HARO SHIFT R5-mimořádná nabídka

4 nepřečtené
  • fakt hobík

Máte někdo zkušenosti s tímhle kolem. Cena se zdá na full dost výhodná (30.000 Kč), ale je to jednočep s normálním tlumičem, tak nevím. Podobný systém je vidět na Canondale Prophet, ale asi se to nedá takhle srovnávat.
    Uvažuji o koupi něčeho novějšího, vybráno už mám GT iD XC 4.0 ( pro pohodlí), ale tohle HARO je téměř na všech postech vybaveno lepšími komponenty.Jen nevím jestli se nejedná o tvrdý závodní full, který ignoruje malé nerovnosti (podobnou zkušenost mám ze zkušební jízdy s Giantem NRS a to je na můj věk moc tvrdé).
    Jinak jsem s koupí chtěl počkat na příští rok, ale trochu mě dostávají srpnové slevy v některých obchodech (69 apod.)- je to normální každý rok? Dík.

0 0
    • Meesha  

jo, slevy sou normalne. Nevim jak ted, ale treba v 69 bejva kazdej rok vikend, kdy maj slevy kolem 50. procent. Tusim, ze to vyzdycky bejva kolem 16.rijna

0 0
      • MartinX  

Na většinu věcí 30%, těch 50 jsem viděl jen na hóoodně fousaté zboží.. :-)

0 0
        • Meesha  

jj, na takovy ty „bestsellery“ :-D Ale uz si muzou na vylohu napsat, ze maj 50% slevy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.