Jaké jsou nejvýkonnější "mainstreemové" hydry?

8 nepřečtených
  • khooca

Zvažuji nové mainstremové hydry. V podstatě se rozhoduji mezi: hayes 9, Hope mono M4, Magura gustav. Jaké si mám vybrat? Jde mi samozřejmě o brzdný efekt a dáfkování. Je zde někdo, kdo je měl všechny a může tedy objektivně srovnávat? Hlášky jako: mám hope a brzí parádně jsou trochu mimo…:))

0 0
    • hanz  

mam už druhé hope a brzdí parádně…:-)))

měl jsem hayesy a taky to nebylo zlé ale trochu problemy nějaké byly gustavy má kámoš, brzdí mu to super ale pořád cosi řeší s plněním a tp. Je to sice starší model ale já bych už magury nechtěl

pokud pujdeš do m4 mono ihned vyměn desky za Kool Stop, ušetříš si nervy se zajížděním originálů které stejně nikomu nebrzdí…s těma KS jsou to hodně slušný kotvy

0 0
    • Pá-dlista1  

Docela zajimavej „mainstream“. Gustav co stoji skoro trikrat tolik… :) Imho: bych sel do M4 nebo kvuli cene do hayes 9. Gustav jsou sice paradni kotvy s vynikajicim davkovanim, zadnym skrtanim nebo nastavovanim, ale uz bych do nich asi nesel.

0 0
    • kungpao  

Včera som sa bavil s jedným chalaniskom čo dos? často mení brzdy, teraz má 6-piestové Hopy a brzdy sú skvelé ale dos? citlivé na nastavenie. To už asi nebude mainstreem, skor by som za mainstreem označil dajaké tie Shimana (LX,XT sú k dostaniu aj bez DC radenia – iba páka), Hayesy 9 a Magury Luisy. Z týchto troch by somj sa rozhodoval pre LXu kvoli cene, Hayes kvoli údržbe a Luisu kvoli sile a chodu :-)) No a tvoja otázka je na chod, takže Luisa, resp. jej varianta Luisa FR..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.