• dhmiki

čau chci se zeptat na tu dvoukorunku co se montuje na kony stinky,norca atomiky a na podobne kola je dobra?? vydrží?? napište nake zkušenosti dik moc

0 0
    • Tomcat  

Co je dobrá? Co koho má vydržet?

0 0
      • dhmiki  

NO JESTLI JE TO DOBRA VIDLICE A JESTLI SE BRZO NEPOSERE..

0 0
        • Tomcat  

Poserese každá vidlice otázka jestli při pom co má zvládnout nebo už při něčem na co není stavěná?

Takže eště jednou Co je dobra vidlice? Co má vydržet , koho má vydržet?

0 0
          • dhmiki  

no vydržet by měla sjezd pokud možno ce nejdele a nake ty dropy ale spiš sem se ptal jestli ju tady nekdo nema že by napsal třeba jo uplně vklidu bez oprav a nebo ne ta vidla je na *****..

0 0
            • Tomcat  

Tak má jí tu lidí dost. Problém je že to je z vnějšku neštelovatelná vidle a dofukuje se. Vidle je to relativně tuhá, chod po tom co to člověk odladí (hustota oleje , tlak vzduchu tvrdost pružiny) je slušný.

Protože si furt nenapsal kolik vážíš, na jaký kolo to přijde a ani kolik metrů nají ty dropy, nemůžu říct kolik ti vydrží ,nebo že jí budeš nebo nebuděš muset štelovat.

0 0
              • dhmiki  

tak ja mam už osumdesat kilo což je dost a prozati ji chci dat na leadra velikost 14 ale pak si chci kupit norco tornet a ktěm dropum prvni sezona bude hodně opatrna sem už rok a dva měsíce po urazu a eště sem neseděl na kole tak si ho chci poskladat at to pak mam ready počitam že v zimě už bych mohl zajezdit ale žadne skočky..

0 0
    • dhmiki  

prosím poradte někdo..

0 0
      • Tomcat  

Chlape jeden nevím proč nemůžeš pochopit že stím ti neporadí nikdo.

Nikdo z nás neví jakej můžeš mít z tý vidlice pocit , nikdo z nás neví jak ostře jezdíš, kde jezdíš, proto nikdo ti nemůže říct jestli ti bude vyhovovat. Jedinej způsob je si tu vidlici půjčit , mne třeba a? sou Mazocchi dobrý vidlice jejich chod nesedí. Naproti tomu Manitou ač tuhostí cennou nic moc v porovnání s Mazocchi mi seděj chodem. Dakže se projet a udělat si úsudek Pokud chceš slyšet hardcore, tak jsem viděl jezdit borce na Leaderovi s Marzocchi Monster, jenže to byl lowraider do města jen na zevl a to jen z recese.

0 0
      • Pá-dlista1  

Kdyz si nedokazes precist mail, tak mi napis na ICQ.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.