• BorisFR

Čau, uvažuju o koupi M66RC na svou Stinky 04, ovšem vidím celkem velký problém v tom, že současná vidlice (Drop off triple 150mm) má výšku od spodní misky hlavovky po patky 545mm a 66 má výšku 595mm (verze se 170mm zdvihu). Vidlice by potom byla hodně položená a celý předek kola by se nežádoucím způsobem zvednul. Pak taky připadá v úvahu počkat na model 06, ale bůh ví jaká bude cena. Co myslíte Vy?

0 0
    • fousmen  

ja myslim ze to takhle vozi Mox a nevypada ze by mu to nevyhovovalo.. (-:

0 0
      • Pá-dlista1  

Ten ma model 05

0 0
        • fousmen  

aha.. no velky rozdily mezi nima ale nejsou ne? pominu-li lak.. (-:

0 0
          • BorisFR  

Moc asi ne, kromě zdvihu, který má 05 větší o 20 mm. Já mám 150mm. Ale mám velikost S, a přitom, jak je to krátké by ten předek šel asi dost nahoru.

0 0
          • Pá-dlista1  

treba prave zdvih? Krom toho je 05 se 170mm vidlici a 04 se 150mm ;)

0 0
    • Pá-dlista1  

Trvas na tech 170mm zdvihu? Btw. Stinky 04 je v pohode i se Shiverem (190mm)

0 0
      • BorisFR  

no netrvám, ale stejně se to zvedne o 3 cm, myslíš, že to nebude moc položené?

0 0
        • Caryfuk  

Nebude. A kdyby nahodou jo, povede lip stopu. Ja osobne mam radeji vic polozenou.

0 0
          • BorisFR  

No na tom S ku bych řekl, že by se to položilo pěkně… Já tu vidlici nechci proto, aby líp vedla, ale hlavně proto, aby to kolo bylo živější, s tou dvoukorunkou je to humus.

0 0
            • Pá-dlista1  

A ty si myslis, ze bude zivejsi? Proc?

0 0
              • BorisFR  

Protože když sem zkoušel Coilera s jednokorunkou na 150mm, tak mi to přišlo subjektivně o moc živější než s tou dvojkorunkou. A taky se mi jednokorunky prostě víc zamlouvají.

0 0
                • hanz  

a skáčeš permanentně na každým obrubníku x-upa? protože jestli ne tak si přišel o jedinej rozumnej důvod(krom designu) proč 66-tku

0 0
                  • BorisFR  

No, že bych na to měl náladu furt, to ne, ale jinak celkem jo ;-)

0 0
    • rhuman  

66 v modelove rade 2006 by mela byt nizsi

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.