!

                            0 0
                        • maxtor  

                          Na co dva fully, když nemáš ve sbírce ani jedno HT??

                          0 0
                          • TinkTink  

                            :-D Ty jo…nebud blazen :-D…HT jsem chtel jedine kdyz jsem nenasel vhodny objekt touhy za dobry penize…uz jsem ho nasel – 100/100 objeveno.

                            0 0
                            • maxtor  

                              Promiň, vidím, že se mám od tebe ještě hodně co učit:-)) Omluv mou neznalost bikerské reality:-))

                              0 0
                              • TinkTink  

                                Jinak receno – po zvazeni reality nema cenu pro me HT – jednak uz jedno mam (zimak) a jednak mam silnici…jiny HT neni nutny. VPP system, Propedal a jenom 100mm zdvihu je naprosto ok na rychlou turistiku :)…na pohodovou turistiku nechavam 150/150 :)

                                0 0
                                • maxtor  

                                  Jasně, každému sedí něco jiného. Já jsem fulla měl (značku, užitnou hodnotu, místo zakoupení ani cenu raději zveřejňovat nebudu, abych si nekazil reputaci), ale nějak jsem se s ním nezkamarádil. Třeba jednou v budoucnu si fulla pořídím, zatím jsem ale věrný HT.

                                  0 0
                                  • TinkTink  

                                    Nebudu presvedcovat :)…ja se snazim byt verny svym zadum…ty jsou dost v haji, takze .. :)

                                    0 0
                                    • maxtor  

                                      Jo, jo, tak to beru. Jednu dobu mě taky z kola bolely záda jak prase. Ale… Al silničku jsem vyměnil za carbon a v pohodě a na bikovi jsem trochu změnil posed a musím zaklepat. To, co ty popisuješ mě nejspíš čeká taky. Pak do fula pujdu určitě. Jinak mi hodně pomáhá plavání a záda zatím drží v pohodě.

                                      0 0
                                      • TinkTink  

                                        Power joga, plavani, sem tam behani a tak…to vse delam, ale zada mam v haji uz od narozeni :-D…jestli je mas v poradku, tak to mas dobry :)

                                        0 0
                                        • maxtor  

                                          Nemám, jsem křivý jak paragraf:-(( Ale plavu a asi to mě drží nad vodou. Se zády fakt problémy nemám a doufám, že to bude tak i nadále. I když tomu moc nevěřím…

                                          0 0
                        • pop  

                          To bys ale musel mít bajka na každej blátivej den :), pak bys mohl mít i delší zimu, protože bys měl za celej rok co umývat :)))

                          0 0
                          • TinkTink  

                            Mne staci mit 2 kola na vikend a 2 kola na pracovni tyden… :)

                            0 0
                • vojta  

                  Nemyslis nahodou asfaltku od Kamenaku, jak tam buduji nejake prehrady? V patek jsem se tamtudy vracel domu – ale to uz jsem vypadal tak, ze mi bylo vcelku jedno kudy jedu. V nedeli jsem pak uz radeji nasadil blatniky – to blato mezi zuby protivne skripalo :-)

                  0 0
                • Corbett  

                  Kde jsi byl? Z Lukova nahoru kolem skal sucho, dolů do Vlčkové bahno, ale tam je to normálka. Jílovité cesty musí pořádně proschnout a to nyní nemá šanci. Jestli jsi jel po cestě která vede na horizont mezi Lukovem a Kašavou, tak to je také bahnitá cesta. Hostýnský hřeben byl ale sucý až na skryté vlhko pod listím na které jsem i já doplatil nešťastným pádem.

                  0 0
                  • TinkTink  

                    To by jsi chtel vedet, co? :o)…kdybych to tak vedel :))

                    No normal…jel jsem skrz ty skaly…pak dal po ty ceste jsem si tam uzival tu cesticku (ne v tom koryte, ale na jeho hrane)…a pak do prava :)…tak moc mokry to tam nebylo uz faaaaakt dlouho…no a to tama traktor projel jenom 2×…tam a zpet :)

                    0 0
                    • Corbett  

                      …a pak do prava :)

                      No a kdy si vyjel? Na silnici Lukov – Kašava. To je ta cesta o které jsem mluvil. 80% vyjížděk jezdím tama – Slušovice, Hrobice, okraj Velíkové (tam se přes pole přehoupnu na výše uvedený silniční horizont) a přes Lukov hurá do Hostýnků a opačně to samé.

                      To je lesní cesta která dluho schne i v létě a v tomhle ročním období hrůza, prostě jak říkáš- bahenní lázně. Teď už tama nejezdím, protože vím do čeho bych šel:(((

                      Pokud je to jiná cesta, tak je na stejném svahu a na stejném podloží, tak že to samé:(((

                      0 0
    • kovar  

      zlínský off topic: Ještě těď se klepu smíchy, včera jsem v jakési TV viděl reklamu na žvýkačky orbit – takové to domácí žvýkání- viděli jste to taky? Takto vystihnout některé zlíňáky , a ještě k tomu v reklamě, to se teda dóst povedlo.

      0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.