• axetom

mam problém.mám starého favorita, a kdyz slapnu tak mi se vzdycky ozve rana a proslapnu torsku.zadni kolo je odzkousene na jinem kole a tam to nedelalo.mam tam i novou prehazovacku a nevim co s tim.retez je tam z horskeho kola, vzadu je 6ti kolecko vpredu 2

0 0
    • Daf  

Nemas tam novej retez myslim tedy na stare kazete?

0 0
    • Floydie  

rekl bych, ze se protaci kazeta, asi uz jsou ojezdene ty zapadky.

0 0
    • Fisi  

máš asi přejeté kliky zkus vy¨měnit neo zkusit jiné to jse stava když jezdíš řetez uplne do mrtě…

0 0
      • Bebe4  

zdravim,

mam podobný problém… mam favorita ze 70. let vyměnil jsem přehazovačku za(sunrace M2T) a řetěz a při silnějším šlápnutí něco přeskočí je možné že by to mohli být ty západky v tom šroubovacím 4kolečku ? stává se to ale pouze na nejmenším kolečku ostatní 3 jsou bez problému…

nebo kde by mohl být problém ?

0 0
        • Biker jak Pes  

Není sjeté ?

0 0
        • Deathwing  

me semtam streli retez pri zadnim 4 a 5 kolecku kdyz silnejc slapnu, retez sem menil nedavno a doufam ze si jeste sedne, kolecka sjety nejsou, kdyz sem to za jizdy semtam pozoroval prislo mi jako by retez nejel v kolecku ale protacel se nad nim, mozna to bude chtit jeste trochu si pohrat s prehazovackou i kdyz radi dobre

0 0
          • Bebe4  

není možné že by třeba kladky na přehazovačce neměli dostatečné zuby aby řetěz při napnuti podrželi a tak přeskakuje ?

0 0
            • Deathwing  

vecer sem nad tim premyslel a napadlo me proc by to mohlo delat, kdyz sem mel kolo rozdelany tak sem prehazovacku vic natah v ramci vule aby pruzina co napina retez byla vic napnuta (mam delsi retez tak mi na malou placku sly jen 2 nejvetsi pastorky, takhle dou 3 ale zaclo to semtam strilet, retez kratit nebudu mam objednany vetsi prevodniky), mozna to je tim, az se dostanu ke kolu tak ji zkusim trochu povolit

ty kladky se mi nezdaj protoze i kdyby mely zuby tak se volne protacej

0 0
    • Joseph de Sax  

no a není na zadním kole přidělaný kulomet?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.