• Kreten

ttak mam dalsi problem. mam dodrbany orech a chcem ho sundat. jak na to? uz mam dole kazetu, sundaj som aj osku, vypacil tie somariny co drzia gulicky a vybral ich(tie gulicky). do orechu som dal imbus 10, ale je tam nejaky 12 hran. ten imbus 10 sa tam pretacal. jak na to? ten orech potrebujem sundat. a podotazka – z coho sa da vyrobit taky ten bic na sundanie kazety – teda konkretne z coho spravit tu uchytku na ktorej je prinitovana retaz? dik

0 0
    • Fisi  

Nacpi tam 12 imbus a je to v poho…

0 0
      • Kreten  

si si isty ze to je 12? taky doma nemam a musim ho ist kupit a nerad by som kupil nespravny

0 0
        • Fisi  

skusim jse na to podivat…

0 0
        • JJ  

Shimano naby maji 10, ale treba Ritchey nebo Quando ma 12 a musi se tam strkat zkrz nabu

0 0
    • Kubik  

Viz podotazka:Libovolna kulatina na konci zbrousena plocha ta provrtana dirou na velikost nytu do retezu.Frajeri muzou ve sveraku tu „rukojet“ ergonomicky zahnout:o)

0 0
      • Fisi  

stačil by plochač 5mm delka 30cm navrtat a zanytovat do něho řetěz.ja jsem si koupil orig nechtělo jse mi to dělat mam malý servis tak jsem si ho koupil stál 200,–

0 0
    • zbynek1  

bic se da vyrobit ze stareho retezu – nekolikrat omotas kolem rafku (je dobre si dat na rafek pod ten retez dusi aby se ti nepodrel) no a 2 konce retezu spojis treba spici, nebo nejakym dratem

0 0
      • juli  

? a co retezem namotanym kolem rafku sundavas?

0 0
        • Fisi  

Třeba stím vyzouva kola??? :-)))))

0 0
        • zbynek1  

myslel jsem ze je jasne ze retezem omotas nejvetsi ozubene kolecko a retez dale obmotas kolem rafku, tim zabezpecis, ze se ti kazeta pri povolovani pojistne matice neprotoci

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.