zatáčená doleva a zmenšování hlavy

9 nepřečtených
  • venca1

mám 2 problémy:

1. každou druhou vyjížďku si musím utáhnout upínací systém na uvex přilbě, protože se mi zdá že to mám nějaké volnější…stává se vám to taky?

/je to málo, jen 1 kliknutí/

1. na svém superold biku /po archeologickém průzkumu jsem našel na rámu zbytky nápisu Liberta, vypadá to jak rám favorit/ mi prasklo ložisko v hlavovém složení, poté co jsem zjistil že tento typ se již nevyrábí -nebo to jen nemají v obchodech kde chodím? – jsem tam dal jen kuličky, teď když se pustím řídítek tak mi to, ale fest, jede doleva a přitom když vedu kolo držíc jej za sedlo tak to jede rovně to by tak byl stručný ale výstižný popis mých problémů, poradí někdo?
    0 0
    • Brouk_Pytlik  

ad 1) to je logický, jak jezdíš a potíš se a odbouráváš tuky, tak se ti odpařuje hlava a ubývá na objemu. ad 2) vyho? tu hlavofku a kup si rači novou.

0 0
      • venca1  

kurňa, dy? mám jenom 6% tělesného tuku, tak nevím jak tohleto může skončit!

0 0
        • Brouk_Pytlik  

No jo, ale nezapomeň že máš v těle cca 60% vody. No a tam už je úbytek znát :-)

0 0
    • MartinXC  

Počet kuliček (je jich málo), velikost kuliček (jsou velké), nebo je v dráze hlavovky vyběhané korýtko a část kuliček se ho chytá, část ne.

0 0
    • tjuren  

Na tu odpověď se zmenšováním hlavy odpařováním radši rychle zapomeň. Zdá se mě logičtější, že buďto se pomalu vytahuje upínací systém a taky pokud se člověk zpotí a hříva je mokrá tak ztratí na objemu. Ještě by bylo možný, že seš kojenec a máš volný lební švy, ale teď mě došlo, že bys ještě neuměl jezdit na kole natož psat na PC :-)

0 0
    •  

ted sem si koupil taky uvexku a taky se mi zda ze kdyz si ji nasazuju pri dalsi vyjizdce tak si ji musim trosku pritahnout, ale tak treba kdyz si ji sundavas tak se ti to pohne, nevim, utahuju si ji hlavne podle toho jak se cejtim a nemam danej nakej zub na kterym tom musim mit

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.