Mám v tom bordel- please poraďte.

12 nepřečtených
  • gobike

Tož sháním nějaký nový kliky s převodníkama, protože moje stary jsou už vyřízený, tak jsem šel omrknout nějaký shopy unás ve městě a narazil jsem na Firexy za 1600Kč na čtyřhran, ale pořád nechápu jak je to s tou kompabilitou 8mičková kazeta, rětez a 9kový převodníky. Nebude to dělat neplechu, když ty Truvativy dám na bika s 8mičkovou kazetou a řetězem??? Please poraďte, budu vděčnej za všechny rady:-)

0 0
    • Daf  

Je to bez problemu.

0 0
      • vili  

nebyls vcera v brne s kolem?zahlidl sem z auta cervenocerny gt s crosmaxama

0 0
        • Daf  

To jsem nemohl byt ja. O vikendu jsem na kolo ani nevlez natoz v Brne :)

0 0
    • TinkTink  

Vozim Firexy na ISIS – cena ani ne 2 litry – vzadu osmicka – no problem.

Takze bud v klidu :)…ale zdaj se mi docela drahy na to, ze jsou na ctyrhran…

0 0
      • Pekáček  

Mě tedy čtyřhran příjde jako výhoda oproti ISIS.

0 0
        • TinkTink  

Ja jsem o vyhode ci nevyhode ctyrhranu nic nerekl, ja rekl, ze to je na ctyrhran docela drahy – porad je to o nekolik set drazsi, nez za kolik se prodavaly minulej rok…a to je docela rozdil…

Dyt moja taky vozila ctyrhran…a ja taky.....no…ted uz mam vsude ISIS a moja ma Octalink :))

0 0
          • gobike  

Já si taky myslím, že čtyřhran není zlej, nemám důvod měnit.

0 0
            • TinkTink  

Neni…ono mne by to bylo temer taky jedno, ale za tu chvili co to mam, jsem co 14 dni sundaval ty kliky dolu (napr.kvuli prozkoumavani cepu, lozisek, kvuli namazani stredu, kvuli vycisteni atd)…a to ten 4hran dostaval docela zabrat – dost se tim poskozoval…ISIS se tim samozrejme taky poskozuje, ale domnivam se, ze o trosku min…i kdyz…uvidime :o)) A na DH…tam je to jasny, ze jo :)

0 0
    • gobike  

óóó díky, ale nevíte někdo, kde na netu maj nejlevnější Firexy na čtyřhran?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.