• Seppy

Mam blacka 03 sport a kupodivu se mi ho podarilo zlomit v podkove:o( tak nak sem doufal ze jeste aspon pul roku vydrzi ale proste mi prask, tak se ptam kde by se daly ty nohy, celej ten monolit sehnat novy, problem je ze 03 modely maj jeste vzadu ty maznice , je to na vazelinu, tak nevim jestli bych tam mohl dat dil z novyho blacka, nebo jestli se da sehnat ten 03 a kde.Predem diky

0 0
    • scret  

jedine jestli ti to neproda nekdo komu to doma treba zbylo:) jinak progresscycle.cz ale ty nohy jsou drahy skoro jak cela vidle:),to uz se ti vyplati jit do novy…

0 0
    • Volf  

Pokud sháníš Blacka 03, tak jsem v jednom obchodě viděl Elite za 5990,– bez navářek na véčka. Nějakýho měli taky u Šírera v Brně. Jinak asi ten spodek bude fakt pěkně drahej jako díl.

0 0
      • Volf  

Tak ten Black za 5 990,– je Sport.

0 0
        • Pá-dlista1  

Pekne mastnej :(

0 0
        • Seppy  

no tak to pudu do novy vidle, leda ze bych jeste sehnal od nekoho komu zbyl no… tak to by me zajimalo kde na to vezmu :o(

0 0
          • Volf  

Co třeba nějakej splátkovej prodej.

0 0
            • Seppy  

ani nevim ze to delaj… a je to jako na homekredit? muzes platit kolik chces?:o)

0 0
              •  

variant je hodne, zalezi na tom, kolik das akontaci a jak dlouho chces splacet, u nekterejch spolecnosti muzes mit splatky bez navyseni, nebo bez akontace, zalezi na konkretnich podminkach… kazdej slusnej e-shop to ma popsany na webu i s prikladama, pripadne ti to vysvetli tvuj obchodnik v kamenaku

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.