• jimmy63

ahoj,chtěl bych se zeptat,jak často měníte baterie v bezdrátovym vedení od sigmy..se mi zdá,že měnit jekaždý 2 měsíce je nějak moc:(

0 0
    • Kubik  

No tak 1× za rok az 2 (podle toho jak se „povede baterka“) ve vysilaci v primaci jeste nikdy (chodi as tak 5let).Kazdy 2 mesice je trochu casto (akorat kdyz byl novej musel sem ty co u toho byly vymenit-ale kdovi jak dlouho lezel v obchode…)

0 0
    • mosquito  

ve vysilaci meni otec tak 2× (nekdy i 3×) do roka, vetsinou se tam dostane vlhkost a pak to jde do kelu, lehka koroze kontaktu a pak to zere jako das, pak ten zavit zacal mazat indulonou a vazelinou a zlepsilo pac se tam nedostava ta voda

0 0
      • mosquito  

jo a prijimac vydrzel tak 10tis cca 2,5roku – ale bude zalezet jaka je tam baterka a na ostatnich vlivech

0 0
    • Daf  

Me v te nove Sigme drzi baterka ve visilaci a prijimaci cca. 15000km a v samotnem budiku jeste mnohem dyl.

0 0
      • jimmy63  

včera i po výměne baterií pořád nefunguje:(už nevim,co s tim může bejt..asi to budu muset reklamovat..:(

0 0
        • Daf  

Ted si vzpominam na problem ktery jsem vyresil. Totiz obcas mi nefungoval prijimac. Problem jsem vyresil napruzenim postranniho kontaktu co se dotyka baterky. Tak to zkontroluj.

0 0
    • FAF  

Podla manualu ma bateria vydrzat vo vysielasi 10 000 Km a v primaci 50 000 Km. Vo vysielaci menim 1× rocne a v primaci som este nemenil.mamho asi 3 roky.Do Vysielaca som kupoval Varty 2× LR44 maju kazda 155 Mah.su ok.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.