potravinářská hadička prodej?

12 nepřečtených
  • Máca

Ač hledal, tak nenašel. Na Seznamu a Atlasu jsem se taky kloudnýho výsledku nedopátral. Poraďte kde sehnat potravinářskou hadičku, dík. Na starým BF někdo kdysi psal, že v OBI, tam jsem se ptal, ale potravinářskou neměli, měli jen normální hadičky a ty se mě zdály, že smrděj. Zkusím ještě na netu pohledat, ale jestli někdo má tip, bylo by to jednoduší.

0 0
    • 7LK  

Speciálně potravinářskou jsme zatím nehledal tak jen úsudek. Cokoliv z PVC by mělo být zdravotně nezávadné. Jde jen o to, zda to není jiný materiál než PVC. U hadiček pro akvaria a dalších měkkých materiálů (prodej OBI) bych to předpokládal, ale mělo by se to dát vyčíst z nějaké cedulky u velkého balení, což by obchod mohl vyhledat a dát k náhlednutí. Zápach tam dle mého na začátku bude vždy, ale pak bych použil standardní postup – namočit na chvíli do octové vody – zkušenost z mytí ledničky :-) (ne, že bych ji namáčel, jen vytírám)

A pokud chceš maximální jistotu, že máš potravinářskou tak dej do googla pojem „potravinářská hadice“ (včetně uvozovek a uvidíš co na Tebe vypadne odkazů.

Přeji zdravé sosání.

0 0
    • mspalek  

Nevím, jestli myslíme to samý, ale možná by šlo zkusit nějaké zdravotnické potřeby. Možná by tam něco mohli mít, a pokud ano, tak určitě i zdravotně nezávadnýho.

0 0
    • Hnoj  

Potravinářské, čili SILIKONOVÉ hadice prodávají tady : www.gumex.cz

počítám že jí sháníš do camelbaku :-) Taky jsem si od nich jednu pořídil…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.