Bryle se snurou...vyrabi se to jeste?

9 nepřečtených
  • crom

chci koupit blyle,znama ma Cratoni Speedblade a ty maj tu uchytnou pasku na tyl.me jse to zda dost dulezite,ale co jsem koukal na ostatni znacky tak to nemaj a ty Speedblady jsou mi male a Challengery nemaj zas barvu kterou chci,da se ta paska koupit a nejak namontovat na ostatni bryle,bez toho abych tam musel navrtavat diry.nechapu proc to nedelaj jine znacky je to docela prakticke,zavesim a nemusim se starat jestli mi nespadnou kdyz lepim dusi nebo ze je nekde necham

0 0
    • 7LK  

Myslíš tu šňůrku co drží plandající se brýle shozené z nosu dolů? A což standardní šňůrka s gumičkama-očkama na konci co se najde v každé optice?

0 0
    • PT  

Dela to axon za padesat Kc,jinak i Rudy Project asi 250.Bude toho jiste vic,dobra vec,mam.Treba tedka v mori se nemusim bat vln:)

0 0
    • venca1  

brýle point, myslím glissado, mají nějaké dírky a prodávají se s nějakým špagátem- nepoužívám

0 0
    •  

myslis neco takovyho? http://www.r2.cz/products.php?…

0 0
      • davidak  

tohle presne mam, od bolle.

0 0
      • crom  

no to je ono,tyhle bryle jsem vydel prodavat v progressu,nemate s nima nekdo zkusenosti a maj to na krame nebo to budu muset objednavat

0 0
        • PT  

Jen se chci ujistit,ze jsi pochopil,ze nemusis kupovat bryle,aby jsi ziskal snurku:)Kup bryle,ktere ti vyhovuji a k nim si dokup kdekoli snuru.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse