Kľuky SHIMANO HONE na zjazd ?

9 nepřečtených
  • Dumbo

zauimaju ma vase priame skusenosti stymito klukami, nezauimaju ma vase vseobecne postoje k znacke shimano… dnes som v lese uplnou hlupostou odvajčil kluku…(ohol som ju tak ze sa nedala pretočit…zadna stavba zavadzala :)…)

maximalka 5000sk

su to odolne kluky ? mam pevnaka… takze vsetky supy idu do kluk, nie do tlmica…

0 0
    • JohnLee  

nemam zkusenosti,ale az ohnu,rupnu nebo jinak znicim svoje kliky,tak bych premyslel o crmo klikach,mne se napriklad celkem libi DaBomb Sidewinder. Cena na pellsu je kolem 3700,–. Je to tusim na isis

0 0
      • laos  

Taky bych sel do crmo na pevnaku!

0 0
      • Dumbo  

tak to by slo… ten dabomb… mate nikto skusenost ? ja som zastancom chromolybdenu, no doteraz som nenasiel crmo kluky pod 6000sk

0 0
    • Tomcat  

hele už to tu padlo mockrát , pokud nejsi děsně v balíku, nebo sponzorovanej jezdec, tak Shimano reálně pro DH a FR nic nemá. To co prezentuje jako DH a FR je drahý a nevydrží to o nic víc než standartní výrobky pro XC (XT, LX) nebo nesrovnatelně levnější konkurence.

0 0
      • Pá-dlista1  

Tak Hone ma oproti LX aspon trochu zesilenou osu… takze teoreticky pokud to nevylepsili mekcim materialem, tak by to treba mohlo trochu vic vydrzet. Treba.

0 0
        • Tomcat  

Pokud by to vydrželo jak tě donutěj si koupit novou?

0 0
          • Pá-dlista1  

by to treba mohlo trochu vic vydrzet nez ty LX ;) Btw. proc tohle vubec resis, kdyz ti drzej i FSA V-drive? :))

0 0
            • Tomcat  

Já to neřešim jen , je mi líto toho nahoře. Dávat šílení prachy za Home když můžu mít Bontrager za 1600,– (175mm,ISIS, dvoj placka, rockring). FSA se držej a ža udělaj pápá.. tak si koupím FUNN 3pc

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.